Veilig blijven

ESET houdt u veilig

Met geavanceerde technologie en educatie

Digitale privacy is gekoppeld aan fysieke privacy in het echte leven. In cyberspace gaat er zoveel van uw persoonlijke informatie om dat u zich moet realiseren dat het van essentieel belang is om alle soorten gegevens die u op uw computer opslaat of online gebruikt, te beveiligen.

Meer informatie


Beveilig uw identiteit tegen//Scherm uw identiteit af voor cybercriminelen die continu proberen om uw persoonlijke informatie te bemachtigen. Leer welke acties u kunt nemen, wanneer u online bent, wanneer u uw e-mail leest of wanneer u chat met vrienden.

Meer informatie


Beveilig uzelf wanneer u aan het spelen bent zonder in te leveren op prestaties of responstijd. Of u nu aan het werk bent of aan het spelen, ESET begrijpt hoe belangrijk prestaties zijn.

Meer informatie


Energiebewuste ultramobiele desktops met weinig vermogen, zoals netbooks en nettops, vereisen een beveiligingsoplossing die compact, licht en effectief is. De producten van ESET bieden snelle en efficiënte proactieve beveiliging tegen cybercrime en malware zonder veel te vergen van uw batterijniveau.

Meer informatie