Voor Netbooks en Nettops

Voor netbooks

Bij gebruik van een onbeveiligde Wi-Fi hotspot onderweg lopen netbooks extra veiligheidsrisico's, zeker als u uw netbook gebruikt om te internetten, te winkelen of om uw bankzaken te regelen. Een effectief en proactief antimalwareprogramma op uw netbook is van essentieel belang om uw identiteit en gegevens veilig te houden voor hackers en dieven. Maar omdat een netbook een beperkte batterijduur en een kleiner geheugen heeft, hebt u een beveiligingsoplossing nodig die u beschermt zonder u af te remmen. ESET heeft een nieuwe automatische energiezuinige batterijmodus voor netbooks waardoor u langer kunt werken of gamen met een lager accuverbruik. Het programma kan verder worden geoptimaliseerd om minder functies te laten draaien op de achtergrond.

ESET's nieuwste functie: Intelligente firewallprofielen
De Learning Mode van onze firewall observeert uw netwerkgebruik op een intelligente manier en helpt u tijd te besparen door firewallregels aan te maken. Nu kunt u zelfs een firewallprofiel koppelen aan een netwerk, zodat er automatisch relevante firewallregels worden ingeschakeld, ongeacht of u nu vanuit uw netwerk thuis, een openbare Wi-Fi hotspot of netwerk op kantoor werkt.


Voor nettops

Nettops worden aan dezelfde bedreigingen blootgesteld als gewone pc's, maar zijn beperkter in processorvermogen en geheugen. Aangezien een efficiënt gebruik van energie en ruimte een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp van de nettop, dragen de beveiligingsproducten van ESET bij aan het beperken van processorvermogen en geheugen, zodat u geen last hebt van vertragingen.

"Als u opzoek bent naar antivirusbescherming voor uw gaming rig die uw computer niet vertraagt, dan is ESET NOD32 voor u de beste keuze."CPU Magazine

 

Wat kunnen de beveiligingsproducten van ESET voor u doen?
Maximale bescherming bieden zonder in te leveren op snelheid

ESET NOD32 Antivirus 4 en ESET Smart Security 4 maken gebruik van een geavanceerde heuristische techniek waardoor nieuwe malware wordt gedetecteerd als het programma rustig op de achtergrond draait. U merkt het dus niet eens als het programma draait. ESET NOD32 wordt steevast beschouwd als een van de meest effectieve antivirusproducten die er op de markt zijn en is door Virus Bulletin uitgeroepen als het antivirusprogramma dat nog nooit een in-het-wild-virus heeft gemist.

ESET NOD32 Antivirus 4 ThreatSense® scanner is eveneens slimmer en sneller. Het scannen van verwijderbare media verhoogt de veiligheid en in combinatie met de hulpprogramma's voor diagnose en herstel en de geavanceerde heuristiek levert dit de snelste, lichtste en meest effectieve beveiliging op voor uw nettop en netbook.

Bovendien biedt ESET Smart Security 4 een gemakkelijk te gebruiken firewall en betere antispan voor Outlook, Outlook Express, Thunderbird en andere populaire e-mailclients

Omvang van lokale antimalware database (MB)*
Juni 2010
Source: www.passmark.com