Awards en certificaten

Vertrouw ESET, markleider in beveiligingsoplossingen

ESET levert beveiliging software die jaar na jaar wordt bekroond met awards

De beveiliging die door ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus en ESET Mobile Security wordt geleverd, is beproefd en en heeft een minimale voetafdruk op het systeem,

wat ook erkend wordt door de meest gerenommeerde instellingen, testinstanties en tijdschriften. Vertrouw op de beste in de branche.

 

Awards


Consumentenbond

ESET Smart Security is twee jaar op rij, in 2011 en 2012, als beste getest door de Consumentenbond.

AV-Comparatives

ESET heeft de hoogste “Advanced+” scores behaald voor retrospectief testen en kreeg in 2009 de prijs voor “Best Overall Performance” .

 

Virus Bulletin

ESET heeft een ongeëvenaard aantal Virus Bulletin's VB100 Awards in de wacht gesleept— meer dan welke andere beveiligingsproduct ooit.

 

CNET

kende ESET de “Editors’ Choice” toe. Bij deze Award wordt gekeken naar buitengewone producten die de beste keuze op hun gebied vertegenwoordigen. (april 2009).

 

PC PRO

PC PRO, een computermagazine dat maandelijks verschijnt in Engeland, riep ESET Smart Security 4 uit tot "software van het jaar 2009".

 

Kick Ass! Award

ESET is de grote winnaar van de “Kick Ass! Award” die door Maximum PC magazine in januari 2009 werd uitgereikt.

 

PC Home

ESET NOD32 Antivirus kreeg in 2009 de “Best Performance Award” voor de perfecte beheersing van middelen en de buitengewone productprestaties.

 

IT Sitio

IT Sitio, het bekende IT-beveiligingskanaal in Argentinië, kende ESET in 2009 de prijs voor de "beste beveiligingssoftware" toe.

 

PC Authority

Gebruikers kenden ESET Smart Security de “Best Technical Award for Security Software” toe en zetten ESET NOD32 Antivirus op de tweede plaats (2009).

 

CPCW

CPCW

ESET heeft twee jaar op rij, in 2008 and 2009, de China IT Brand Fengyun Bang Editor’s Choice Award gekregen.

 

Certificaten


ICSA Labs

ESET NOD32 Antivirus is opnieuw in 2011 gecertificeerd voor het detecteren en schonen van malware.
Gecertificeerd voor Mac: ESET is het eerste antivirusbedrijf dat een ICSA-certificering heeft gekregen voor OS X.

 

Virus Bulletin

ESET heeft een recordaantal VB100 Awards op haar naam staan en het ESET NOD32 Antivirusprogramma heeft nog nooit een in-het-wild virus gemist.

 

West Coast Labs

ESET Smart Security heeft elke test van West Coast Lab goed doorstaan en heeft het "Checkmark" (2010) gekregen.

 

VMware Ready

In september 2010 heeft ESET Smart Security het VMware Ready-certificaat gekregen en dit garandeert dt ESET volledig compatibel is met de VMWware-omgeving.

 

Microsoft

In 2009 verkregen ESET NOD32 Antivirus 4 en ESET Smart Security het “Compatibel met Windows 7”-logo.

 

CheckVir

Na een uitgebreid traject van testen en beoordelen kende CheckVir laboratory ESET de "Highest Advanced Rank" toe (2008).

 

AV Test

ESET Smart Security heeft certificaten van AV-Test.org verkregen voor besturingssystemen Windows XP en  7. Wil een product een dergelijk certificaat verkrijgen, dan moet het hoog scoren op beveiliging, herstel en bruikbaarheid.