ESET Business Solutions


ESET :: 25 Years Innovative Top-Rated Antivirus Protection - badge

Of uw bedrijf nu net begint of gevestigd is, zijn er een paar dingen die je verwacht van beveiligingssoftware die u dagelijks gebruikt. Bij ESET, voelen we dat het runnen van beveiligingssoftware in de zakelijke omgeving gemakkelijk en eenvoudig moet zijn. Daarom hebben we ESET Business Solutions gecreëerd, een perfecte match voor bedrijven van elke grootte - door gebruik te maken van onze 25 jaar ervaring als pionier van de antivirus-industrie.

3 goede redenen om te vertrouwen op ESET Business Solutions

Eenvoudig
en eenvoudig te bouwen

Met ESET Business Solutions kunt u bescherming op basis van uw werkelijke behoeften mixen en matchen, te implementeren op een reeks platformen (Windows, Mac en Linux) en apparaten: computers, smartphones, tablets en servers.

Licht
op uw systeem

Onze oplossingen zijn gebouwd voor lage systeembelasting, die ze ook geschikt maakt voor oudere hardware, bespaart de IT-gerelateerde kosten op hardware-upgrades. Bovendien zijn de programma-updates klein en kunnen centraal worden gedownload van een mirror-server.

Eenvoudig
te beheren

Eenvoudig te implementeren, configureren en beheren van uw beveiligingssoftware vanaf één console. U hoeft niet langer een IT geek te zijn om uw in uw bedrijf de IT-beveiliging te laten draaien - maar als je hen in dienst hebt, zal uw bedrijfsbeveiliging worden getweaked in elk detail.

Endpoint Antivirus

Endpoint Antivirus

Mobile Security

Mobile Security

File Security

File Security

Endpoint Security

Endpoint Security

Mail Security

Mail Security

Gateway Security

Gateway Security

ESET Endpoint Protection Standard
Houd uw netwerk schoon en bescherm uw werkstations (computers, smartphones, tablets en fileservers) tegen opkomende bedreigingen en diefstal van gegevens met beveiliging die eenvoudig te beheren is vanaf een enkele console.
Datasheet  |  Lees meer

ESET Endpoint Protection Advanced
Op de top van ESET Endpoint Protection Standard, wordt de Advanced-versie  geleverd met de krachtige Web Control, Firewall en Anti-Spam filter om extra lagen van bescherming voor uw bedrijfsnetwerk en uw mobiele werknemers te geven.
Datasheet  |  Lees meer

ESET Secure Business
Bescherm alle computers, laptops, mobiele apparaten en fileservers - en maak uw e-mail gateway ondoordringbaar, elimineer alle vormen van e-mails verspreide malware op serverniveau - voordat deze schade kunnen aanrichten.
Datasheet  |  Lees meer

ESET Secure Enterprise
Kies deze optie als u uw eigen Internet Gateway beheert voor uw HTTP/FTP communicatie. ESET Secure Enterprise biedt het maximale niveau van bescherming voor al uw werkstations en servers op meerdere platformen.
Datasheet  |  Lees meer

ESET Unilicense logo

ESET Unilicense

Unilicense omvat de meest populaire besturingssystemen voor computers, smartphones en servers, waardoor u ESET producten binnen deze categorieën kunt mixen en matchen.
Lees meer
 

AV-Comparatives logo

Bewezen oplossing

"In de loop der jaren en in heel verschillende tests, hebben we gezien dat ESET  hoogwaardige beveiligingsoplossingen ontwikkelt die een kleine invloed op de systeemprestaties te hebben."
Andreas Clementi, oprichter en voorzitter, AV-Comparatives
Lees meer