ESET Secure Enterprise

Bescherm het gehele netwerk
van werkstations tot gateway server

ESET :: 25 Years Innovative Top-Rated Antivirus Protection - badge

ESET zakelijke oplossing voor meer dan 30 gebruikers

Kies ESET Secure Enterprise wanneer u uw HTTP / FTP communicatie op uw gateway server veilig wilt stellen. De oplossing biedt het maximale niveau van bescherming voor uw werkstations en servers op verschillende platformen. Voor netwerkbeveiliging kiest u ESET, de pionier van de antivirus-industrie voor 25 jaar. 

Endpoint Antivirus

Endpoint Antivirus

Mobile Security

Mobile Security

File Security

File Security

Endpoint Security

Endpoint Security

Mail Security

Mail Security

Gateway Security

Gateway Security

Endpoint Antivirus icon

Endpoint Antivirus

Biedt krachtige antivirus en antispyware beveiliging voor bedrijven van alle groottes. De geavanceerde technologieën omvatten cloud gebaseerd scannen en apparaatbeheer, waarmee ongeoorloofde doorgifte van gegevens naar USB-sticks en CD's wordt tegengehouden, ook hier zijn beheermogelijkheden voor op afstand.

 


Mobile Security icon

Mobile Security

Beschermt uw smartphones en tablets tegen inkomende bedreigingen, u kunt daarbij uw telefoonrekeningen beheersten door het blokkeren van ongewenste oproepen. De ingebouwde anti-diefstal functie traceert ontbrekende apparaten en beschermt daarbij uw privé gegevens.

 

File Security icon

File Security

Onze bekroonde antivirus- en antispyware beveiliging is geoptimaliseerd voor server omgevingen. Onze beveiliging zorgt voor vloeiende prestaties en zorgt daarbij voor een continue beveiligingslaag voor de op uw server opgeslagen bestanden en belangrijke documenten.

Endpoint Security icon

Endpoint Security

Op basis van onze 25 jaar ervaring, biedt ESET Endpoint Security meerdere lagen  bescherming voor bedrijven met  bewezen antivirus, persoonlijke firewall, web beheer, werkstation anti-spam en andere geavanceerde beveiligingsfuncties om uw netwerk online en offline te beschermen.

Producten beschikbaar Datasheet (PDF)
ESET Endpoint Security
Mail Security icon

Mail Security

Gebouwd met de bewezen NOD32 technologie, filtert ESET bedrijfskritische e-mailservers voor spam en malware voordat ze de mailboxen van gebruikers kunnen bereiken. Daarbij is ESET Mail Security zeer geschikt voor de beveiliging voor uw netwerk, het is de eerste essentiële verdedingslinie.

Gateway Security icon

Gateway Security

Beschermt HTTP en FTP gateways tegen bekende en nieuwe virussen, wordmen, spam en andere internet bedreigingen. Met de lage systeemeisen, is ESET Gateway Security geschikt voor systemen die grote hoeveelheden gegevens op een dagelijkse basis behandelen.

Remote Administration

Of u nu gebruik maakt van Windows, Mac of Linux werkstations of zelfs virtuele machines en smartphones, kunt u de veiligheid van het bedrijf beheren vanuit één punt. Installeer beveiligingssoftware op afstand, stel een beleid in, genereer rapporten of maak gebruik van de vele andere functies.

Producten beschikbaar Datasheet (PDF)
ESET Remote Administrator

Mix en Match

ESET Unilicense logo

ESET Unilicense dekt de meest populaire computer, smartphone, tablet en File Server-besturingssystemen, waardoor u de bescherming kunt mixen en matchen met de volgende besturingssystemen:

Computer: Windows, Mac, Linux
Smartphone en Tablet: Android, Symbian, Windows Mobile
File Server: Windows, Linux, BSD, Solaris

Meer over Unilicense

Bewezen en gecertificeerde oplossingen

"In de loop der jaren en in veel verschillende tests, hebben we gezien dat ESET hoogwaardige beveiligingsoplossingen ontwikkelt die een kleine invloed hebben op de systeemprestaties."
Andreas Clementi, oprichter en voorzitter, AV-Comparatives

Logo AV-Comparatives  ICSA Labs Logo  Passmark Software Logo  Logo Virus Bulletin  Logo Windows IT Pro  Logo West Coast Labs
Lees meer over onze awards en certificaten