Awards en certificaten

Vertrouw de marktleider

ESET zet de standaard voor beveiligingsoplossingen.

ESET is al meer dan 20 jaar marktleider voor het ontwikkelen van proactieve computerbeveiligingsoplossingen. Onze gebundelde scanmethode ondersteunt diverse besturingssystemen en platforms met producten die al vele prijzen en onderscheidingen in de wacht hebben gesleept.

 

Prijzen en onderscheidingen


Virus Bulletin

Aan ESET NOD32 Antivirus is het hoogste aantal VB100 Awards ooit toegekend. Het programma heeft nog nooit één "in-het-wild-" virus gemist en dit getuigt van de constistent hoogwaardige prestaties die de beveiligingsoplossingen van ESET bieden voor alle platforms.

 

AV-Comparatives

ESET heeft altijd de hoogste "Advanced+" scores behaald voor retrospectief testen en kreeg in 2009 de"Product of the Year Bronze Award" toegekend.

 

PassMark Software

ESET Smart Security Business Edition scoorde een eerste plaats in een onafhankelijke test van PassMark Software en werd geprezen om de “snelle en beste algehele prestaties”.

Forbes.com

In 2008 formuleerde Andy Greenberg van Forbes het als volgt "ESET kan heel goed de meest effectieve virusscanner zijn, maar misschien hebt u er nog nooit van gehoord."

 

ASCII

ASCII

In 2009 scoorde ESET hoog onder kritische gebruikers in het Tevredenheidsonderzoek van Antivirussoftware dat werd uitgevoerd door het in Japan gevestigde ASCII General Research Institute.

 

SC Magazine

In 2009 kreeg de ESET Smart Security van SC Magazine, het toonaangevende vaktijdschrift voor IT-professionals, een maximale score van vijf sterren.

 

VMware Ready

In september 2010 kreeg ESET Smart Security het VMware Ready-certificaat; dit geeft aan dat ESET volledig compatibel is met de VMware-omgeving.

Citrix Ready

In mei 2010 kreeg ESET NOD32 Antivirus Business Edition het"Citrix Ready"-certificaat. Dit certificaat geeft aan de deze ESET-oplossing effectief werkt in Citrix XenApp virtuele omgevingen.

 

Certificaten


ICSA Labs

ESET NOD32 Antivirus is gecertificeerd voor malwardetectie en schonen (2011). Bovendien is de ESET NOD32 Antivirus Business Edition voor Mac OS X het eerste product dat een ICSA-certificering heeft gekregen voor OS X.

West Coast Labs

ESET Smart Security heeft elke test van West Coast Lab goed doorstaan en heeft het "Checkmark" (2010) gekregen.

 

Microsoft

In 2009 verkregen ESET NOD32 Antivirus 4 en ESET Smart Security het “Compatibel met Windows 7”-logo.

OESIS OK

De Business Editions van ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus hebben het strenge testprogramma goed doorstaan en het OESISOK-certificaat van OPSWAT gekregen.

 

AV Test

ESET Smart Security heeft certificaten van AV-Test.org verkregen voor besturingssystemen Windows XP en  7. Wil een product een dergelijk certificaat verkrijgen, dan moet het hoog scoren op beveiliging, herstel en bruikbaarheid.