ESET SysInspector

Heeft u problemen?

ESET SysInspector inspecteert uw PC.
Los uw probleem op of stuur een log op
naar ESET Technische Support.

Veelgestelde vragen

Wat doet ESET SysInspector?

ESET SysInspector is een applicatie die dieptescans maakt van de computer en een gedetailleerd rapport genereert van de huidige status van de computer. De verzamelde gegevens worden uitgebreid weergegeven met een gedetailleerde beschrijving. SysInspector helpt u om verdacht systeemgedrag dat vaak het gevolg is van een malware-infectie te onderzoeken.

Laat ESET SysInspector de gebruiker meteen weten wat hij moet doen na het ontdekken van potentieel gevaarlijke processen, registeringangen, netwerkverbindingen, enz.?

Nee, ESET SysInspector is puur een analytisch en diagnostisch hulpprogramma. Het adviseert de gebruiker niet wat hij moet doen.

Genereert ESET SysInspector een logboek met de persoonlijke gegevens van de gebruiker en maak het daarmee geen inbreuk op zijn privacy?

Nee, bij het genereren van een systeemscan kan de gebruiker ervoor kiezen om een analyse te laten maken voor algemene doeleinden. ESET SysInspector scant het systeem dan, maar laat alle privécontent buiten beschouwing.

Is het mogelijk opdrachtregel-parameters te gebruiken?

Ja, ESET SysInspector ondersteunt opdrachtregel-parameters: /gen (maak rapport rechtstreeks vanuit opdrachtregel aan zonder de grafische gebruikersinterface te draaien), /privacy (maak rapport met uitsluiting van gevoelige informatie), /zip (een rapport is opgeslagen als gecomprimeerd bestande), /help (informatie weergeven over opdrachtregel-parameters)

Ondersteunt ESET SysInspector sneltoetsen?

Ja, u kunt de belangrijkste sneltoetsen gebruiken voor het openen en opslaan van bestanden, het aanmaken van logboeken, filteren van items, enz.