ESET® SysRescue Live

Houdt uw computer vrij van bedreigingen.

ESET SysRescue Live is een malware opschoon programma dat onafhankelijk van het besturingssysteem vanaf een cd, dvd of een USB draait. Het heeft directe toegang tot de schijf en het bestandssysteem, en is in staat de meeste hardnekkige bedreigingen te verwijderen.

Download & maak uw SysRescue Live schijf

Download & start het LiveUSBCreator bestand

Start ESET SysRescue Live. Kies “Creëer USB drive”
of “Creëer CD/DVD” en selecteer het gewenste bestand.

Creëer uw ESET SysRescue Live USB/CD

Scan elke PC met ESET SysRescue Live

Voer uw ESET SysRescue Live CD/USB in & herstart

Selecteer “Run ESET SysRescue”

Als het programma opgestart is, klik “Update” to download the latest signatures

Klik “On-demand scan” en selecteer “Smart scan” of “Custom scan”

ESET SysRescue Live ondersteunt

Microsoft Windows® 8.1 , 8, 7, Vista, XP, 2000

Microsoft Windows Server 2000, 2003 (x86 and x64),
2008 (x86 and x64), 2008 R2, 2012, 2012 R2

Microsoft Small Business Server 2003, 2008, 2011

Meer Informatie

Download

Meer details

Volwaardige bescherming

ESET SysRescue Live is alleen bedoeld als een on-demand scanning en verwijder tool om zich te ontdoen van hardnekkige bedreigingen. Voor uitgebreide, real-time bescherming van uw computer, raden wij u aan ESET Smart Security te downloaden en te installeren.

ESET Smart SecurityESET Smart Security

Record brekende en snelle Internet Beveiliging

Lees meer