March 17, 2017

ESET verbetert beveiligingsoplossingen voor bedrijven met upgrades voor ESET Remote Administrator (6.5) en ESET Virtualization Security

Sterkere bedrijfsoplossingen ondersteunen VMware NSX, maken IBM QRadar krachtiger en maken multi-tenancy mogelijk

December 15, 2016 | Luxembourg

ESET publiceert prognoserapport voor het nieuwe jaar

Trends 2017: Security held ransom

In het rapport, opgesteld door de deskundigen uit de labo’s van ESET wereldwijd, staan de belangrijkste onderwerpen in cyber security die van belang zijn zowel voor bedrijven als voor consumenten en bedreigingen die zich in het nieuwe jaar kunnen voordoen.

December 8, 2016 | Luxembourg

ESET bevestigt zijn lichte voetafdruk voor al zijn producten, zowel voor thuisgebruikers als bedrijven

ESET heeft de kleinste impact zowel op systeem- als netwerkprestaties. Dit werd door AV-Comparatives gecontroleerd in de twee recentste testen gericht op de prestaties van beveiligingssuites.

November 23, 2016 | Luxembourg

ESET brengt ESET Threat Intelligence, een vroege waarschuwingsdienst voor bedrijven

ESET® biedt vanaf vandaag ESET Threat Intelligence aan, een dienst die voorspelt en klanten proactief verwittigd over real-time aanvallen die hun organisaties bedreigen zodat deze meer flexibel kunnen zijn als ze zich moeten aanpassen aan een snel veranderende bedreigingsomgeving.

November 15, 2016 | Luxembourg

ESET Endpoint Security behaalt beste score volgens AV-Comparatives

AV-Comparatives publiceert vandaag de resultaten van de nieuwste testen over netwerkprestaties waarvoor ESET de opdrachtgever was.

October 4, 2016 | Luxembourg

ESET online banking problemen

Je bankrekening nakijken, betalingen uitvoeren en je financiën beheren… Vandaag is het volledig normaal dit alles online te doen. Maar ben je zeker dat je dit allemaal op de meest veilige manier doet?

September 28, 2016 | Luxembourg

ESET behaalt de beste score in de VBSpam test voor de vijfde keer op rij

ESET Mail Security behaalde een rato van 99,999% voor het detecteren van spam en nul valse positieven bij de laatste VBSpam test van Virus Bulletin

ESET Mail Security behaalde een rato van 99,999% voor het detecteren van spam en nul valse positieven bij de laatste VBSpam test van Virus Bulletin.

September 20, 2016 | Luxembourg

ESET biedt compatibele update aan voor macOS Sierra ®

De ESET Cyber Security en ESET Cyber Security Pro ® voor thuisgebruikers alsook de producten ESET Endpoint Security for macOS en ESET Endpoint Antivirus for macOS voor bedrijven zijn nu volledig compatibel met Apple’s nieuwe macOS Sierra

De ESET Cyber Security en ESET Cyber Security Pro ® voor thuisgebruikers alsook de producten ESET Endpoint Security for macOS en ESET Endpoint Antivirus for macOS voor bedrijven zijn nu volledig compatibel met Apple’s nieuwe macOS Sierra.

September 9, 2016 | Luxembourg

Upgrade van gratis ESET online scanner – om nog gemakkelijker te scannen

ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, brengt de nieuwe versie van ESET Online Scanner, een gratis app op zijn ThreatSense® gebaseerd, voor compleet scannen en schoonmaken, van computers die een volledige antivirus scan rechtstreeks via de internet browser levert.

August 23, 2016 | Luxembourg

Goede gewoontes met wachtwoorden? Hier zijn enkele tips om het nieuwe schooljaar goed te starten

Voor wie is opgegroeid voor het tijdperk van internet en sociale media, bestaat de kans dat de risico’s die in de virtuele wereld schuilen maar weinig gekend zijn. In dat opzicht mogen de kinderen van vandaag van geluk spreken want de 'best practices', zoals goed omgaan met wachtenwoorden, zijn beschikbaar.

| 1 | 2 | 3 |