Bij ESET zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van goed-presterende beveilingsoplossingen die alle bekende en opkomende vormen van malware detecteren en uitschakelen, voor thuisgebruikers en zakelijke klanten.


Onze uitgebreide productassortiment beveiligt alle soorten omgevingen en platforms, van werkstations en servers tot mobiele apparaten, en helpt onze klanten om altijd optimaal beveiligd te zijn in alle omgevingen. De superieure detectiemogelijkheden en lage systemvereisten van onze oplossingen zijn en worden nog steeds erkend door onafhankelijke testorganisaties.

"Bij ESET zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van goed-presterende beveilingsoplossingen die alle bekende en opkomende vormen van malware detecteren en uitschakelen, voor thuisgebruikers en zakelijke klanten."Miroslav Trnka, CEO, ESET


ESET is opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Bratislava, Slowakije/ ESET heeft verder kantoren in San Diego, USA; Buenos Aires, Argentinië Praag, Tsjechië, Singapore, Maleisië en een uitgebreid partnernetwerk in 180 landen. In 2008 heeft ESET een nieuw onderzoekscentrum geopend in Krakau, Polen om verdere innovatieve oplossingen te kunnen realiseren in de strijd tegen de grotere volumes en het geavanceerde karakter van cyberthreats.

ESET wordt in de Deloitte’s Technology Fast 500-lijst genoemd als een van de snelstgroeiende IT-bedrijven in de EMEA-regio. In 2009 werd ESET opgenomen in Gartners “Magic Quadrant for Endpoint Platforms” na een evaluatie van beveiligingsoplossingen voor bedrijfsnetwerkomgevingen voor het MKB en de grootzakelijke markt.

De feiten op een rij

Toonaangevende aanbieder van beveiligingsoplossingen voor bedrijven van allerlei formaat, thuisgebruikers en mobiele telefoongebruikers


22 jaar ervaring op het gebied van beveiliging van digitale werelden


Voortrekkersrol en nog steeds toonaangevend in de branche op het gebied van proactief detecteren van risico's


Wereldwijd hoofdkantoor in Bratislava in Slowakije


Onderzoeks- en ontwikkelingscentra in Bratislava (Slowakije) en Krakau (Polen)


Verkoop- en distributiecentra in Bratislava (EMEA), San Diego (Noord-Amerika), Buenos Aires (Zuid-Amerika) en Singapore (APAC)


Actief in meer dan 180 landen


500 medewerkers wereldwijd


groei van 2860% in de afgelopen 5 jaar


Bescherming aan meer dan 100 miljoen gebruikers


Opgenomen in Gartners Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms 2009


Bedrijf met de meeste Virus Bulletin 100 Awards sinds mei 1998


Het enige bedrijf dat in de categorie proactieve beveiliging steevast de AV-Comparatives' ADVANCED + Award heeft gekregen