ARTHUR WELTER

 

Arthur Welter Vervoer heeft NOD32 gekozen voor zijn optimale veiligheid en voor zijn eenvoudig gebruik.

Sinds de oprichting in 1962 wordt Arthur Welter met een onafgebroken expansie geconfronteerd. Gevestigd sinds 1996 in Leudelange, vlakbij Luxemburg, telt vervoersbedrijf Althur Welter (voorlopig) ongeveer 480 voertuigen die de wegen van heel Europa doorkruisen, waarvan bijna 230 vrachtwagens op internationaal niveau en meer dan 250 vrachtwagens op nationaal niveau.

Lees meer ...

ESCO

 

De EFECO groep viert zijn 60-jarig bestaan en keurt NOD32 goed!

Het eerste Belgische bedrijf waaruit de groep Efeco nu bestaat, werd 60 jaar geleden opgericht. De groep bestaat namelijk uit vier bedrijven in België, twee in Frankrijk, een in Nederland, een in Duitsland en een in India.

Lees meer ...

CPC

 

Het Centre de Production Centrum, datacentrum van het Vrij, Liberaal en Neutraal Ziekenfonds, heeft NOD32 voor zijn prestaties en zijn lichtheid gekozen.

Het Centre de Production Centrum (CPC) hergroepeert alle data van het Vrij, Liberaal en Neutraal Ziekenfonds van België.


Lees meer ...

KATHO

 

KATHO Campus Kortrijk koopt 1100 licenties van
ESET NOD32 Antivirus

KATHO, de katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen heeft een campus in 4 West-Vlaamse steden – Kortrijk, Roeselare, Tielt en Torhout- en biedt 18 Bachelor en 2 Master opleidingen aan(in samenwerking met de Vereniging K.U. Leuven). Samen herbergen de campussen van KATHO meer dan 6.500 studenten.

Lees meer ...

GLE

 

GLE heeft NOD32 voor de bescherming van zijn verschillende locaties gekozen.

GLE, opgericht in 1979, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de creatie, de installatie en de uitvoering van industriële automatiserings systemen en "DATA ACCESS" systemen.

Lees meer ...