ESET® Online Scanner

Probeer nu de gratis Online Scanner van ESET

Ik wil een éénmalige scan met ESET Online Scanner

• Detecteert en verwijdert malware
  • Eenmalige eenvoudige scan
  • Start vanuit elke browser
  • Kosteloos

Ik wil ESET Smart Security 30 dagen gratis proberen

• 30 dagen volledig beveiligd
  • Detecteert en verwijdert bedreigingen en veel meer
  • Ononderbroken, real-time beveiliging
  • Automatisch — draait op de achtergrond

Wat zijn de voordelen van ESET Online Scanner?

One-click activatie

Scan jouw PC met een simpele klik zonder verdere contactgegevens te registreren.

Start vanuit jouw favoriete browser

Start de scans eenvoudig vanuit Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge of Opera.

Uitgebreide detectie van malware

Traceer bekende en onbekende virussen, wormen, spyware, phishing-mail en andere online bedreigingen.

Dieptescan

Scan gearchiveerde bestanden op verborgen malware.

ESET Online Scanner -

Wat is er aangepast in de nieuwste versie?

• Verbeterd gebruiksgemak
  • Scant Autostart-locaties en Boot sector
  • Traceert en verwijdert malware die zich alleen in het systeemregister bevindt
  • Biedt opnieuw opstarten en opnieuw scannen voor malware die alleen met opnieuw opstarten verwijderd kan worden
  • Beheerdersaccount is niet noodzakelijk om de scan te starten

Systeemvereisten

Besturingssystemen
Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP/2003/2000/NT (32/64-bit)

Internetbrowsers
Firefox, Opera, Chrome, Edge and Internet Explorer 6 or later

Schijfruimte
32MB

Werkgeheugen
Minimal 15MB, Optimal 30MB