Beveilig uw organisatie
zonder ballast

ESET Secure Enterprise

Contact opnemen met de afdeling Verkoop

Vraag vandaag nog
naar een offerte op maat

ESET Secure Enterprise

Wilt u uw eigen gatewayserver draaien om uw communicatie via HTTP en FTP te beveiligen? Kies dan voor ESET Secure Enterprise. Deze oplossing biedt u maximale beveiliging voor uw ICT-systemen en servers, welke platforms u ook gebruikt. ESET heeft een naam hoog te houden als het gaat om netwerkbeveiliging. Wij zijn al 25 jaar pionier op het gebied van antivirusoplossingen.

Onze oplossing bestaat uit:

  • ANTIVIRUSSOFTWARE VOOR ICT-SYSTEMEN
  • BEVEILIGING VAN MOBIELE APPARATEN
  • BESTANDSBEVEILIGING
  • BEVEILIGING VAN ICT-SYSTEMEN
  • E-MAILBEVEILIGING
  • GATEWAYBEVEILIGING
  • BEHEER OP AFSTAND

Antivirussoftware voor ICT-systemen

Profiteer van ongeëvenaarde bescherming tegen virussen en spyware, of u nu gebruikmaakt van Windows of OS X. Onze bekroonde antiphishingengine voorkomt dat gevoelige bedrijfsgegevens, zoals gebruikersnamen en wachtwoorden, worden buitgemaakt via imitatiewebsites. Daarnaast wordt u beschermd door andere geavanceerde technologieën, zoals scans via de cloud en apparaatbeheer.

Beveiliging van mobiele apparaten

ESET NOD32® proactieve technologie is geoptimaliseerd voor mobiele platformen en biedt realtime bescherming voor alle applicaties en bestanden. Inclusief Anti-Phishing en Application Control. Voor iOS-apparaten, kunt u op afstand instellingen en beperkingen pushen om de veiligheid van uw zakelijk iOS apparaten te verbeteren. Met Anti-Diefstal kunt u op afstand vergrendelen / ontgrendelen en gegevens wissen, voor zowel Android als iOS-apparaten.

Bestandsbeveiliging

De antivirus- en antispywareoplossingen maken korte metten met alle mogelijke bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware. De geavanceerde geheugenscanner controleert het gedrag van schadelijke processen. De mogelijkheid om bestanden in de cloud te scannen zorgt bovendien dat de software nóg beter zijn werk doet.

Endpoint Security

ESET Endpoint Security biedt u alle voordelen van ESET Endpoint Antivirus, plus een tweezijdige firewall, onlinebeheer, bescherming tegen botnets en nog veel meer. Bepaal zelf of u ESET Endpoint Security of ESET Endpoint Antivirus wilt installeren op afzonderlijke systemen, of u nu Windows of OS X gebruikt.

E-mailbeveiliging

De oplossingen van ESET voor uw missiekritische e-mailservers, gebaseerd op de beproefde ESET NOD32-technologie, filteren spam en malware uit voor ze daadwerkelijk uw Postvak In bereiken. ESET Mail Security vormt een perfecte aanvulling op uw netwerkbeveiliging en waakt ervoor dat uw netwerk lijdt onder schadelijke e-mails.

Gatewaybeveiliging

Bescherm uw HTTP- en FTP-gateways tegen bekende en nieuwe virussen en wormen en tegen spam en andere internetdreigingen. De oplossingen van ESET voor gatewaybeveiliging gebruiken weinig systeembronnen en zijn geschikt voor de grote hoeveelheden gegevens die u dagelijks moet verwerken.

Beheer op afstand

Of u nu kiest voor Windows, Mac of Linux of zelfs voor virtuele machines en smartphones: wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens te beveiligen via één centrale omgeving. Installeer uw beveiligingssoftware op afstand en zie in één oogopslag hoe veilig uw netwerk is.

De producteigenschappen kunnen per besturingssysteem verschillen.

Wat heeft uw bedrijf nodig?

Kies de beste mix van technologieën van ESET voor úw specifieke behoeften:

 

ESET Endpoint
Protection
Standard


ESET Endpoint
Protection
Advanced


ESET
Secure
Business


ESET
Secure
Enterprise


 
Beheer op afstand        
i

Profiteer van een perfect beveiligingsoverzicht van het netwerk, voor volledig beheer van uw ICT-beveiliging

Antivirussoftware voor ICT-systemen        
i

Geniet van beproefde bescherming zonder dat dit ten koste gaat van de systeembronnen voor de onmisbare programma's die uw eindgebruikers dagelijks nodig hebben.

Beveiliging van mobiele apparaten        
i

Bescherm al uw toepassingen en bestanden in real-time met de proactieve ESET NOD32®-technologie, geoptimaliseerd voor mobiele platforms.

Bestandsbeveiliging        
i

Maak korte metten met alle mogelijke bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware, en doe uw voordeel met nóg betere detectie

Endpoint Security

     
i

Bescherm uw organisatie tegen alle soorten bedreigingen en profiteer optimaal van de integrale toegangsbeveiliging voor gegevens.

E-mailbeveiliging

   
i

Bescherm uw mailboxen en servers met beproefde antivirus- en antispamprogramma's

Gatewaybeveiliging

 
i

Deze primaire verdediging filtert effectief alle communicatie op gatewayniveau om bedreigingen vroegtijdig te onderscheppen

  Meer informatie Meer informatie Meer informatie Contact opnemen met de afdeling Verkoop  

Contact opnemen

Laat gerust uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie en
offerte op maat kunnen sturen. Natuurlijk gelden er geen verplichtingen.

Kies voor de oplossingen van ESET


Gemakkelijk licentieproces

Gebruik onze oplossingen op uiteenlopende platforms (Windows, Mac, Linux) en apparaten (computers, smartphones, tablets en servers).


Aanwezig zonder aanwezig te zijn

Al onze producten worden zo ontwikkeld dat ongemerkt hun werk doen. Onze kleine updates doen bovendien geen aanslag op uw systeembronnen.


Gebruiksvriendelijk

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware via één externe console.