DO MORE with your
IBM Domino Server secured

ESET Mail Security for IBM Domino

Download

Volledige of Gratis trial versie
(licentie verplicht)

Contact opnemen

Vraag een gratis proefversie of offerte op maat aan.
Natuurlijk gelden er geen verplichtingen.

ESET Mail Security voor IBM Domino Server: UW BESTE KEUZE

 • Antivirus & Antispam elimineert alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware en stopt spam en phising pogingen
 • Voldoet aan de behoeften van complexe netwerkinfrastructuren. Geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen, met Snapshot Independence en Native Clustering ondersteuning.
 • Remote Management. Volledig beheerbaar via de nieuwe ESET Remote Administrator web-console.

ESET biedt u

Anti-malware Beveiliging en Antispam

Volledige bescherming
complete infrastructuur

Gebruiksgemak
 

Antivirus en Antispyware
Elimineert alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware met optioneel cloud-aangedreven scannen voor nog betere detectie prestaties.

Antispam en Anti-Phishing
Stopt spam en phishing-pogingen, met een hoge onderscheppingsgraad. Direct klaar om te draaien na de installatie zonder verdere configuratie.

Exploit Blocker - vecht tegen gerichte aanvallen
Nieuwe detectie technologie die de bescherming versterkt tegen gerichte aanvallen en voordien onbekende exploits - dat wil zeggen, zero-day-aanvallen.

Bericht Verwerking Regels
Biedt een breed scala van combinaties voor de behandeling van elk bericht, met behulp van standaard en geavanceerde parameters, waaronder eerdere anti-spamfilters of antivirus scanner resultaten.

Database Scannen op aanvraag
Beheerders kunnen kiezen welke databases en mailboxen worden gescand. Smart scan behoudt server resources.

Apparaat beheer
Controleer of er geen ongeautoriseerde offline media worden gebruikt in uw netwerk. Blokkeert ongeautoriseerde apparaten, of maakt het mogelijk verschillende toegang niveaus toe te passen.

Snapshot Onafhankelijk
ESET updates en programmamodules kunnen worden opgeslagen buiten de standaardlocatie - dus updates en modules hoeven niet telkens opnieuw te worden gedownload wanneer een virtuele machine teruggekeerd naar een eerdere momentopname.

Native Clustering Support
Interconnectie van verschillende geïnstalleerde nodes van ESET Mail Security binnen een cluster beheren als één, waardoor de noodzaak om veranderingen in de configuratie handmatig repliceren verdwijnt.

ESET Shared Local Cache
ESET Shared Local Cache slaat de metadata van gescande bestanden op, zodat replica bestanden op een machine niet opnieuw worden gescand op andere virtuele machines.

Windows Management Instrumentation (WMI) Provider
Bewaakt de belangrijkste functionaliteiten van ESET File Security via WMI kader. Dit maakt integratie van ESET File Security in third-party management en SIEM-software mogelijk.

Proces Uitsluitingen
Hiermee kunt u de processen definiëren die worden genegeerd door de real-time bescherming module - vooral handig voor back-up of live-virtuele machine migraties.

Incrementele Micro-definities
Updates en actualisaties worden gedownload en stapsgewijs toegepast in kleine verpakkingen, het behoud uw systeembronnen en internet bandbreedte zonder enige merkbare impact.

Component-Based Installatie
Installeren op de onderdelen die u nodig heeft, inclusief Real-Time File System Beveiliging, Web en Email Beveiliging, Apparaat beheer en nog veel meer.

Remote Management
ESET Mail Security is volledig beheerbaar via ESET Remote Administrator, levert een perfecte "look & see" overzicht van de beveiligingsstatus van het netwerk.

ESET Log Collector
Verzamelt alle logs die relevant zijn voor het oplossen van problemen in een archief, dat kan worden gemaild of geupload naar een gedeelde netwerkschijf om het proces te versnellen van het oplossen van problemen.

ESET License Administrator
Behandel alle licenties via web browser, transparant van een plaats. Samenvoegen, delegeren en beheren van licenties in real-time.

Download

Probeer gratis de volledige trial
versie zonder verplichting

Contact verkoop

Vraag uw
persoonlijke aanbieding

PRODUCTOVERZICHT

PRODUCTOVERZICHT

PRODUCTOVERZICHT

PRODUCTOVERZICHT

PRODUCTOVERZICHT

Gerelateerde informatie

Systeem vereisten

 • Besturingssysteem:
  Microsoft Windows Server 2016, 2012 R2, 2012, 2008 R2,
  2008, 2003 R2, 2003 SP2
  IBM Domino 6.5.4 and newer
 • Compatibel met ESET Remote Administrator 6
  Let op: Niet compatibel met vorige versies van de ESET Remote Administrator
  Zie meer informatie over de ESET Remote Administrator compatibiliteit

Contact opnemen

Laat gerust uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie en
offerte op maat kunnen sturen. Natuurlijk gelden er geen verplichtingen.

Kies voor de oplossingen van ESET


Gemakkelijk licentieproces

Gebruik onze oplossingen op uiteenlopende platforms (Windows, Mac, Linux) en apparaten (computers, smartphones, tablets en servers).


Aanwezig zonder aanwezig te zijn

Al onze producten worden zo ontwikkeld dat ongemerkt hun werk doen. Onze kleine updates doen bovendien geen aanslag op uw systeembronnen.


Gebruiksvriendelijk

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware via één externe console.