DOE MEER met uw
virtuele apparaten

ESET Shared Local Cache

Een vraag stellen

Vraag uw persoonlijke offerte aan,
zonder verplichtingen

ESET Shared Local Cache : uw beste keuze

 • Hogere scansnelheid
 • Aanzienlijke besparing van middelen
 • Geen extra kosten
 • Te installeren via toepassing

Compatibiliteit met onze producten

Met ESET Shared Local Cache en de bescherming van een ESET-beveiligingsproduct, waarvan er een aanwezig moet zijn op iedere virtuele machine, ontvangt u dezelfde volledige set tools en beveiligingsfuncties die u in een fysieke omgeving zou hebben, plus een aanzienlijk hogere scansnelheid.
 

Virtuele apparaten delen veelal dezelfde basisafbeelding, wat leidt tot een duplicatie van 70-80% van bestanden tussen apparaten. ESET Shared Local Cache slaat metadata over wisbestanden van vorige gescande apparaten op. Als er een scan uitgevoerd wordt op andere apparaten, vergelijkt ESET Shared Local Cache de metadata van de bestanden met de metadata van die al zijn opgeslagen en slaat automatisch schone bestanden over die eerder op een witte lijst zijn geplaatst. Als er een nieuw bestand gevonden wordt dat nog niet eerder gescand is, wordt het automatisch aan de cache toegevoegd.

Dit betekent dat bestanden die al gescand zijn op het ene virtuele apparaat, niet nogmaals gescand worden op andere virtuele apparaten binnen dezelfde virtuele omgeving, wat leidt tot aanzienlijk hogere scanprestaties. Omdat de communicatie via dezelfde fysieke hardware loopt, is er praktisch geen vertraging bij het scannen, wat leidt tot aanzienlijk minder gebruik van middelen. ESET Shared Local Cache is een oplossing voor virtuele omgevingen die effectief met middelen omgaat. Caching ondersteunt on-access- en on-demand-scans, wat leidt tot nog betere prestaties.

Gerelateerde informatie

 • Productoverzicht (PDF)
 • ESET Shared Local Cache is gratis
  bij alle bovenvermelde producten: ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security of ESET File Security of ESET Mail Security.

Systeemvereisten

 • Compatibel met ESET Remote Administrator 6 
  Let op: Niet compatibel met eerdere versies van ESET Remote Administrator
 • Virtual appliance compatibel met VMware vSphere 5.0+
 • Installatiepakketten compatibel met CentOS 6.6

Contact opnemen

Laat gerust uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie en
offerte op maat kunnen sturen. Natuurlijk gelden er geen verplichtingen.

Kies voor de oplossingen van ESET


Gemakkelijk licentieproces

Gebruik onze oplossingen op uiteenlopende platforms (Windows, Mac, Linux) en apparaten (computers, smartphones, tablets en servers).


Aanwezig zonder aanwezig te zijn

Al onze producten worden zo ontwikkeld dat ongemerkt hun werk doen. Onze kleine updates doen bovendien geen aanslag op uw systeembronnen.


Gebruiksvriendelijk

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware via één externe console.