Onderzoek en erkenning door analisten uit de industrie

Vergelijking van hoe ESET presteert op basis van onderzoek door analisten

Gartner logo

ESET voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de enige Challenger in 2019 als Gartner Magic Quadrant voor eindpuntbeschermingsplatforms

Gedurende twee jaar op rij werd ESET als Challenger genoemd in het Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms* van 2019. ESET wordt beoordeeld op basis van haar vermogen om haar visie uit te voeren en de volledigheid van haar visie, en is ervan overtuigd dat de onderscheiding voor het tweede achtereenvolgende jaar haar vermogen om een gebruiksvriendelijk, uitgebreid en consistent eindpuntbeschermingsproduct aan te bieden, bevestigt en weerspiegelt het groeiende marktaandeel van ESET.


*Source: Gartner, "Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms", Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 augustus 2019.


GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of aan haar gelieerde ondernemingen in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste waardering of andere aanduiding. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.


Canalys Cybersecurity Champion 2019 award

ESET behaalt 'Champion' status in Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2019

ESET heeft de status van kampioen behaald in Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019. Canalys heeft 15 leveranciers van cyberbeveiliging beoordeeld op hun wereldwijde kanaalprestaties van de afgelopen 12 maanden. De matrix combineert de feedback van partners uit de Vendor Benchmark tool van Canalys met een onafhankelijke analyse van het momentum van elke leverancier in het kanaal op basis van hun investeringen, strategie, marktprestaties en uitvoering. ESET was een van de slechts vijf leveranciers die de status van kampioen kregen.


Gartner logo

ESET werd de enige uitdager in 2018 Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms

ESET - een wereldspeler in informatiebeveiliging - was de enige Challenger in het Magic Quadrant*. ESET is geëvalueerd op basis van het vermogen om de visie uit te voeren en de volledigheid ervan. ESET is van mening dat deze plaatsing zijn consistent verbeterde competentie weerspiegelt om bedrijven maximale bescherming te bieden.


*Bron: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, 24 januari 2018.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en daarbuiten, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere benamingen. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.


Gartner Peer Insights logo

ESET Endpoint Security ontving Bronze Award in 2017 Gartner Customer Choice Awards voor Endpoint Protection Platforms*

De onderscheidingen zijn een ranglijst van leveranciers door geverifieerde eindgebruikersprofessionals - waaronder IT-professionals of zakelijke gebruikers die ervaring hebben met het kopen, implementeren of gebruiken van de bedrijfsoplossing die ze beoordelen. De onderscheidingen houden rekening met zowel het aantal beoordelingen door eindgebruikers als de algemene gebruikersbeoordelingen. 116 professionele gebruikers ontvingen ESET Endpoint Security een score van 4,7 uit 5 voor alle criteria, waarbij ze de oplossing complimenteerden voor integratie en implementatie, het gemak hiervan, service en ondersteuning, tijdige respons van leveranciers en kwaliteit van technische ondersteuning.

*Gartner Peer Insights-recensies vormen de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of aan haar gelieerde ondernemingen.

Gartner Peer Insights Customer Choice Awards worden bepaald door de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen, het aantal gepubliceerde beoordelingen van Gartner Peer Insights en algemene beoordelingen voor een bepaalde leverancier in de markt, zoals hier verder beschreven en zijn niet bedoeld om de opvattingen van Gartner of aan haar gelieerde ondernemingen te vertegenwoordigen.

Het klantkeuze-logo van Gartner Peer Insights is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

IDC logo

Naar omvang de 5de Endpoint Security Vendor van de wereld volgens IDC Worldwide Endpoint Security Market Shares, 2015*

*Bron: IDC, Worldwide Endpoint Security Market Shares, 2015, Doc #US41867116, november 2016


Forrester noemt ESET een “Strong performer" op het gebied van endpoint security

ESET genaamd "Strong Performer" in The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites Q3 2019 rapport ontvangt de hoogst mogelijke scores in de bedrijfsvisie en -focus, de ondersteuning van het OS en de criteria voor de betrokkenheid van de beveiligingsgemeenschap.

Het rapport citeert ESET's volledige portfolio van bedrijfsaanbod met mogelijkheden zoals EDR, managed detection and response, threat intelligence services en vulnerability management. Het rapport stelt ook dat ESET perfect is voor kopers die waarde hechten aan een eenvoudige gebruikersinterface met meer geavanceerde functies die gemakkelijk kunnen worden ingeroepen wanneer dat nodig is.


Deloitte logo

ESET is een van de grote vijf in de Deloitte Technology Fast 50 CE 2015 (13 maal in totaal)

Deloitte noemt ESET een van de snelst groeiende grote technologiebedrijven in centraal Europa. In 2014 haalde het bedrijf de ranglijst in Deloitte’s jaarlijkse Technology Fast 50 CE rapport voor de twaalfde keer. ESET werd, na een groei van 274% over de voorgaande vijf jaar, opnieuw genoemd als een van de 'Big 5' van bedrijven die consistent snelle groei realiseren, maar te groot zijn om mee te doen in de top van de hoofdranglijst. Bron: Deloitte 2014 Technology Fast 50 Central Europe


The Radicati Group logo

 

ESET wordt beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de Endpoint Security Market Quadrant 2015 van de Radicati Group

Deze positieve waardering is een bevestiging dat ESET hoog presterende en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen met een kleine systeemvoetafdruk levert. De Market Quadrant van de Radicati Group is een concurrentie-overzicht van de belangrijkste spelers in de markt voor beveiliging van zakelijke eindpunten. Grote spelers, zoals ESET, krijgen erkenning als marktleiders die met hun producten een groot klantenbestand opbouwen. Om tot deze top te behoren, moeten bedrijven geavanceerde functionaliteit bieden. 

Het volledige rapport vindt u hier (PDF).

Radicati Market Quadrant image