ESET Indrustry analyst banner

Onderzoek en erkenning door analisten uit de industrie

Vergelijking van hoe ESET presteert op basis van onderzoek door analisten

Gartner logo

ESET named as the only Challenger in 2018 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

ESET – a global player in information security – was the only Challenger named in the Magic Quadrant*. ESET was evaluated based on its ability to execute and completeness of vision. ESET believes this placement reflects its consistently improved competence to offer maximum protection for enterprises.


*Source: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, 24 January 2018.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.


IDC logo

Naar omvang de 5de Endpoint Security Vendor van de wereld volgens IDC Worldwide Endpoint Security Market Shares, 2015*

*Bron: IDC, Worldwide Endpoint Security Market Shares, 2015, Doc #US41867116, november 2016

Forrester noemt ESET een “Top performer" op het gebied van endpoint security

ESET was een van de bedrijven die door Forrester werden uitgenodigd om deel te nemen aan hun Q4 2016 Forrester Wave™ evaluatie van Endpoint Security Suites

Bij deze evaluatie kwam ESET uit de bus als een sterke performer op het gebied van Endpoint Security. ESET biedt krachtige antimalware-bescherming in een lichtgewichtpakket.ESET heeft zich in het verleden gericht op de consumentenmarkt en op het mkb, maar de afgelopen jaren heeft het bedrijf meer functies geïntroduceerd waardoor hun producten voor eindpuntbeveiliging de flexibiliteit en breedte hebben waar grote ondernemingen naar op zoek zijn. Hierbij gaat het onder meer om een solide balans tussen eindpuntbeveiliging en geautomatiseerde functies om problemen op te lossen, versterkt met een aantal aanvullende technologieën voor eindpuntbeveiliging, zoals Endpoint Encryptie, device control en mobiele beveiliging.De producten van ESET worden door gebruikers hoog gewaardeerd vanwege de preventieve effectiviteit en de zeer geringe impact op de gebruikerservaring op de eindpunten. Sommige grotere bedrijven zullen echter tegen worden gehouden door het gebrek aan flexibele application control en flexibele functies voor het oplossen van problemen. Om concurrerend te blijven, moet er aan deze aspecten aandacht worden besteed bij de volgende versies van het product.

The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q4 2016

Deloitte logo

ESET is een van de grote vijf in de Deloitte Technology Fast 50 CE 2015 (13 maal in totaal)

Deloitte noemt ESET een van de snelst groeiende grote technologiebedrijven in centraal Europa. In 2014 haalde het bedrijf de ranglijst in Deloitte’s jaarlijkse Technology Fast 50 CE rapport voor de twaalfde keer. ESET werd, na een groei van 274% over de voorgaande vijf jaar, opnieuw genoemd als een van de 'Big 5' van bedrijven die consistent snelle groei realiseren, maar te groot zijn om mee te doen in de top van de hoofdranglijst. Bron: Deloitte 2014 Technology Fast 50 Central Europe

The Radicati Group logo

 

ESET wordt beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de Endpoint Security Market Quadrant 2015 van de Radicati Group

Deze positieve waardering is een bevestiging dat ESET hoog presterende en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen met een kleine systeemvoetafdruk levert. De Market Quadrant van de Radicati Group is een concurrentie-overzicht van de belangrijkste spelers in de markt voor beveiliging van zakelijke eindpunten. Grote spelers, zoals ESET, krijgen erkenning als marktleiders die met hun producten een groot klantenbestand opbouwen. Om tot deze top te behoren, moeten bedrijven geavanceerde functionaliteit bieden. 

Het volledige rapport vindt u hier (PDF).