WINDOWSMAC OSANDROID

ESET beschermt elke stap in uw digitale leven

30 dagen, geen creditcardgegevens nodig
Meer informatie
30 dagen, geen creditcardgegevens nodig
Technologie geverifieerd door onafhankelijke tests

Top antivirussoftware voor Windows

Uitstekend beveiligingsproduct

Lage impact op prestaties

Laagste valse positieven

Goedgekeurde anti-phising

Premium functies voor een allesomvattende beveiliging

ESET LiveGuard

Wachtwoordmanager

Codering van militair niveau

Beschermt u op een actieve manier tegen bedreigingen die zelfs nog nooit eerder werden aangetroffen. Een nieuwe geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen types bedreigingen op te sporen en tegen te houden. Behandelt een hele reeks bestandstypes, inclusief documenten, scripts, installatiebestanden en uitvoerbare bestanden. Verdachte bestanden worden uitgevoerd in een veilige sandboxomgeving binnen de ESET HQ Cloud.

Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden op verschillende toestellen op te slaan en te sharen. Sla wachtwoorden op en organiseer ze, vul automatisch formulieren in en genereer bijzonder sterke gecodeerde wachtwoorden. Onthoud alleen uw ‘masterwachtwoord’. U kunt vanaf elke website uitloggen en uw browsegeschiedenis van op afstand beveiligen.

Extra bescherming voor uw gevoelige gegevens en externe drives. Codeer bestanden en verwijderbare media, zodat ze tegen gegevensdiefstal zijn beschermd wanneer de USB-stick of de laptop zoek zou raken. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen. Decodeer uw bestanden en mappen op elk toestel dat met Windows werkt.

Krachtige bescherming van privacy en betalingen

Bescherming voor bankieren en betalen

Firewall, Network Inspector en nog meer

Ouderlijk toezicht

Beveilig uw onlinetransacties en toegang tot cryptoportefeuilles. Houd uw geld veilig met een speciale beveiligde browsermodus. Beschermt u automatisch wanneer u online bankiert en wanneer u zich toegang verschaft tot webgebaseerde cryptoportefeuilles.

Beveilig de toegang tot uw gegevens, netwerk en webcam. Voorkom ongeoorloofde toegang tot uw computer en misbruik van uw persoonsgegevens. Bescherm uw privégegevens tegen ransomware. Beveilig uw webcam en wifirouter thuis tegen indringers en houd bedreigingen van uw privacy onder controle door uw met de router verbonden slimme toestellen op een actieve manier te testen.

Bescherm uw kinderen online en monitor hun activiteiten. Voorkom dat uw kinderen aan aanstootgevende online content worden blootgesteld. Kies uit meer dan 20 vooraf gedefinieerde leeftijdspecifieke websitecategorieën die u wilt blokkeren of voeg specifieke sites aan uw blokkeerlijst toe. Stel een wachtwoord in om uw gegevens te beschermen tegen een wijziging van de instellingen of ongeoorloofde de-installatie van het product.

Legendarische antivirustechnologie

Bescherming tegen phishing

Geen vertragingen

Proactieve bescherming in meerdere lagen

Beveilig uw gegevens en geld tegen digitale fraude. Bescherm uw privacy en activa tegen pogingen door frauduleuze websites om gevoelige informatie te verzamelen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens of om fake news in schijnbaar betrouwbare nieuwsbronnen in te voeren.

Geniet zonder onderbrekingen van het volle vermogen van uw computer. Speel, werk en browse via het internet zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van uw computer. Blijf met de zuinige modus langer online zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken en geniet van het gamen zonder dat u daarbij last krijgt van storende pop-ups.

Verken de grote onlinewereld, beschermd tegen elke soort malware. Detecteert en neutraliseert alle digitale bedreigingen, inclusief virussen, ransomware, rootkits, wormen en spyware. Biedt ook bescherming tegen technieken die detectie proberen te ontwijken en slaat doelgerichte aanvallen en exploits af.

Profiteer vandaag nog van uitgebreide internetbeveiliging

EDITIE 2022
ESET SMART SECURITY PREMIUM

Gebouwd zonder compromis voor gebruikers die alles willen, inclusief geavanceerde
bedreigingsdetectie, extra diefstalbeveiliging en eenvoudig wachtwoordbeheer. Beveiligt Windows-, macOS- en Android-apparaten.

 • LiveGuard NIEUWEPREMIUM
 • Bank- en betalingsbescherming Verbeterde
 • Wachtwoordbeheerder PREMIUM
 • Cloud-aangedreven scanner
 • Anti-Phishing
 • Apparaatbediening
 • Webcambescherming
 • Antivirus en Antispyware

Systeemvereisten & documentatie

Systeemvereisten

WINDOWS
Microsoft Windows® 11,10, 8.1, 8, 7 with SP1 and latest KB updates installed

macOS
macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)

ANDROID
Android 5.0 and higher * (*ESTV AndroidTV 7.0 and higher)

Verhalen van klanten

Ik heb ESET in de loop der jaren verschillende keren gebruikt en ik vertrouw ESET meer dan enig ander beveiligingsmerk.

Michael W., UK

Voor mij is dit de beste vorm van beveiliging, zowel voor particulier als commercieel gebruik.

Hans-Peter S., Germany

Omdat het ESET is. TOP product, betrouwbaar bedrijf en bescherming allemaal op één plek.

Kamil Š., Slovakia
70M+
beschermde gebruikers wereldwijd
70+
prestigieuze VB100 prijzen
1+
jaren geavanceerde IT-beveiliging
1
R&D-centra wereldwijd

Lees meer over ons cyber security portfolio

 

Beveilig al uw persoonlijke toestellen

 

 

Beveiligde besturingssystemen Elke oplossing is compatibel met meerdere besturingssystemen.

Bescherming tegen nooit eerder aangetroffen bedreigingen LiveGuard is een geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen soorten bedreigingen op te sporen en tegen te houden.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Wachtwoordmanagement Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden over verschillende toestellen op te slaan en te sharen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Codering van gevoelige gegevens Codering op militair niveau van bestanden, mappen en externe drives wanneer USB-stick of laptop zoek raakt. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Bescherming van privacy en bankgegevens Blokkeer ongeoorloofde toegang en misbruik van uw gegevens en uw webcam, beveilig onlinebetalingen en bescherm de online-ervaringen van uw kinderen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging van slimme toestellen en netwerk Beveilig uw wifinetwerken tegen indringers en test uw met de router verbonden slimme toestellen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging tegen malware, ransomware en phishing Antivirustechnologie in meerdere lagen biedt bescherming tegen alle soorten online bedreigingen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

AANBEVOLEN

ULTIEME BEVEILIGING
ESET Smart Security Premium

Windows, macOS, Android

ESET Internet Security

GEAVANCEERDE BEVEILIGING
ESET Internet Security

Windows, macOS, Android

ESET NOD32 Antivirus

ESSENTIËLE BEVEILIGING
ESET NOD32 Antivirus

Windows, macOS


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

 • Download of vernieuw uw licenties of voeg nieuwe toestellen vanuit één plaats toe. Download de juiste bescherming voor uw bedieningssysteem. Voeg extra seats aan uw licentie toe indien nodig.
 • Controleer vanop afstand uw algemene beschermingsmodus. Monitor de beveiligingsstatus van uw toestellen in real time en ontvang op elk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
 • Deel bescherming met familie en vrienden. Deel uw digitale beveiliging met slechts enkele kliks, die nog altijd op een gebruikersvriendelijke manier wordt gefactureerd en vanuit uw account wordt gemonitord.
 • Mobiele Android- en iOS-app. Krijg onmiddellijk toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows- en Android-toestellen, waar u zich ook bevindt.