ESET Android

Multi-platform patch management solution

Flexera® - Corporate Software Inspector

Intelligente security patchmanagement voor meerdere platformen

  • Biedt een volledig overzicht van uw systemen en softwareomgeving
  • Maakt het mogelijk kwetsbaarheden op te lossen voordat deze actief worden misbruikt
  • Laat uw team weten waar en welke patches nodig zijn, voor een adequate respons en consistente risicobeperking
  • Inventarisatie van kwetsbaarheden voor meer dan 20.000 programma's op Windows, Apple macOS en Red Hat Enterprise Linux (RHEL)

Wat patchmanagement voor uw organisatie kan betekenen

Wat is Corporate Software Inspector?

Corporate Software Inspector bevat een geauthenticeerde, interne software-inventarisscanner. De oplossing inventariseert de beveiligingspatchstatus van meer dan 20.000 programma's op de platformen Windows, Apple macOS en Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Het past patches toe, bevat configuratietools en biedt honderden vooraf geconfigureerde patches voor applicaties van derden op Windows-platformen.

Dankzij naadloze integratie met Microsoft System Center en Windows Server Update Services voor beveiligingspatchmanagement kunt u het maximale uit uw investering halen en het toepassen van patches van niet-Microsoft-producten eenvoudig beheren vanuit Microsoft System Center, gewoon met uw bestaande infrastructuur.

Is Corporate Software Inspector geschikt voor mijn organisatie?

Corporate Software Inspector wordt in veel verschillende segmenten gebruikt, zowel door ondernemingen uit de Fortune 1000 als door kleine en middelgrote bedrijven, consultants en managed service providers.

ESET's schaalbare, veilige end-to-endoplossing werkt altijd even goed, ongeacht de omgeving.

Voordelen

Geverifieerde intelligence

Dankzij de geverifieerde, nauwkeurige en tijdige informatie van Secunia Research kunt u herstelactiviteiten prioriteit geven.

Uitgebreide software-inventarisatie

U kunt multi-platform scannen om zo een nauwkeurig beeld te krijgen van alle software binnen uw infrastructuur en van de correlatie met uw kwetsbaarheidsdatabase, zodat u risico's op een effectieve manier prioriteit kunt geven.U krijgt een volledig overzicht van uw systemen, blijft actueel en bespaart aanzienlijk op de kosten voor uw patchproces.

Lagere kosten voor het toepassen van patches

Honderden vooraf geconfigureerde patches zorgen voor een eenvoudige implementatie en omvatten meer dan 20.000 programma's, waaronder meer programma's van Microsoft en van derden dan bij andere aanbieders.

Implementatieoplossingen

U kunt Corporate Software Inspector integreren in de patchimplementatieoplossing van uw voorkeur.Naadloos te integreren in Microsoft System Center en Microsoft Windows Server Update Services.

Hoe werkt het?

Het patchen van kwetsbaarheden in software is essentieel voor de beveiliging van de infrastructuur en assets van organisaties.

Corporate Software Inspector combineert het beheer van kwetsbaarheden in software met het implementeren van beveiligingspatches om continu de patchmanagementstatus van uw organisatie te beoordelen, verifiëren en zo nodig op te lossen.

Lees hier meer over Corporate Software Inspector (PDF).

Systeemvereisten

Raadpleeg de systeemvereisten (PDF) voor Corporate Software Inspector.

Vraag een offerte aan