Business endpoint antivirus 5 voor Windows

ESET® Endpoint Antivirus

Nieuwere versie beschikbaar!

Een nieuwe versie van ESET Endpoint Antivirus is beschikbaar! Bekijk deze hier

Reference

Beproefde antivirus- en antispyware-bescherming met behulp van geavanceerde technologieën zoals cloudgebaseerde scanning, apparaatbeheer en beheer op afstand.

Bewezen. Vertrouwd.

AV-Comparatives icon

"De zakelijke software van ESET is eenvoudig, goed ontworpen en gebruiksvriendelijk, en verdient aanbeveling voor zowel grote als kleine netwerken."

AV-Comparatives

Download ESET Endpoint Antivirus 5

IT-voordelen

Endpointbeveiliging

Beschermt bedrijfsnetwerken met beproefde antivirus-, antispyware- en geavanceerde apparaatbeheerfunctionaliteit. Vertrouw op een oplossing met minimale belasting van het systeem en een uitgebreide reeks aanpasbare opties.

Rapporten, logboeken en berichten

De status van de netwerkbeveiliging en statistieken voor de serverbelasting bewaken, zelfs van buiten uw bedrijf. Gegevensverwerkingen uitvoeren via compatibele gegevensindelingen of een kritieke drempel instellen voor berichten over gebeurtenissen, prioriteitsberichten instellen en nog veel meer.

Beheer op afstand

Monitor de beveiliging van het hele netwerk vanaf één locatie. Maak gebruik van een reeks aanpasbare rapportagefuncties voor aanpassing van de systeembeveiliging aan uw eisen. Meer informatie

Network Speed and Stability

Load-balance execution of tasks to prevent overloading network connections and antivirus storm on VM hosts. Choose from improved update options – update mirror server via HTTPS connection or revert to older virus database and modules.

Voordelen voor uw bedrijf

Endpointbeveiliging

Bescherm uw zakelijke endpoints tegen malware met cloudgebaseerde scantechnologie van ESET. Maak gebruik van de apparaatbeheerfuncties  om ongeautoriseerde USB's en cd's van bedrijfsapparatuur te weren.

Updates beheren

De beveiliging monitoren van het hele netwerk vanaf één locatie. Maak gebruik van een reeks aanpasbare rapportagefuncties voor aanpassing van de systeembeveiliging aan uw eisen. Meer informatie

Effectiviteit van uw werknemers

Zorg ervoor dat bedrijfscomputers zonder problemen blijven werken en de levensduur van hardware verlengen door lagere belasting van het systeem. Voorkom afleiding door pop-upvensters tijdens presentaties of slideshows te voorkomen.

Effectiviteit van de beheerder

Alle oude, huidige en toekomstige ESET-beveiligingsoplossingen beheren vanuit één locatie, zodat de beheerder volledige controle heeft over de netwerkbeveiliging. Meer informatie

Rapportage

Zorg ervoor dat beheerders van buiten het bedrijf de controle kunnen houden over de netwerkbeveiliging. Maak gebruik van de geavanceerde tools voor monitoring en rapportage voor volledig overzicht en om onmiddellijk te kunnen ingrijpen.

Productgallerij

Systeemvereisten

 • Ondersteunde processors:
  Intel or AMD x86-x64
 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows® 8, 7, Vista, XP, 2000
 • Geheugengebruik (toegewezen geheugen): 120 MB
  Schijfruimte (Download): 65 MB
  Schijfruimte (Installatie): 380 MB

Bekroonde bescherming tegen malware zonder vertraging van het systeem en met beheer op afstand

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Bedankt voor uw download.

Uw download wordt binnen enkele seconden gestart.

Is dat niet het geval, klik hier.