Business endpoint security 5 voor Windows

ESET® Endpoint Security

Nieuwere versie beschikbaar!

Er is een nieuwe versie van ESET Endpoint Security beschikbaar! Bekijk deze hier

Allesomvattende antimalware, met webfilter, firewall en bescherming voor USB-station en botnet

Volledige bescherming van uw zakelijke endpoints met een combinatie van bewezen antivirus-technologie en ingebouwde firewall, webbewaking, apparatuurbewaking en beheer op afstand.

Bewezen. Vertrouwd.

 • Zeer geringe impact op endpoints
 • Lage netwerkbelasting
 • Flexibel en gedetailleerd beheer van beleid, clients en rollen
PassMark icon

PassMark Software, vergelijkende analyse, augustus 2012

VMware Ready icon
Citrix certificate icon

Download ESET Endpoint Security 5

IT-voordelen

Endpoint beveiliging

Bedrijfsnetwerken beschermen met antivirus, antispyware en antispam met minimale vertraging van het systeem en een reeks aanpasbare opties.

Beschermen van gegevenstoegang

Bandbreedte besparen door de toegang tot websites met veel internetverkeer te blokkeren. Bescherm het bedrijfsnetwerk tegen beleidsovertredingen dankzij de ingebouwde two-way firewall met leermodus en voorkom het gebruik van ongeautoriseerde media en apparaten in het netwerk.

Beheer op afstand

De beveiliging monitoren van het hele netwerk vanaf één locatie. Maak gebruik van een reeks aanpasbare rapportagefuncties voor aanpassing van de systeembeveiliging aan uw eisen. Meer informatie.

Snelheid en stabiliteit van het netwerk

Gespreide belasting bij het uitvoeren van taken zodat netwerkverbindingen niet worden overbelast en een antivirusstorm op VM-hosts wordt voorkomen. Kiezen uit verbeterde update-opties – updaten vanaf mirrorserver via HTTPS-verbinding of teruggaan naar oudere virusdatabase en -modules.

Rapporten, logboeken en berichten

De status van de netwerkbeveiliging en statistieken voor de serverbelasting bewaken, zelfs van buiten uw bedrijf. Gegevensverwerkingen uitvoeren via compatibele gegevensindelingen of een kritieke drempel instellen voor berichten over gebeurtenissen, prioriteitsberichten instellen en nog veel meer.

Voordelen voor uw bedrijf

Endpointbeveiliging

Bescherm uw zakelijke endpoints tegen malware met ESET ThreatsSense en cloudgebaseerde scantechnologie, en filter e-mailverkeer op spam met een krachtige antispam-oplossing.

Monitoring van gegevenstoegang

Beveiliging van uw zakelijke gegevens tegen manipulatie van buitenaf met een two-way firewall die ook voorkomt dat ongeautoriseerde personen bedrijfscommunicatie via openbare Wi-Fi kunnen 'afluisteren'. Voorkomt dat ongeautoriseerde apparaten, zoals USB, cd's, etc., verbinding met het netwerk kunnen maken.

Effectiviteit van uw werknemers

Verhoog de productiviteit van werknemers en blokkeer toegang hebben tot websites die niet samenhangen met hun werk. Zorg ervoor dat bedrijfscomputers zonder problemen blijven werken en de levensduur van hardware verlengen door lagere belasting van het systeem. Voorkom afleiding door pop-upvensters tijdens presentaties of slideshows te voorkomen.

Effectief en efficiënt beheer

Alle oude, huidige en toekomstige ESET-beveiligingsoplossingen beheren vanaf één locatie, zodat de beheerder volledige controle heeft over de netwerkbeveiliging. Meer informatie. Meer informatie.

Rapportage

Zorg ervoor dat beheerders van buiten het bedrijf de inzicht krijgen over de status van de netwerkbeveiliging. Maak gebruik van de geavanceerde rapportage voor een volledig overzicht om onmiddellijk te kunnen ingrijpen.

Updates beheren

Alle ESET-oplossingen zijn gebouwd om de snelheid van het netwerk en probleemloze en betrouwbare werking te behouden. Alle oplossingen worden geleverd met tools en aanpassingsopties om te zorgen voor consistente beveiliging.

Productgallerij

Systeemvereisten

 • Ondersteunde processors:
  Intel or AMD x86-x64
 • Besturingssystemen:
  Microsoft Windows® 8, 7, Vista, XP, 2000
 • Geheugengebruik (toegewezen geheugen): 120 MB
  Schijfruimte (Download): 65 MB
  Schijfruimte (Installatie): 380 MB

Allesomvattende antimalware, met webfilter, firewall en bescherming voor USB-station en botnet

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie: