Gartner Magic Quadrant banner

Gartner Report:

Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

ESET is de enige in de Challenger categorie in Gartner’s 2018 Magic Quadrant voor endpoint bescherming

ESET heeft de positie van Challenger behaald in de Gartner Magic Quadrant evaluatie van 2018. Deze positie is gebaseerd op de volledigheid van onze visie en de capaciteit om uit te voeren.

We zijn van mening dat het Gartner Magic Quadrant wordt erkend als het definitieve rapport over aanbieders van beveiligingsoplossingen die platformen voor endpoint bescherming aanbieden.

Wij hechten geloof aan de volgende kernpunten:

  • Gedetailleerde analyse van de markt voor endpoint bescherming inclusief groeifactoren en uitdagingen.
  • Onbevooroordeelde, vergelijkende evaluatie van leveranciers in dit kader.
  • Specifieke criteria die helpen bij de selectie van de platformen van endpoint bescherming.

Download nu kosteloos uw Gartner-rapport en lees meer over de prestaties van ESET als Challenger.

Gartner Inc, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Ian McShane, Prateek Bhajanka, Avivah Litan, Eric Quellet, January 24, 2018.
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst weergegeven in hun onderzoekspublicaties. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of de geschiktheid voor een bepaald doel.

Vraag uw rapport aan!

BELUX Gartner MQ 2018

BELUX Gartner MQ 2018
Data protection

ESET® is een internationaal software beveiligingsbedrijf. We beschermen meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld en we zijn wereldwijd beveiligingspartner nummer 1 in endpoint beveiliging uit de EU. ESET is een privébedrijf en is niet gebonden aan de verplichting om een snelle ROI voor beleggers te behalen, waardoor we ons volledig op beveiliging kunnen richten. Gesteund door 13 R & D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft gewonnen, waarmee elke afzonderlijke "in-the-wild" malware werd geïdentificeerd zonder onderbreking sinds 2003. Dit jaar viert ESET 30 jaar van continue ontwikkeling van toonaangevende IT-beveiligingssoftware en services voor bedrijven en consumenten wereldwijd.

30 years of Continuous IT Security Innovation logo