ESET Nieuwsbrief featuring

Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms Report

ESET is als enige Challenger in de Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Endpoint Protection genoemd

Deze plaatsing is gebaseerd op onze volledigheid van visie en de mogelijkheid om het uit te voeren, en we zijn van mening dat het Gartner Magic Quadrant wordt erkend als het definitieve rapport over de belangrijkste beveiligingsproviders die beveiligingsplatforms voor endpoints aanbieden.

In deze nieuwsbrief nodigen we u uit om het Gartner-rapport te bekijken en meer te weten te komen over de complete bedrijfsoplossingen en unieke technologie van ESET.

The ESET Nieuwsbrief bevat:

  • Complementair volledig Gartner-rapport met gedetailleerde analyse van de markt voor endpoint-beschermingsplatforms
  • Overview van ESET's toonaangevende technologieën gebaseerd op machine learning, menselijke expertise en onze wereldwijde database met real-time bedreigingen met feeds van 110 miljoen sensoren wereldwijd
  • ESET's complete bedrijfsoplossingen en -services zijn speciaal gemaakt om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie

Vraag nu uw nieuwsbrief aan en lees meer over de prestaties, technologieën en portfolio met bedrijfsoplossingen van ESET.


Gartner Inc, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, January 24, 2018.
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner doet afstand van alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

De nieuwsbrief lezen

BELUX Gartner MQ 2018

BELUX Gartner MQ 2018
Data protection