ESET-nieuwsbrief met het

Rapport van de Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms

ESET is opnieuw uitgeroepen tot de enige Challenger in Gartner's Magic Quadrant for Endpoint Protection 2019

Figure 1. Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

ESET again named challenger in Gartner Magic Quadrant
Bron: Gartner (Augustus 2019)

 

Gartner's Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms wordt erkend als het definitieve rapport over de beste IT-beveiligingsleveranciers die endpoint protection platforms bieden. In zijn laatste rapport noemt Gartner ESET voor het tweede achtereenvolgende jaar als de enige Challenger.

Deze belangrijke bevinding is gebaseerd op Gartner's beoordeling van de volledigheid van ESET's visie en vermogen om uit te voeren.

We hebben een nieuwsbrief gepubliceerd waarin we u met genoegen het volledige Gartner-rapport aanbieden.

Ga nu naar de nieuwsbrief + het rapport om de volledige bevindingen van Gartner te lezen en meer te weten te komen over ESET's toonaangevende technologieën, de wereldwijde real-time threat database en de productportfolio van de onderneming.


Gartner Inc, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Peter Firstbrook, Lawrence Pingree, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Paul Webber, 20 augustus 2019.
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld. Gartner's onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

De nieuwsbrief lezen