ESET Threat Intelligence

ESET Threat Intelligence Service

Combineer de beveiligingsinformatie uit uw lokale netwerk met die van de wereldwijde cyberspace

Gartner report 2018:

Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

Wereldwijde Threat Intelligence voor uw optimale beveiliging

Gerichte aanvallen, advanced persistent threats (APT's), zerodayaanvallen en botnetactiviteit zijn lastig te ontdekken wanneer securityengineers slechts toegang hebben tot informatie uit hun eigen bedrijfsnetwerken. Een breder inzicht en meer informatie zijn daarom nodig voor het juiste perspectief.

Wat ESET Threat Intelligence voor u kan betekenen

De Cloud-based ESET Threat Intelligence overbrugt de kloof tussen de cybersecurityinformatie die securityengineers uit het eigen netwerk verzamelen en de informatie uit cyberspace die ESET wereldwijd verzamelt.  

Met ESET Threat Intelligence profiteer u van:

  • Early warning van gerichte malware
  • Rapport van botnetactiviteit
  • Real-time Data Feeds en API
  • Automatische sampleanalyse
ESET Threat Intelligence

ESET's wereldwijde Early Warning System

ESET Threat Intelligence - Cloud

Ons cloudgebaseerde detectie- en preventiesysteem, dat wordt gevoed door meer dan 100 miljoen sensoren wereldwijd, biedt een unieke basis voor de onmiddellijke detectie van en reactie op nieuwe, onbekende of geavanceerde bedreigingen.

Ontvang vroege waarschuwingen over bedreigingen en verbeter proactief uw beveiliging.

Expertise van mensen, aangevuld door machine learning

Het gebruik van machine learning om beslissingen te automatiseren en mogelijke bedreigingen te evalueren, is een essentieel onderdeel van onze aanpak. Computergebaseerde keuzes zijn slechts net zo goed als waar ze voor geprogrammeerd zijn.

Bij de R&D-centra van ESET, verspreid over de hele wereld, werken toponderzoekers op beveiligingsgebied aan het samenvoegen van informatie, zodat non-stop de beste bedreigingsinformatie beschikbaar is en gedeeld kan worden.

ESET Threat Intelligence

Beveiligingsanalisten raden aan om meerdere beveiligingsmethoden te combineren. Zo minimaliseert u namelijk de kans op zwakke plekken die kunnen ontstaan door te vertrouwen op de beveiligingsoplossing van maar één aanbieder. Het is voor ESET Threat Intelligence niet nodig dat er endpoint- of serveroplossingen van ESET zijn geïmplementeerd in het netwerk van de gebruiker. Het kan dus ook door bedrijven die nog geen klant zijn van ESET worden gebruikt als extra beveiligingslaag.

Vraag een offerte aan

If you are interested in ESET Threat Intelligence, please fill in the form below and you will be contacted by an ESET representative.