Centraal endpointbeheer op afstand

ESET® Remote Administrator

Een eenvoudig te gebruiken webconsole voor het beveiligingsbeheer van endpoints, servers en mobiele apparaten

  • Gebruikt een webconsole met een eenvoudige interface waarmee u alle details kunt bekijken
  • Multi-tenant - wijst per gebruiker specifieke privileges en toegang toe
  • ESET Remote Administrator 6 werkt ook op Linux
  • Server/proxy-architectuur voor een flexibel netwerk
  • Dynamische groepsgerichte aanpak
  • Ook verkrijgbaar als voorgeconfigureerde VM in Microsoft Azure, waarbij geen installatie op locatie nodig is
Gartner Peer Insights logo

De voordelen van ESET Remote Administrator

Componenten

Support voor meerdere platformen

Werkt op Windows en Linux. Gebruik het alles-in-één installatieprogramma's om alle gewenste componenten tegelijk of afzonderlijk te implementeren, of maak gebruik van de virtuele appliance.

ESET Remote Administrator Server

Verwerkt communicatie vanuit agents en verzamelt daarbij applicatiegegevens, die worden opgeslagen. Kan tienduizenden connecties verwerken en ondertussen op hoge snelheid blijven werken.

Onafhankelijke agent werkt zelfs zonder verbinding

Een onafhankelijke agent voert alle taken, beleidsregels en gebeurtenissen rechtstreeks bij het endpoint uit, zelfs zonder verbinding met Remote Administrator.

Vernieuwde webconsole, geïnspireerd door beheerders

De webconsole is ontwikkeld in samenspraak met IT-professionals en biedt een perfect overzicht van de beveiliging van het netwerk.

Proxy/server-architectuur voor uw netwerk

Op externe locaties hoeft geen server meer te worden geïnstalleerd; ESET Remote Administrator Proxy verzamelt gegevens en stuurt deze door naar de hoofdserver.

Rogue detection sensor

ESET Remote Administrator maakt het de beheerder eenvoudiger om alle onbeveiligde en onbeheerde machines in het netwerk te detecteren.

Gebruiksgemak

ESET License Administrator

Verwerk via een webbrowser alle licenties op transparante wijze. U kunt ze vanaf één plek in real time samenvoegen, overdragen en beheren.

Multi-tenancy

Een instance kan meerdere onafhankelijke gebruikers met specifieke toegang en privileges beheren, terwijl de gebruiker de gegevens van andere gebruikers niet kan zien.

Ook verkrijgbaar als Azure VM

Probeer de oplossing eenvoudig uit, zonder implementatie op locatie. Microsoft Client Access-licenties zijn inbegrepen.

Veilige peercommunicatie

Dankzij Transport Layer Security (TLS) 1.0-certificaten, zowel de standaardcertificaten als certificaten die door ESET zijn uitgegeven en gedistribueerd. Peers zijn beveiligd met digitale handtekeningen en encryptie.

Inloggen met twee-factor authenticatie

Beveilig de toegang tot ESET Remote Administrator met twee-factor authenticatie. Voor maximaal 10 accounts is dat gratis. De zelfinschrijving geschiedt rechtstreeks vanuit de webconsole.

Geïntegreerde ESET SysInspector®

Met de webconsole kunnen beheerders beveiligingsincidenten en systeemwijzigingen voor elk endpoint chronologisch herleiden op basis van ESET SysInspector-snapshots.

Diepgaande persoonlijke aanpassingen

Dynamische en statische groepen

Wijs clients toe aan statische of dynamische groepen. Voor elke dynamische groep kunt u filtercriteria instellen. Toegewezen clients worden automatisch verplaatst.

Beleid

Pas beleid rechtstreeks toe op de agent. U kunt specifiek conditioneel beleid voor dynamische groepen toepassen, zelfs zonder verbinding met de ESET Remote Administrator-server.

Triggers

Definieer of en zo ja wanneer een specifieke taak moet worden uitgevoerd. Koppel triggers aan dynamische groepen waarmee taken worden uitgevoerd op een client zodra deze aan de groep wordt toegevoegd of plan triggers in.

Rapporten

ESET Remote Administrator verzamelt alleen data die nodig is om rapporten te kunnen maken. De resterende logbestanden worden op de client opgeslagen. Dit resulteert in betere databaseprestaties.

Meldingen

Doorloop de stappen van een wizard om opties voor meldingen te configureren. Wijs sjablonen toe aan clients die worden toegevoegd aan een bepaalde dynamische groep, of stel triggers in.

IBM® QRadar® Integration

Alle grote ESET events worden geëxporteerd in LEEF-formaat dat door IBM QRadar SIEM wordt gebruikt.

ESET Mobile Device Management voor Apple iOS

Push op afstand instellingen en restricties om de beveiliging van al uw mobiele iOS-apparaten te verbeteren.
Meer informatie

Kies het installatiepakket dat het beste bij u past

Alles-in-een-installatieprogramma

Download alle ESET Remote Administrator-componenten via een eenvoudige installatiewizard voor Windows-besturingssystemen.

Virtuele appliances

Download de virtuele appliance ESET Remote Administrator Server, Proxy of MDM Connector voor implementatie in een virtuele omgeving.

Zelfstandig installatieprogramma

Download de ESET Remote Administrator-componenten afzonderlijk, zodat deze precies aansluiten op wat uw netwerkinfrastructuur nodig heeft.

Azure VM

Gebruik een voorgeconfigureerde virtuele machine in de Microsoft Azure-cloud zonder iets te installeren op locatie.

ESET is snel, betrouwbaar en werkt zelfs goed op onze oude machines. De console maakt implementatie en beheer zeer eenvoudig.

Marcin J., ESET zakelijke klant, Ierland

Ik moet het totale ontwerp en de functionaliteit van de ESET ERA, evenals de bereikbaarheid via het web uitlichten. De omgeving is intuïtief en makkelijk te gebruiken. Het grote voordeel is de mogelijkheid om het dashboard te maken, aan de passen en daarmee volledig naar mijn hand te zetten. Ook het licentiebeheer is volledig herzien.

Ivan Rábek, IT Manager,, DKI Plast, s.r.o., Slowakije

De Remote Administrator Console maakte het installeren van ESET via het netwerk eenvoudig. De vooraf gedefinieerde policies hebben het mogelijk gemaakt om met slechts een paar kleine aanpassingen, onze hele netwerkinfrastructuur en specifieke behoeften te beschermen.

Gareth L., ESET business customer, Verenigd Koninkrijk

Het belangrijkste voorde is de mogelijkheid om ESET oplossingen te beheren via je browser. De nieuwste console is intuïtief en makkelijk te gebruiken. De update naar de laatste versie verloopt vrij eenvoudig.

Bartek Mroczkowski, AT Computers, Polen

Geweldig nieuwe Remote Admin console - het voelt meer up-to-date met de huidige technologische trends.

Chris Johnsen, Technical Services, ShareOne Inc., Verenigde Staten

Dankzij de central management feature kan het ESET NOD32®-systeem op afstand worden beheerd. Hierdoor is het niet meer nodig om tussen 75 verschillende website te klikken.

Gábor C., ESET business customer, Hongarije

Dit product maakt ook deel uit van

Productgalerij

ESET Remote Administrator image
ESET Remote Administrator image
ESET Remote Administrator image
ESET Remote Administrator image
ESET Remote Administrator image

Gerelateerde informatie

Download ESET Remote Administrator