ESET Enterprise Inspector

Spoor APT's en gerichte aanvallen op en maak ze onschadelijk

ESET Enterprise Inspector is een Endpoint Detection & Response-tool welke gebruik maakt van geavanceerde technieken om verdachte processen, beleidsschendingen en afwijkingen binnen het netwerk op te sporen en te evalueren. In geval van beveiligingsincidenten geeft ESET Enterprise Inspector gedetailleerde informatie en responsopties.

Gegevens verzamelen

ESET Enterprise Inspector verzamelt gedetailleerde gegevens over activiteiten op de endpoints. Deze gegevens worden bijeengebracht en opgeslagen in een doorzoekbaar formaat met uitgebreide filtermogelijkheden die tevens real-time worden geëvalueerd.

Endpoint protection

Inzicht in de gegevens

ESET Enterprise Inspector kan correlaties opsporen in processen, bestanden en activiteiten die verder veilig zijn. Het programma evalueert complexe relaties om verborgen bedreigingen en zwakke plekken in de beveiliging op te sporen.

Herstel

Verdachte processen worden geblokkeerd en besmette endpoints kunnen van de rest van het netwerk worden geïsoleerd. Daarnaast kan de communicatie worden beperkt tot alleen interne systemen of de ESET Enterprise Inspector-beheersserver.

ESET Remote Administrator

Vraag een offerte aan

Als u geïnteresseerd bent in ESET Enterprise Inspector, laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier. Zo kan een van onze ESET-medewerkers zo snel mogelijk contact met u opnemen.