Για ποιο λόγο δεν πρέπει να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα της ESET

ESET is protecting you

Δεν υπάρχει λόγος να απεγκαταστήσετε την τρέχουσα λύση της ESET που διαθέτετε

Παρά το τι προτείνει ο Windows Defender, το λογισμικό της ESET συνεχίζει και προστατεύει τον υπολογιστή σας. Η αφαίρεσή του δεν πρόκειται να κάνει το σύστημά σας πιο ασφαλές. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με την ασφάλεια των υπολογιστών.

Σύγκριση Προστασίας

Μάθετε με ποιο τρόπο η ESET παρέχει πολλαπλά πρόσθετα επίπεδα προστασίας.

ESET

WINDOWS DEFENDER

Antivirus

Σάρωση βασισμένη στο cloud

Προηγμένες Τεχνολογίες Σάρωσης

Έλεγχος Συσκευών (USB, DVD, Bluetooth)

Πολυεπίπεδη προστασία

ESET

Antivirus

Σάρωση βασισμένη στο cloud

Προηγμένες Τεχνολογίες Σάρωσης

Έλεγχος Συσκευών (USB, DVD, Bluetooth)

Πολυεπίπεδη προστασία

Windows Defender

Antivirus

Σάρωση βασισμένη στο cloud

Σύγκριση Επιδόσεων

Εντοπισμός κακόβουλου λογισμικού
AV-Comparatives, Μάρτιος 2016

Εντοπισμός κακόβουλου λογισμικού

Επίπτωση στις επιδόσεις του συστήματος*
AV-Comparatives, Απρίλιος 2016
*Καλύτερη η χαμηλότερη βαθμολογία

Επίπτωση στις επιδόσεις του συστήματος

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί ο Windows Defender εμφανίζει ειδοποιήσεις (παρόλο που το λογισμικό προστασίας της ESET που έχω εγκατεστημένο είναι ενεργό)?

Η τελευταία αναβάθμιση των Windows 10, αυτή που έγινε γνωστή ως 'Anniversary update', αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ο Windows Defender παρουσιάζεται στο σύστημα εμφανίζοντας την κατάστασή του ως Ανενεργή (Off), στην περίπτωση που κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας είναι εγκατεστημένο. Αυτό μπορεί να μοιάζει επίφοβο, αλλά εάν η λύση της ESET που διαθέτετε είναι εγκατεστημένη, ενεργή και εν λειτουργία, δεν χρειάζεται να την απεγκαστήσετε. Η χρήση του Windows Defender στην ουσία σημαίνει ότι θα χάσετε τα πολλαπλά επίπεδα προστασίας που σας παρέχει το λογισμικό της ESET εν συγκρίσει με τις βασικές λειτουργίες antivirus που προσφέρει το ενσωματωμένο εργαλείο της Microsoft. 

Δείτε παραπάνω μια αναλυτική σύγκριση του τι σας προσφέρει η ESET και τι δεν σας προσφέρει ο Windows Defender.

Χρειάζεται να έχω τον Windows Defender ενεργοποιημένο?

Εάν το λογισμικό της ESET είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί κανονικά, δεν χρειάζεται να το απεγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιείτε τον Windows Defender.

Πως απενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις του Windows Defender?

Για να σταματήσετε τον  Windows Defender από το να σας προτείνει συνεχώς να απεγκαταστήσετε τη λύση προστασίας που έχετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις του από τις σχετικές ρυθμίσεις.

Για αναλυτικό οδηγό, επισκεφθείτε την ενότητα Υποστήριξης της ESET.

Γιατί η λύση της ESET είναι καλύτερη από τον Windows Defender?

Η ESET, η οποία αναπτύσσει λογισμικό κατά των ιών εδώ και 30 χρόνια και πλέον προστατεύει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, παρέχει πολύ περισσότερα επίπεδα προστασίας σε σύγκριση με τον Windows Defender και υπερισχύει του εργαλείου της Microsoft σε όλα τα ανεξάρτητα τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί. Αν και ο Windows Defender παρέχει μόνο βασική προστασία, οι ολοκληρωμένες λύσεις της ESET έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν με πολλαπλούς τρόπους τους χρήστες υπολογιστή ενάντια σε πάσης φύσεως απειλές και επιθέσεις.

Για αναλυτική σύγκριση της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η ESET και του Windows Defender, δείτε τα διαγράμματα που παρουσιάζονται ανωτέρω.

Απεγκατέστησα το πρόγραμμα της ESET, αλλά θα το ήθελα ξανά. Τι μπορώ να κάνω?

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Η επανεγκατάσταση των λύσεων προστασίας της ESET είναι πολύ εύκολη. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση τώρα που βλέπετε παρακάτω.

Τι λένε οι ειδικοί

PC magazine

“Μπορεί τα Windows 8 και τα Windows 10 να έχουν ενσωματωμένο antivirus, αλλά τόσο στις δικές μας δοκιμές όσο και στις δοκιμές των περισσότερων ανεξάρτητων εργαστηρίων, το Windows Defender δεν τα έχει πάει πολύ καλά.”

PC Mag

AV Test

"Η ESET έχει επιτύχει ποσοστό εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού 100%, σε όλες τις δοκιμές, τόσο σε δοκιμές πραγματικού χρόνου, όσο και σε δοκιμές με συλλογή ιών αναφοράς..."

AV-Test

AV Comparatives

"Η ESET συμμετέχει στις δοκιμές μας συνεχώς για μια δεκαετία και χαιρόμαστε να διαπιστώνουμε στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή βελτίωση του προϊόντος."

AV-Comparatives

Computer Bild

Το Computer Bild, ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά τεχνολογίας στη Γερμανία, το οποίο πραγματοποιεί τις  πιο αξιόπιστες και σημαντικές δοκιμές στη χώρα, δημοσίευσε τα πρόσφατα αποτελέσματα του Internet Security Test τον Φεβρουάριο του 2016. Η ESET κέρδισε όλους τους ανταγωνιστές της και κηρύχθηκε ως ο τελικός νικητής.

Θέλω το λογισμικό της ESET πίσω!

Έχετε απεγκαταστήσει το λογισμικό της ESET, αλλά το θέλετε πίσω? 
Κανένα πρόβλημα: επιλέξτε το πρόγραμμα της ESET από την παρακάτω λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες, καθώς εγκαθίσταται.


Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια?

Εάν έχετε ακόμα ερωτήσεις γύρω από την ESET και τον Windows Defender, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Contact Us
I am interested in ESET for Home:
I am interested in ESET for Business: