ESET Threat Intelligence

ESET Threat Intelligence Service

Laajenna tietoturvatietoa lähiverkosta maailmanlaajuiseen verkkoon

Globaalia tietoa turvaksesi

Tietoturva-asiantuntijoiden on vaikea havaita kohdistettuja hyökkäyksiä, APT-uhkia, nollapäivä-uhkia ja botnet-toimintaa, jos heillä on käytössään tiedot vain oman yrityksen verkon sisältä – tarvitaan laajempaa kuvaa ja syvempää tietoa.

Miten ESET Threat Intelligence voi auttaa

Pilvipohjainen ESET Threat Intelligence -palvelu täydentää tietoturvainsinöörien omien verkostojen kyberturvallisuustietoja ja ESETin maailmanlaajuisesti keräämiä kybertiedustelutietoja.  

ESET Threat Intelligence -ratkaisu tarjoaa: 

  • Varhaisen varoituksen kohdistetuista haittaohjelmista
  • Botnet-toimintaraportin
  • Reaaliaikaisia tietosyötteitä ja API:n
  • Automatisoidun näyteanalyysin
ESET Threat Intelligence

ESETin globaali ennakkovaroitusjärjestelmä

ESET Threat Intelligence - Cloud

Pilvipohjainen havainnointi- ja estojärjestelmämme saa tietoa yli 100 miljoonalta anturilta ympäri maailman ja tarjoaa ainutlaatuiset pohjan uusien, tuntemattomien ja kehittyneiden uhkien havaitsemiseen ja niihin reagoimiseen.

Saat ennakkovaroituksia uhista ja voit tehostaa tietoturvaa ennakoivasti.

Inhimillinen asiantuntemus, jonka tukena on koneoppiminen

Koneoppimisen käyttäminen päätösten automatisoinnissa ja mahdollisten uhkien arvioinnissa on tärkeä osa lähestymistapaamme – mutta sen vahvuus on riippuvainen ihmisistä järjestelmän takana.

ESETin ympäri maailmaa sijaitsevissa tuotekehityskeskuksissa maailmanluokan tietoturvatutkijat yhdistävät tietämystään varmistaakseen, että käytettävissä on aina paras mahdollinen uhkatieto.

ESET Threat Intelligence

Tietoturva-analyytikot suosittelevat erilaisten tietoturvaratkaisujen yhdistämistä mahdollisten heikkouksien minimoimiseksi. ESET Threat Intelligence ei edellytä, että käyttäjän verkossa on käytössä ESET-endpoint- tai -palvelinratkaisuja, joten myös muut kuin ESET-asiakkaat voivat käyttää sitä lisätietoturvatasona.

Lähetä kysely

Jos olet kiinnostunut ESET Enterprise Intelligence -ratkaisusta, täytä alla oleva lomake ja ESETin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Threat Intelligence

Täytä lomake, niin ESETin edustaja ottaa sinuun yhteyttä