Compatibiliteit van ESET producten met Windows 10

Vragen & Antwoorden

Compatibiliteit met ESET thuis producten

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security

Welke ESET-producten zijn compatibel met Windows 10?

• ESET NOD32 Antivirus*
  • ESET Smart Security*
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Pro
  • * vanaf versie 7

We raden u aan de laatste versie te installeren om ervoor te zorgen dat ESET compatibel is met Windows 10. Om de laatste versie te downloaden, gaat u naar de ESET download pagina

Gebruikers van ESET versies 3, 4, 5 en 6 worden automatisch bijgewerkt naar de laatste versie na het upgraden van het besturingssysteem naar Windows 10.

Welke versie heb ik momenteel geïnstalleerd?

Om erachter te komen welke versie van ESET NOD32 Antivirus / ESET Smart Security u momenteel heeft geïnstalleerd, volgt u de volgende stappen:

1. Open ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. De naam van uw ESET product wordt weergegeven aan de bovenkant van de ESET software. Uw versienummer staat direct naast de naam van het product.

Hoe upgrade ik ESET NOD32 Antivirus of ESET Smart Security naar een Windows 10 compatibele versie?

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik Bijwerken → Controleren op updates.
  3. De productversie wordt weergegeven en u wordt geïnformeerd wanneer er een nieuwere versie beschikbaar is. Klik op Installeren.
  4. De nieuwste versie zal automatisch worden gedownload en geïnstalleerd.
  5. Na het verschijnen van de melding: "De programma modules zijn bijgewerkt," start u de computer opnieuw op.

Gedetailleerde upgrade-informatie

Heb ik nieuwe licentiegegevens nodig na het updaten van mijn product?

Nee, de update naar de nieuwste versie van ESET-producten is gratis. Indien nodig, dient u gebruik te maken van uw huidige licentiegegevens om uw ESET product na de update te activeren.

Moet ik voor of na de installatie van Windows 10 upgraden naar ESET NOD32 Antivirus 8 of ESET Smart Security 8?

We raden u aan een Windows 10 compatibele versie van ESET te installeren, voordat u een upgrade van het besturingssysteem uitvoert naar Windows 10.

Compatibiliteit met zakelijke ESET producten

ESET Endpoint Antivirus en ESET Endpoint Security

Welke zakelijke ESET producten zijn compatibel met Windows 10?

• ESET Endpoint Security 5.0.2126 en hoger, ESET Endpoint Security 6.1.2227 en hoger
  • ESET Endpoint Antivirus 5.0.2126 en hoger , ESET Endpoint Antivirus 6.1.2227 en hoger

We raden u aan de laatste versie van versie 5 of 6 te installeren om ervoor te zorgen dat ESET compatibel is met Windows 10. Om de laatste versie te downloaden, gaat u naar de ESET download pagina

Als u momenteel gebruik maakt van ESET endpoint oplossingen die compatibel zijn met Windows 10, is er geen noodzaak om ze te upgraden. ESET oplossingen zullen alle instellingen en licentiegegevens behouden, en zullen automatisch weer werken nadat u gemigreerd bent naar Windows 10.

Uitgebreide versie nummers en upgrade-informatie

Welke versie heb ik momenteel geïnstalleerd?

Volg onderstaande link om erachter te komen welke versie van ESET Endpoint Antivirus / ESET Endpoint Security u momenteel heeft geïnstalleerd.

Heb ik nieuwe licentiegegevens nodig na het updaten van mijn product op een Windows 10 compatibele versie?

Nee, de update naar de nieuwste versie van ESET-producten is gratis. Indien nodig, maakt u gebruik van uw huidige licentiegegevens om het ESET product na de update te activeren.

Moet ik upgraden naar een Windows 10 compatibele versie van ESET endpoint producten vóór of na de migratie naar Windows 10?

We raden u aan een Windows 10 compatibele versie van ESET Endpoint te installeren, voordat u een upgrade van het besturingssysteem uitvoert naar Windows 10.