Licentie kwijt?

Indien u uw inlognaam en wachtwoord voor het updaten van programma’s vergeten bent of niet meer hebt, kunnen deze worden gestuurd naar het registratie-e-mailadres dat u in het volgende formulier invult.

Een registratieadres is een e-mailadres dat u opgeeft bij de aanschaf van het programma.

Een kopie van een licentie zal alleen worden gestuurd naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij aanschaf van de software.
Mocht uw e-mailadres sindsdien zijn gewijzigd, kunt u contact opnemen met onze administratie afdeling via licentiegegevens@eset.nl. U zal worden gevraagd om het oorspronkelijke e-mailadres te verstrekken, de oorspronkelijke inloggegevens of het factuurnummer.