KVKK ve GDPR düzenlemelerine

Hazır mısınız?

ESET Endpoint Encryption & ESET Secure Authentication
Şimdi, birlikte alın %30 kâr edin.

KVKK ve GDPR ile ilgili detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

KVKK Nedir?

KVKK'ya Hazır mısınız?

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Nisan 2018 itibarı ile tam olarak yürürlüğe giriyor.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve bu verileri işleyen kişilerin yükümlülüklerinin düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Yürürlüğe giriş tarihi olan 07.10.2016'dan itibaren bu kanun, kişisel veri işleyen tüm kuruluşlar için pek çok sorumluluğu da beraberinde getirmektedir.

Daha fazlasını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

GDPR Nedir?

GDPR'a Hazır mısınız?

Mayıs 2018 tarihinde yeni veri koruma yönetmelikleri tüm Avrupa Birliğinde devreye giriyor.

Sizi etkiliyorsa uyum sağlamak için adımlar atmanız gerekiyor. GDPR, Avrupa Birliği vatandaşlarının kişisel verileri ile işlem yapan tüm şirketleri etkiliyor. Ayrıca Avrupa Birliği ile iş yapan şirketler de etkileniyor. Kurallar karmaşık ve 20 Milyon Avroya varan cezalar söz konusu.

Fakat tüm bunları öğrenmek için doğru yerdesiniz!

ESET Çözümleri

Sisteminizde bulunan kişisel verileri şifrelemek KVKK ve GDPR gereksinimlerinden biridir. ESET’in güçlü çözümü, kolayca kurulur, dahili ve çıkarılabilir disklerinizi, dosyalarınızı ve eposta mesajlarınızı şifreler.

ESET Endpoint Encryption şifreleme ilkeleri sayesinde veri güvenliği konusundaki önlemleri kolayca ve günlük işlerinizi etkilemeden almanızı sağlar. Kısa dağıtım süreci ve minimum yardım ihtiyacı sayesinde hiçbir ürün ESET Endpoint Encryption’ın esnekliğine ve kolay kullanımına yaklaşamaz.

İstemci tarafı tek bir MSI paketi ile şirketinizin güvenliğini sağlarken minimum kullanıcı etkileşimi gerektirir. Sunucu tarafı ise kullanıcıların ve iş istemcilerinin yönetimini kolaylaştırarak şirketinizin tüm ağını korur.

Özellikler

Şifreleme genel olarak iki farklı şekilde uygulanır:

Şifrelenmiş disk - genellikle tüm disk, sürücü veya cihaz şifrelenir. “uykuda veri” olarak tanımlanır.

Bu tür şifreleme sistem durdurulduğunda, disk çıkarıldığında veya şifreleme anahtarı engellendiğinde devreye girer.

Şifrelenmiş içerik - “granuler şifreleme” olarak adlandırılır. Dosyalar, text ve uygulamalar şifrelenir.

En sık görülen örneği eposta şifrelemedir. Eposta istemcisinin düzgün yorumlayabilmesi için mesaj formatı değiştirilmez ve fakat eposta gövdesi ve eklentiler şifrelenir.

ESET Secure Authentication firmaların verilerine güvenle ulaşmalarını sağlar. ESET’in çok faktörlü doğrulaması, 10 dakika içinde kurulabilir ve böylece çalınmış veya zayıf parolaların oluşturacağı risk bertaraf edilir.

  • Firma VPN bağlantısına erişim
  • Uzak Masaüstü
  • Masaüstü oturum açma işlemleri için ek doğrulama
  • Web/bulut hizmetleri, Microsoft ADFS 3.0, Office 365 ve Google Apps
  • Outlook Web Access (OWA) gibi çeşitli Microsoft Web uygulamaları
  • VMware Horizon View
  • RADIUS-temelli hizmetler

Özellikler

ESET’in Çoklu kimlik doğrulama ürünü firma ağına uzaktan erişim sırasında hassas verilerinizin güvende olmasını sağlar.

  • Ultra güçlü, bir o kadar da basit. Mobil telefon veya tabletlere kolayca yüklenir
  • Çok faktörlü kimlik doğrulama. Kimliğin doğru olduğundan emin olarak kaçak girişleri engeller
  • Mobil dünya için tasarlandı. Ek donanıma ihtiyaç yok, maliyetleri minimumda tutar
  • Uyumlu. İşletmelerin PCI-DSS/HIPAA gibi endüstri standartlarına uyumunu sağlar
  • Üretim göz önünde tutularak tasarlandı. Esnek entegrasyon seçenekleri çok faktör doğrulamanın gerektiği her yerde kullanılabilir.

Hassas verilerinizin rakiplerinizin eline geçmediğinden emin misiniz? Şirketinizin veri sızıntılarına karşı savunmasız olduğu noktaları biliyor musunuz? Şirket kaynaklarınız verimli bir şekilde kullanılıyor mu?

Çalışanlara kritik verilere sınırsız erişim imkanı tanındığında birtakım güvenlik sorunları ortaya çıkar. Yönetimin verilerin nereye, nasıl veya kim tarafından gönderildiğine dair hiçbir fikri yoktur. Safetica Full DLP, hassas veriler ile çalışan kullanıcıların bu veriler ile tam olarak ne yaptıkları hakkında bilgi vererek bu sorunu çözer. Safetica ayrıca güvenlik ihlallerine ilişkin riskleri değerlendirerek verimsiz ve riskli kullanıcıların faaliyetlerini de düzenli olarak raporlar.
 
 

Özellikler

  • Veri Sızıntısı Önleme Safetica verilerinizi şirket içinde muhafaza eder. Çalışanlar önemli verileri şirket dışında bir rakibe ya da kendi kuracakları bir oluşuma taşıyamaz.
  • Sosyal Mühendislik Safetica sosyal mühendislik saldırılarını ve şantaj denemelerini başlangıç aşamasında tespit eder, şirketinize zarar vermelerini engeller.
  • Yanlış yönlendirilmiş dosyalar Safetica önemli dosyaların şirket içinde ya da dışında yanlış yerlere aktarılmasını engeller ve yönetimi potansiyel tehlikelere karşı uyarır.
  • Kayıp dizüstü bilgisayarlar ve taşınabilir bellekler Safetica önemli verileri yolda kaybolsa bile korur. Tüm disk ya da seçilmiş dosyalar hırsızlar tarafından okunamaması için şifrelendirilir.
  • Üretkenlik dalgalanmaları Safetica, üretkenlik değişimlerini tanımlama ve tehlikeli trendleri zamanında bertaraf etme konusunda yardımcı olur.
  • Kaynak Yönetimi Safetica; yazıcı kulanımı, uygulama ve limit aşımlarını neden olan çevirimiçi aktiviteleri kontrol edebilir.
  • BYOD Güvenlik Safetica çalışanlara ait cihazları şirket içinde kontrol altında tutar. Şirketin koruma alanında bulunan hiçbir veri bu cihazlara aktarılamaz.

ESET nasıl yardımcı olabilir

Yardım için buradayız, bizi arayın

Uyumluluk süreci zorlu geçebilir fakat yükün hafiflemesi için yardımcı olabiliriz.

ESET’in yardımsever ve deneyimli çalışanları yardımcı olabilmek için gerekli ürün ve kaynaklara sahipler. KVKK ve GDPR çözümlerimiz için deneme sürümleri ve demo talebinde bulunabilirsiniz.

KVKK ve GDPR ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulmak için hemen bugün bizimle iletişime geçin.

ESET Technology Alliance

ESET Teknolojik İş Birliği ile tamamlayıcı BT güvenlik çözümleri sağlayarak işletmeleri daha iyi korumayı hedeflemektedir. Kanıtlanmış ve güvenilir teknolojimizi kendi alanında en iyi ürünlerle birleştirerek sürekli değişen güvenlik ortamında müşterilerimizi koruyoruz.

ESET Teknolojik İş Birliği üyeleri farklı güvenlik alanlarında uzmanlaşmışlardır. ESET onlarla birlikte çalışarak, kullanıcıların artan güvenlik ihtiyaçlarını gelecekte de karşılayacak şekilde güçlü ve esnek çözümler sağlamaktadır.

 

Deneme Sürümü & Demo Talebi