Ett sted for å laste ned, installere og administrere abonnementer.
Trinnvis nedlasting

Administrer abonnementer og distribuer ESETs løsninger via skykonsollen.

Ett sted for å laste ned, installere og administrere abonnementer.
Trinnvis nedlasting

Administrer abonnementer og distribuer ESETs løsninger via skykonsollen.

Hent aktiveringsnøkkelen min

Last ned eller installer på nytt

Overfør til en ny enhet

A

Administrer automatisk fornyelse

Trenger du hjelp med noe annet? Se vanlige spørsmål om Home og Business nedenfor, eller kontakt brukerstøtte.

Sikkerhetsproduktene våre for hjemmebrukere har blitt utviklet til et nytt nivå.

ESET Internet Security, ESET Cyber Security, ESET Cyber Security Pro og ESET Smart Security Premium er nå en del av våre abonnementene våre med alt-i-ett-beskyttelse, som også har nye forbedringer for personvern og identitet. Hvis du abonnerer på noen av disse produktene, kan du klikke på produktnavnet for å lese mer om mulighetene du har for nedlasting, fornyelse og oppgradering.

Vanlige spørsmål om Home-produkter

Hvordan kan jeg fornye, legge til flere enheter i eller modifisere abonnementet mitt?

Du kan fornye, utvide eller oppgradere abonnementet når som helst.

1. Start med å logge inn på eStore-kontoen ved hjelp av aktiverings- eller lisensnøkkelen din.
  2. For å fornye abonnementet ditt velger du alternativet «Forleng» og tilpasser perioden eller antall enheter du vil ha dekket.
  3. Hvis du vil legge til flere enheter under den opprinnelige utløpsdatoen, velger du «Utvid» og endrer antallet enheter som skal inkluderes. Vi matcher utløpsdatoen og beregner en proporsjonal pris for de ekstra enhetene dine.
  4. Vi sender deg en e-postbekreftelse med mer informasjon om installasjonen.

Hvis du bruker ESET Internet Security, ESET Cyber Security, ESET Cyber Security Pro eller ESET Smart Security Premium, blir du bedt om å konvertere lisensen til det respektive alt i ett-abonnementet på ESET HOME Security under disse transaksjonene.

Hvis du ikke ser disse alternativene i kontoen, har lisensen din trolig allerede utløpt. Da anbefaler vi at du kjøper et nytt abonnement med alt-i-ett-beskyttelse.

Hvordan kan jeg hente informasjon om abonnementet mitt?

Hvis du har mistet eller glemt abonnementsinformasjonen din (brukernavn, passord eller aktiveringsnøkkel), kan du få den sendt til e-postadressen din igjen. Bare klikk her og angi e-postadressen du brukte da du registrerte deg eller aktiverte ESET-abonnementet ditt.

Hvordan laster jeg ned og installerer ESET når kjøpet er fullført?

Du installerer ESET ved å følge denne enkle fremgangsmåten:

1. Avinstaller tidligere installerte antivirusprogrammer på systemet.
    2. Klikk på knappen «KOM I GANG» på denne siden og opprett eller logg inn på ESET HOME.
    3. Installer ESET på enhetene dine ved å klikke på «Beskytt enheten»-knappen. Dersom du må legge til abonnementet ditt først, bruker du «Legg til abonnement»-knappen.
    4. Velg operativsystemet du bruker, og last ned installasjonsfilen.
    5. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet.

Du finner mer informasjon om produktinstallasjon og aktivering her.

Hvordan overfører jeg ESET-abonnementet mitt til en ny datamaskin eller enhet?

1. Avinstaller ESET fra den gamle enheten. Hvis den gamle enheten ikke fungerer, kan du koble den fra abonnementet ditt ved hjelp av ESET HOME.
  2. Last ned og installer ESET-produktet ditt på den nye datamaskinen eller mobile enheten.

Du finner mer informasjon om å overføre abonnementet ditt her.

Hvordan aktiverer jeg abonnementet mitt på et produkt jeg har kjøpt i butikk?

Hvis du har kjøpt en ESET-løsning i butikk, kan du aktivere den her.

Hvordan vet jeg om alle de nye funksjonene er tilgjengelig i ESET-produktet mitt?

Alle nye funksjoner er tilgjengelige for kunder som abonnerer på ESET HOME Security Essential, Premium eller Ultimate, ESET Internet Security eller ESET Smart Security Premium versjon 17 eller nyere. Du kan finne ut hvilket ESET-abonnement du bruker her.

Må jeg installere på nytt etter å ha fornyet?

Nei. Hvis du har fornyet abonnementet ditt, trenger du ikke å installere på nytt på samme datamaskin. Det kreves ingen ytterligere handlinger for hjemmebrukere etter fornyelse.

Enkelte hjemmebrukere kan oppleve en kort forsinkelse før utløpsdatoen oppdateres og oppdateringer av programmoduler lastes ned. Virusbeskyttelsen din forblir aktiv og datamaskinen forblir beskyttet i denne perioden.

Hvordan kan jeg avslutte automatisk fornyelse av abonnementet?

Tjenesten fornyes automatisk, med mindre du slår av automatisk fornyelse etter kjøpet via kontoen din. Selve abonnementet avsluttes ikke når du slår av automatisk fornyelse – ESET-beskyttelsen fortsetter frem til abonnementet utløper. Vi varsler deg før utløpsdatoen, så du kan fornye abonnementet manuelt.

Du kan kansellere automatiske fornyelser når du vil.

1. Begynn med å logge på kontoen din ved hjelp av lisensnøkkelen eller lisens-ID-en din.
  2. Gå videre til Abonnementsadministrasjon-siden. Der kan du kansellere videre fornyelser av abonnementet med «Automatisk fornyelse»-knappen.
  3. Bekreft valget for å fornye manuelt.

Jeg har nettopp fornyet, men den gamle utløpsdatoen vises fortsatt i programmet. Hvorfor det?

Brukere kan oppleve en kort forsinkelse før utløpsdatoen oppdateres og programoppdateringene lastes ned. Virusbeskyttelsen forblir aktiv, og datamaskinen forblir beskyttet. Hvis du fornøyer før utløpsdatoen, vil ikke den nye utløpsdatoen tre i kraft før den opprinnelige utløpsdatoen er passert. Hvis det går mer enn 24 timer og abonnementet fortsatt vises som ikke oppdatert, kan du aktivere produktet igjen ved hjelp av aktiveringsnøkkelen din.

Jeg mottok aldri e-posten med brukernavn og passord/aktiveringsnøkkel. Hva kan jeg gjøre?

Hvis du ikke mottar en e-post fra ESET innen 24 timer etter kjøp eller aktivering, kan du se anbefalingene nedenfor:

• Sjekk søppelpost og sekundær innboks.
  • Gmail-brukere: Se i Reklame -mappen.
  • Gå til siden mistet lisens for å få tilsendt brukernavnet og lisensen for ESET igjen.

Hvis du fortsatt ikke mottar noen av meldingene, kan det hende at du stavet e-postadressen din feil under kjøpsprosessen. Da må du sende en henvendelse til teknisk brukerstøtte.

Hvordan oppgraderer jeg ESET Windows-hjemmeproduktet mitt til nyeste versjon?

1. Avinstaller ESET-produktet du bruker.
  2. Last ned installasjonsfilen for den nyeste versjonen av ESET-produktet her.
  3. Dobbeltklikk på filen for å åpne ESET Live-installasjonsprogrammet.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å installere og aktivere ESET-produktet ditt.

Du finner mer informasjon her.

Kan jeg fortsatt bruke og fornye ESET Internet Security, ESET Cyber Security eller ESET Smart Security Premium?

Hvis du har et aktivt abonnement på ESET Internet Security, ESET Cyber Security eller ESET Smart Security Premium, er du fortsatt beskyttet til abonnementet utløper. Det kreves ingen umiddelbar handling fra din side. Når det er tid for fornyelse, får du muligheten til å konvertere lisensen til ESET HOME Security-abonnementet som passer for deg. Dette sikrer kontinuiteten i produktet og beskyttelsen du får. Du mister ingen funksjoner i forbindelse med denne overgangen.

For å aktivere beskyttelsen ved hjelp av ESET HOME Security Essential, Premium eller Ultimate, må du koble enheten til ESET HOME-kontoen din. Følg denne enkle fremgangsmåten.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende virksomhedsprodukter

Hvordan laster jeg ned installasjonsfilen for bedriftsproduktet mitt?

Det anbefales å gjøre det ved hjelp av ESET PROTECT Cloud. Det er tidsbesparende og mer effektivt å administrere endepunktene sentralt, og da får du også trygghet 24/7. Sikkerhetsadministrasjonskonsollen vår er inkludert gratis i abonnementet ditt.

Hvis du foretrekker å laste ned manuelt, kan du laste ned installasjonsfilen på denne siden.

Kan jeg oppgradere eller oppdatere produktet mitt til nyeste versjon?

Alle produkter som installeres via skykonsollen, oppdateres automatisk.

Hvis du vil oppgradere eller oppdatere bedriftsprogramvaren din til nyeste versjon, kan du gjøre det på denne siden. Velg bedriftsproduktet ditt, og følg instruksjonene.

Hvordan fornyer, oppgraderer eller legger jeg enheter til i bedriftsabonnementet mitt?

Du kan fornye abonnementet på nett ved hjelp av abonnementskontoen din. Der kan du fornye, oppgradere eller legge enheter til i bedriftsabonnementet ditt.

1. Begynn med å logge inn på kontoen din ved hjelp av lisensnøkkelen eller lisens-ID-en din.
    2. For å fornye abonnementet ditt velger du alternativet «Forleng» og tilpasser perioden eller antall enheter du vil ha dekket.
    3. Hvis du vil legge til flere enheter under den opprinnelige utløpsdatoen, velger du «Utvid» og endrer antallet enheter som skal inkluderes. Vi matcher utløpsdatoen og beregner en proporsjonal pris for de ekstra enhetene dine.

Hvis du ikke ser disse alternativene i kontoen, har abonnementet trolig allerede utløpt. Hvis dette er tilfellet, anbefaler vi at du kjøper et nytt abonnement her.

Hvordan kan jeg forlenge eller oppgradere abonnementet mitt før det skal fornyes?

ESET tilbyr ikke forlengelse av abonnementer for øyeblikket. Men du kan fornye opptil 90 dager før abonnementet utløper. Hvis du bestemmer deg for å fornye før utløpsdatoen, vil ikke den nye utløpsdatoen tre i kraft før den opprinnelige utløpsdatoen er passert.

Eksempel: Hvis du fornyer på den 15. denne måneden og utløpsdatoen ikke er før den 1. neste måned, trer ikke den nye utløpsdatoen i kraft før den 1. neste måned.

Hvordan kan jeg konfigurere konsollen min og administrere enhetene mine lokalt?

Du finner en trinnvis guide for administrasjon på stedet på denne siden.

Hvordan kan jeg logge inn på Managed Service Provider Administrator?

Du kan logge inn for å opprette kundenettsteder og bestille månedlige MSP-abonnementer på ESET-løsninger for kundene dine. Med ESET MSP Administrator får du:

• fullstendig selvbetjening
  • daglig regningsoversikter, månedlig fakturering
  • umiddelbar ordreoppfyllelse
  • detaljert rapportering av bruk, i sanntid

Hvor kan jeg administrere bedriftsenhetene mine?

Takket være ESET PROTECT Cloud kan du logge inn på konsollen din og administrere enhetene dine fra hvor som helst. ESET PROTECT Cloud er hoveddashbordet for å administrere sikkerhet på tvers av hele organisasjonen. Med skykonsollen får du:

• umiddelbar oversikt over nettverkssikkerheten
  • automatisert løsning av sikkerhetshendelser
  • muligheten til å administrere endepunkter, servere og mobile enheter
  • full diskkryptering og administrasjon av skysandkasse
  • fleksibel rapportering og konfigurasjon med forhåndsdefinerte maler for retningslinjer

Brukerstøtte og nyttige lenker

Produktveiledninger

Finn håndbøker og dokumentasjon som er skreddersydd for din produkttype og versjon.

Feilsøking

Les konfigureringsveiledninger og finn løsninger på tekniske problemer.

Sikkerhetsforum

Kommuniser med likesinnede og kvalifiserte moderatorer i ESETs offisielle sikkerhetsforum.

Teknisk support

Skicka e-post till vår tekniska support eller säljavdelning med hjälp av vårt interaktiva formulär.