ESET Utilities

Zijn er problemen?

Gebruik het programma ESET SysInspector om uw pc te inspecteren

ESET SysInspector - Gratis diagnosetool voor uw pc

ESET SysInspector is een gebruiksvriendelijk diagnosetool waarmee u uiteenlopende problemen met het systeem kunt oplossen. De tool is beschikbaar als gratis zelfstandige tool of geïntegreerd in ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security. Het legt kritische en gedetailleerde informatie over uw computer vast.

Problemen oplossen

ESET SysInspector is bedoeld om te controleren of uw computer een kwaadaardige code bevat, maar het is ook handig bij het oplossen van problemen die samenhangen met:

• Het uitvoeren van processen en services
  • De aanwezigheid van verdachte en niet-ondertekende bestanden
  • Softwareproblemen
  • Incompatibiliteit van hardware
  • Verouderde of niet goed werkende stuurprogramma's
  • Ontbrekende patches voor een besturingssysteem
  • Verbroken registeritems
  • Verdachte netwerkverbindingen

Problemen eenvoudig identificeren

ESET SysInspector wijst aan ieder item een risiconiveau met een kleurcode toe. U verplaatst de schuifbalk om de ernstigste problemen te filteren die u wil prioriteren.

Daarnaast is er een functie voor het vergelijken van logboeken, waarmee u wijzigingen in het systeem kunt opsporen als hulpmiddel bij het identificeren van potentiële problemen.

Product gallery

More Information

For more information please consult the following pages:

System requirements

• Operating Systems: Windows 8/7/Vista/XP/2000,
    Windows Server 2012/2008R2/2008/2003/2000
  • Processor Architecture: i386 (Intel®80386), amd64 (x86-64)
  • Memory: 38 MB

Get Help from Experts

Find out how to create and submit a SysInspector log directly from ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus and resolve the problem as soon as possible.

Download ESET SysInspector

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Thank You for Downloading

Enjoy being safer online, secured by ESET

Je download van wordt automatisch gestart. Indien je download niet automatisch start, Klik hier .