ESET SysRescue Live

Verwijdert hardnekkige bedreigingen van uw computer

ESET SysRescue Live

Een tool voor het verwijderen van malware dat onafhankelijk van het besturingssysteem vanaf een cd, dvd of USB-stick wordt uitgevoerd. Het programma heeft rechtstreeks toegang tot de schijf en het bestandssysteem, en kan daardoor ook de meest hardnekkige bedreigingen verwijderen.

Downloaden en
uw ESET SysRescue Live-disk maken

Step 1

Downloaden en het LiveUSBCreator-bestand maken

Step 2

ESET SysRescue Live uitvoeren. Kies “Create USB drive” of “Create CD/DVD” en selecteer het gewenste medium

ESET SysRescue Download
Step 3

Maak de ESET SysRescue Live USB/CD

SySRescue Live

Scan elke pc
met ESET SysRescue Live

Step 4

Plaats de ESET SysRescue Live CD/USB en start het systeem opnieuw op

Run ESET SysRescue

Kies “Run ESET SysRescue”

ESET SysRescue Update
Step 6

Nadat het programma is gestart, klikt u op “Update” om de nieuwste handtekeningen te downloaden

Step 7

Klik op “On-demand scan” en kies “Smart scan” of “Custom scan”

On-demand scan

Ondersteunde systemen

• Microsoft Windows® 10, 8.1 , 8, 7, Vista, XP, 2000
  • Microsoft Windows Server 2000, 2003 (x86 en x64),
  • 2008 (x86 en x64), 2008 R2, 2012, 2012 R2
  • Microsoft Small Business Server 2003, 2008, 2011

Wilt u volledige bescherming?

ESET Internet Security

ESET SysRescue Live is alleen bedoeld als tool voor on-demand scanning om hardnekkige bedreigingen te verwijderen.

Voor complete, real-time bescherming van uw computer bevelen wij aan om ESET Internet Security te downloaden en te installeren - de bekroonde, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor internetbeveiliging.

Download ESET SysRescue

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Bedankt voor uw download.

Uw download wordt binnen enkele seconden gestart.

Is dat niet het geval, klik hier.