ESET SysRescue

ESET SysRescue Live

Verwijdert hardnekkige bedreigingen van uw computer

ESET SysRescue Live

Een tool voor het verwijderen van malware dat onafhankelijk van het besturingssysteem vanaf een cd, dvd of USB-stick wordt uitgevoerd. Het programma heeft rechtstreeks toegang tot de schijf en het bestandssysteem, en kan daardoor ook de meest hardnekkige bedreigingen verwijderen.

Downloaden en
uw ESET SysRescue Live-disk maken

Step 1

Downloaden en het LiveUSBCreator-bestand maken

Step 2

ESET SysRescue Live uitvoeren. Kies “Create USB drive” of “Create CD/DVD” en selecteer het gewenste medium

ESET SysRescue Download
Step 3

Maak de ESET SysRescue Live USB/CD

SySRescue Live

Scan elke pc
met ESET SysRescue Live

Step 4

Plaats de ESET SysRescue Live CD/USB en start het systeem opnieuw op

Run ESET SysRescue

Kies “Run ESET SysRescue”

ESET SysRescue Update
Step 6

Nadat het programma is gestart, klikt u op “Update” om de nieuwste handtekeningen te downloaden

Step 7

Klik op “On-demand scan” en kies “Smart scan” of “Custom scan”

On-demand scan

Ondersteunde systemen

• Microsoft Windows® 8.1 , 8, 7, Vista, XP, 2000
  • Microsoft Windows Server 2000, 2003 (x86 en x64),
  • 2008 (x86 en x64), 2008 R2, 2012, 2012 R2
  • Microsoft Small Business Server 2003, 2008, 2011

Wilt u volledige bescherming?

ESET Internet Security

ESET SysRescue Live is alleen bedoeld als tool voor on-demand scanning om hardnekkige bedreigingen te verwijderen.

Voor complete, real-time bescherming van uw computer bevelen wij aan om ESET Internet Security te downloaden en te installeren - de bekroonde, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor internetbeveiliging.

Download ESET SysRescue

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Bedankt voor het downloaden

Geniet van een veiligere online wereld met ESET

Je download van wordt binnen enkele seconden gestart. Indien je download niet automatisch start, Klik hier.