ESET SysRescue Live

Verwijdert hardnekkige bedreigingen van uw computer

ESET SysRescue Live

Een tool voor het verwijderen van malware dat onafhankelijk van het besturingssysteem vanaf een cd, dvd of USB-stick wordt uitgevoerd. Het programma heeft rechtstreeks toegang tot de schijf en het bestandssysteem, en kan daardoor ook de meest hardnekkige bedreigingen verwijderen.

Download en maak
je ESET SysRescue Live disk

Step 1

Download ESET SysRescue Live:
a) .IMG bestand voor het creëren van een Live USB of;
b) .ISO bestand voor het creëren van een Live CD/DVD

Step 2

a) USB-poort - Gebruik een gratis software van derden om een Live USB-afbeelding te maken
b) CD/DVD - De schijf branden

Scan je pc
met ESET SysRescue Live

Step 3 icon

Plaats de ESET SysRescue Live CD/USB en start het systeem opnieuw op

Step 4 icon

Kies “Run ESET SysRescue”

ESET SysRescue Update
Step 5 icon

Nadat het programma is gestart, klikt u op “Update” om de nieuwste handtekeningen te downloaden

Step 6 icon

Klik op “On-demand scan” en kies “Smart scan” of “Custom scan”

On-demand scan

Ondersteunde systemen

• Microsoft Windows® 10, 8.1 , 8, 7, Vista, XP, 2000
  • Microsoft Windows Server 2000, 2003 (x86 en x64),
  • 2008 (x86 en x64), 2008 R2, 2012, 2012 R2
  • Microsoft Small Business Server 2003, 2008, 2011

Download ESET SysRescue

Download configureren

Bestandsnaam: | Bestandsgrootte: | Versie:

Wilt u volledige bescherming?

ESET SysRescue Live is alleen bedoeld als tool voor on-demand scanning om hardnekkige bedreigingen te verwijderen.

ESET Internet Security

ESET INTERNET SECURITY editie 2020

Voor complete, real-time bescherming van uw computer bevelen wij aan om ESET Internet Security te downloaden en te installeren.