Snelle en lichte bescherming tegen virussen

ESET NOD32 Antivirus

ESSENTIAL SECURITYEDITIE 2023

Beveiligt Windows- en macOS-toestellen.

 

Legendarische antivirustechnologie

Bescherming tegen phishing

Geen vertragingen

Proactieve bescherming in meerdere lagen

Beveilig uw gegevens en geld tegen digitale fraude. Bescherm uw privacy en activa tegen pogingen door frauduleuze websites om gevoelige informatie te verzamelen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens of om fake news in schijnbaar betrouwbare nieuwsbronnen in te voeren.

Geniet zonder onderbrekingen van het volle vermogen van uw computer. Speel, werk en browse via het internet zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van uw computer. Blijf met de zuinige modus langer online zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken en geniet van het gamen zonder dat u daarbij last krijgt van storende pop-ups.

Verken de grote onlinewereld, beschermd tegen elke soort malware. Detecteert en neutraliseert alle digitale bedreigingen, inclusief virussen, ransomware, rootkits, wormen en spyware. Biedt ook bescherming tegen technieken die detectie proberen te ontwijken en slaat doelgerichte aanvallen en exploits af.

70M+
beschermde gebruikers wereldwijd
70+
prestigieuze VB100 prijzen
1+
jaren geavanceerde IT-beveiliging
1
R&D-centra wereldwijd

 

Beveilig al uw persoonlijke toestellen

 

 

Beveiligde besturingssystemen Elke oplossing is compatibel met meerdere besturingssystemen.

Bescherming tegen nooit eerder aangetroffen bedreigingen LiveGuard is een geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen soorten bedreigingen op te sporen en tegen te houden.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Wachtwoordmanagement Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden over verschillende toestellen op te slaan en te sharen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Codering van gevoelige gegevens Codering op militair niveau van bestanden, mappen en externe drives wanneer USB-stick of laptop zoek raakt. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Bescherming van privacy en bankgegevens Blokkeer ongeoorloofde toegang en misbruik van uw gegevens en uw webcam, beveilig onlinebetalingen en bescherm de online-ervaringen van uw kinderen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging van slimme toestellen en netwerk Beveilig uw wifinetwerken tegen indringers en test uw met de router verbonden slimme toestellen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging tegen malware, ransomware en phishing Antivirustechnologie in meerdere lagen biedt bescherming tegen alle soorten online bedreigingen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

ULTIEME BEVEILIGING
ESET Smart Security Premium

Windows, macOS, Android

ESET Internet Security

AANBEVOLEN

GEAVANCEERDE BEVEILIGING
ESET Internet Security

Windows, macOS, Android

ESET NOD32 Antivirus

ESSENTIËLE BEVEILIGING
ESET NOD32 Antivirus

Windows, macOS


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

  • Download of vernieuw uw licenties of voeg nieuwe toestellen vanuit één plaats toe. Download de juiste bescherming voor uw bedieningssysteem. Voeg extra seats aan uw licentie toe indien nodig.
  • Controleer vanop afstand uw algemene beschermingsmodus. Monitor de beveiligingsstatus van uw toestellen in real time en ontvang op elk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
  • Deel bescherming met familie en vrienden. Deel uw digitale beveiliging met slechts enkele kliks, die nog altijd op een gebruikersvriendelijke manier wordt gefactureerd en vanuit uw account wordt gemonitord.
  • Mobiele Android- en iOS-app. Krijg onmiddellijk toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows- en Android-toestellen, waar u zich ook bevindt.

Haal deze legendarische antivirusoplossing vandaag nog in huis

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

ESSENTIAL SECURITY EDITIE 2023

Snelle en lichte oplossing, van levensbelang voor gamers en dagelijkse gebruikers die geen onderbrekingen willen. Gewoon installeren en vergeten. Beveiligt Windows en macOS toestellen.

Vertrouwd door zowel consumenten als bedrijven

Mitsubishi logo
Canon logo
T-com logo

Wat bevindt zich in ESET NOD32 Antivirus?

Windows

Allesomvattende bescherming

Windows ARM

Allesomvattende bescherming

macOS

Allesomvattende bescherming

Systeemvereisten en documentatie

Systeemvereisten

WINDOWS
Microsoft Windows® 11, 10 en hoger besturingssystemen

Houd er rekening mee dat een aantal functies en functionaliteiten op Microsoft® Windows® op ARM niet worden ondersteund. Lees meer

macOS
macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)

Beschermt ESET iOS toestellen?
ESET biedt momenteel geen beveiligingsoplossing voor iOS. Meer lezen over de manier waarop u uw iPhone en iPad kunt beschermen.

Vaak gestelde vragen

Hoe download/installeer ik ESET NOD32 Antivirus na aankoop?

U kunt ESET NOD32 Antivirus op de volgende manier eenvoudig installeren:

1. De-installeer alle eerder geïnstalleerde antivirussoftware op uw systeem.
2. Download het ESET NOD32 Antivirus installatiebestand hier.
3. Dubbelklik op het installatiebestand om met de installatie te beginnen en volg de instructies die op het scherm verschijnen.
4. Activeer uw beveiliging door in te loggen op uw ESET HOME Account, door ze aan te maken of door uw unieke licentiesleutel in te voeren.

Meer informatie over de installatie en de activering van het product vindt u hier.

Kan ik met deze licentie mobiele telefoontoestellen of meerdere besturingssystemen beschermen?

ESET NOD32 Antivirus kan alleen desktops en notebooks beveiligen die met Windows of macOS werken. Als u ook uw Android smartphone wilt beschermen, kunt u een ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium licentie kopen.

Kan ik ESET NOD32 Antivirus proberen voordat ik het aankoop?

Ja, u kunt hier een gratis proefversie van ESET NOD32 Antivirus downloaden. Deze is 30 dagen geldig .

Meer informatie over de installatie vindt u hier.

Vaak gestelde vragen over prijzen en betaling

Krijg ik geld terug als ik niet tevreden ben?

We streven naar een maximale klanttevredenheid en hanteren daarom onder meer een gul retourbeleid binnen de 30 dagen. Als u niet 100 % tevreden bent met uw aankoop, betalen we u graag het volledige aankoopbedrag terug.

Wat is een automatische vernieuwing?

ESET auto-renew zorgt ervoor dat uw ESET licenties en producten altijd up-to-date zijn en dat uw toestellen daardoor ononderbroken het hele jaar door beschermd zijn. Wij bekommeren ons om de facturering en de vernieuwing van uw abonnement met behulp van auto-renew.

Wanneer u auto-renew activeert, stemt u ermee in dat wij na afloop van uw licentieperiode uw licentie automatisch vernieuwen met behulp van de betalingsgegevens uit uw dossier.

Dertig dagen voordat uw licentie vervalt, brengen we u op de hoogte van de automatische vernieuwing en van de tarieven die daarvoor worden gehanteerd (bij een jaarabonnement). Zodra uw abonnement automatisch is vernieuwd, bezorgen we u per mail de transactiegegevens.

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Auto-renew blijft doorlopen tot u het na uw aankoop via uw account uitschakelt. Wanneer u auto-renew uitschakelt, betekent dit niet dat uw licentie vervalt. Uw ESET bescherming blijft dan wel nog actief tot op de dag dat uw licentie vervalt. We zullen u op voorhand verwittigen, zodat u indien gewenst uw licentie handmatig kunt vernieuwen.

Bestaande klant?

Alles wat u nodig heeft, vindt u op onze klantenportaal

Renew dark grey icon

Uw licentie verlengen

Wij waarderen uw loyaliteit! ESET verlengen duurt een paar klikken en u bent klaar. 

Download for Home dark grey icon

Downloaden of herinstalleren

Download en gebruik uw bestaande licentiesleutel om uw software te activeren.

ESET Premium Support

Hulp nodig?

Maak gebruik van de gratis plaatselijke technische ondersteuning voor uw ESET home of business producten.

Refer ESET

Help je vrienden en familie om beschermd te worden. Geef ze een extra maand extra ESET-beveiliging met ons doorverwijzingsprogramma.

Small of Home office?

Op zoek naar Small Office of Home Office bescherming?


Hier is een eenvoudige maar krachtige bescherming voor al uw apparaten.

Of u nu een paar apparaten moet beschermen of uw groeiende bedrijf, wij hebben de juiste oplossing.