Ontdek hoe u ESET partner kan worden

Bouw uw winst op met ESET

"Een van de interessantste dingen bij ESET is dat we een zeer lange geschiedenis hebben van het aan de top blijven staan."

Anders Nilsson, ESET Partner, Sweden

Bouw uw winst op met ESET

"Een van de interessantste dingen bij ESET is dat we een zeer lange geschiedenis hebben van het aan de top blijven staan."

Anders Nilsson, ESET Partner, Sweden

Beproefde technologie, stevige mogelijkheden

Beproefde technologie, stevige mogelijkheden

De toonaangevende meerlagige beveiligingstechnologie van ESET is ingebed in ons uniek gebalanceerde platform voor cyberbedreigingspreventie, -detectie en -respons met de naam ESET PROTECT.

De reputatie van ESET is afhankelijk van deze en andere hoogwaardige en toekomstbestendige producten. Het feit dat u de betrouwbare en toonaangevende technologie van ESET kunt aanbieden, is ook een goede zaak voor uw eigen reputatie en biedt u de mogelijkheid om uw klanten tevreden en trouw te houden.

Kies het type partnerschap dat bij uw bedrijf past

Partnerprogramma

Het ESET Partnerprogramma is bedoeld om je bedrijf te laten groeien met onze bekroonde producten. Het biedt een grote winstgevendheid en business plannen die aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen.
 

MSP Programma

Profiteer van het flexibele commerciële model van ESET, dagelijks berekend verbruik, maandelijkse facturatie, volumeprijzen, gesynchroniseerd klantbeheer, multitenancy en een reeks integraties en automatiseringsopties bevat.

Technology Alliance

ESET Technology Alliance heeft als doel bedrijven beter te beschermen met een reeks aanvullende IT-securityoplossingen.
 

ISP & Telco

Verhoog de inkomsten gemakkelijk via een unieke mogelijkheid tot cross-selling, met opties voor merkontwerp en activering.

Waarom u als partner met ESET zou moeten samenwerken

Gefocust op het kanaal

ESET heeft zich als IT-beveiligingsbedrijf altijd op het kanaal gefocust. Als partner kunt u vertrouwen op de beproefde reputatie van ESET bij de ondersteuning van zijn partnernetwerk.

Veilig

ESET beschikt over een breed klantenbestand en is niet afhankelijk van één enkel segment of slechts een handvol grote klanten. Wij zijn constant rendabel en verbinden ons ten opzichte van onze partners.

Privébedrijf


ESET is een schuldenvrij privébedrijf dat niet te koop staat. Wij focussen op de lange termijn, niet op de kortetermijneisen van investeerders, en we koesteren onze partners dan ook in dat opzicht.

Met de besten samenwerken

In de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix werden we al drie jaar op rij met de ‘Champion’-status bekroond

Werk samen met ESET, een wereldleider in cybersecurity.

Please fill in this form and we will contact you: