Word ESET Partner

Bouw uw winst op met ESET

"Een van de interessantste dingen bij ESET is dat we een zeer lange geschiedenis hebben van het aan de top blijven staan."

Anders Nilsson, ESET Partner, Sweden

Beproefde technologie, stevige mogelijkheden

Beproefde technologie, stevige mogelijkheden

De toonaangevende meerlagige beveiligingstechnologie van ESET is ingebed in ons uniek gebalanceerde platform voor cyberbedreigingspreventie, -detectie en -respons met de naam ESET PROTECT.

De reputatie van ESET is afhankelijk van deze en andere hoogwaardige en toekomstbestendige producten. Het feit dat u de betrouwbare en toonaangevende technologie van ESET kunt aanbieden, is ook een goede zaak voor uw eigen reputatie en biedt u de mogelijkheid om uw klanten tevreden en trouw te houden.

Kies het type partnerschap dat bij uw bedrijf past

Partnerprogramma

Programme revendeur

Het ESET Partnerprogramma is bedoeld om je bedrijf te laten groeien met onze bekroonde producten. Het biedt een grote winstgevendheid en business plannen die aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen.
 

MSP Programma

Programme MSP

Het ESET MSP Programma biedt een uniek systeem met dagelijks berekend verbruik en maandelijkse facturatie. Met de MSP Administrator kun je 24/7 zelf de aantallen van elke licentie wijzigen zonder dat je contact met ons hoeft op te nemen.

Technology Alliance

經銷商

ESET Technology Alliance heeft als doel bedrijven beter te beschermen met een reeks aanvullende IT-securityoplossingen.
 

ISP & Telco

ISP & Telco icon

ESET biedt je de mogelijkheid je te onderscheiden van de concurrentie. Onze partners profiteren zo van een grotere bekendheid van hun merk en imago.

Waarom u als partner met ESET zou moeten samenwerken

Gefocust op het kanaal

ESET heeft zich als IT-beveiligingsbedrijf altijd op het kanaal gefocust. Als partner kunt u vertrouwen op de beproefde reputatie van ESET bij de ondersteuning van zijn partnernetwerk.

Veilig

ESET beschikt over een breed klantenbestand en is niet afhankelijk van één enkel segment of slechts een handvol grote klanten. Wij zijn constant rendabel en verbinden ons ten opzichte van onze partners.

Privébedrijf


ESET is een schuldenvrij privébedrijf dat niet te koop staat. Wij focussen op de lange termijn, niet op de kortetermijneisen van investeerders, en we koesteren onze partners dan ook in dat opzicht.

Met de besten samenwerken

In de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix werden we al drie jaar op rij met de ‘Champion’-status bekroond

Meld u aan als ESET Partner

Please fill in this form and we will contact you: