Bescherm wat belangrijk is!

Van 1 tot en met 28 februari 2018

30% korting

op de beveiligingsproducten van ESET*

* Voor 3 en 5 werkstations, geldig voor 1 en 3 jarige looptijd

Gartner report 2018:

Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

Onverslagen bescherming

ESET is de enige die 100 keer VB100 heeft gewonnen

Virus Bulletin, een onafhankelijke testorganisatie, presenteerde in 1998 zijn eerste Virus Bulletin Award (VB100) en wordt tot op heden geprezen binnen de industrie. Al 18 opeenvolgende jaren heeft geen enkel ander internetbeveiligingsproduct de hoogste score behaald binnen deze test.

IT, project management? First class. Deployment? Brilliant. Users? They never even noticed a change in the environment. Technical resources? Fabulous.

Tony Cooke, IT Director, CCS Media Limited, UK

Het heeft mijn leven als IT’er een stuk makkelijker gemaakt. Ik heb geen zorgen meer sinds de eerste keer dat we het gingen gebruiken.

Anthony Avestruz, Senior Technical Support Engineer, Honda Philippines, Inc.

Ik werk als support consultant in de IT en ik kan niet genoeg benadrukken hoe vaak ik een computer langs zie komen die beschermd wordt door “gratis” producten. ESET producten zijn goed geprijsd, worden continu geüpdatet en gebruiken ook slechts een fractie van de systeembronnen en, in vergelijking tot andere merken, is ESET effectief.

Deon Seymour

Ik gebruik thuis, onderweg en op mijn werk ESET NOD32 Antivirus. Zowel op mijn PC als Mac werkt het stilletjes achter de schermen, zonder ook maar een keer onderbroken te worden met waar ik mee bezig ben.

Debbie M., Verenigde Staten

ESET, je bent absoluut de beste in het onderzoek naar bedreigingen en malware. Dat is waarom ik nooit andere antivirus software zal gebruiken. Ik ben blij dat ik geüpgraded ben naar Smart Security De software is elke cent waard. Ik ben ESET enorm dankbaar voor alles wat zij doen.

Vicki Tankersley, Verenigde Staten

Persberichten

Op Mobile World Congress 2018 onthult ESET de actuele risico’s in veiligheid en privé-leven met geconnecteerde huishoudelijke toestellen

“We zien nog steeds een toename in Android malware – met ransomware die ervan deel uitmaakt – als gevolg van het groeiende aantal kwaadaardige toepassingen en doelgerichte aanvallen.

Onderzoekers van ESET ontdekken Industroyer, de belangrijkste bedreiging voor de industriële controlesystemen sinds Stuxnet

Industroyer is een gesofisticeerde malware die bijzonder gevaarlijk is en als doel heeft de industriële processen van kritieke infrastructuren te ontwrichten

ESET brengt een kwetsbaarheidchecker voor EternalBlue en een decoder voor een variant van de Crysis ransomware

ESET® laat weten dat het twee nuttige tools vrij geeft om recente ransomware aanvallen te bestrijden, met inbegrip van WannaCry (WannaCryptor) en een variant van het beruchte Crysis dat .wallet en...