Vertrouw op een wereldwijde technologieleider om uw onderneming te beschermen

‘s Werelds krachtigste cyberbeveiligingstechnologie zal uw onderneming in staat stellen om succesvol te zijn

Verbeterd door de topkwaliteit van het ESET Threat Intelligence onderzoek.


Voorkomen


Detecteren


Reageren

Op een unieke manier gebalanceerde beveiliging, die een doorlopende bescherming biedt

ESET PROTECT Platform is 's werelds beste oplossing voor preventie, detectie en reactie op cyberdreigingen. In combinatie met geavanceerde expertise en diensten, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, biedt het ondernemingen uitgebreide cyberbeveiliging.

Haal preventie voor het volledige bereik in huis ESET perfectioneert al meer dan 30 jaar lang cyberbeveiliging van wereldklasse vanuit Europa en helpt de gebruikers van zijn producten de strijd tegen cybermisdaad te winnen. Als u kiest voor het volledige XDR-pakket, biedt de oplossing van ESET u een schat aan diagnosesystemen om schadelijke code te detecteren en tegen te houden, plus beheerde diensten om uw organisatie te helpen bij de ontwikkeling en de implementatie van een antimalwarestrategie die aan uw omgeving is aangepast.

Nooit meer ransomware Het Ransomware Shield van ESET is een gedragsgebaseerde detectietechniek die het gedrag van applicaties en processen monitort die bestanden proberen te wijzigen op manieren die vaak worden toegepast door ransomware/filecoders. De bedrijfsoplossingen van ESET werken met meerdere verdedigingslagen die niet alleen ransomware voorkomen, maar ransomware ook detecteren als die ooit opduikt binnen een organisatie.

Profiteer van de ‘zero trust’-benadering van ESET De beveiligingsoplossingen van ESET hanteren een ‘nooit vertrouwen, altijd verifiëren’-benadering van onbekende code, en stellen uw organisatie in staat hetzelfde te doen door het leveren van: zicht op al uw bronnen en toegangspunten, waardoor u apparaten en bronnen kunt identificeren die moeten worden bewaakt en beschermd; gedetailleerde beleidsregels die u helpen de meest effectieve digitale beveiligingshouding te handhaven; en automatisering van processen om de juiste toepassing van het beleid te verzekeren en een snelle aanpassing mogelijk te maken.

Maak gebruik van onmiddellijke realtime zichtbaarheid Dankzij actuele informatie en gepersonaliseerde meldingen kan uw IT-personeel onmiddellijk reageren op eventuele nieuwe risico's.

Informatiefeeds, APT-rapporten

INFORMATIE OVER BEDREIGINGEN

Via feeds en rapporten verstrekte grondige en bruikbare informatie van het wereldberoemde lab van ESET, die uw organisatie zal versterken tegen APT's, botnets en andere soorten aanvallen. Bekijk hoe u uw beveiliging kunt uitbreiden.

Beveiligingsdiensten, detectie en respons

DETECTIE EN RESPONS

Maximale bescherming, volledig cyberrisicobeheer en gedetailleerde zichtbaarheid in uw IT-omgeving via de meest uitgebreide detectie- en responsoplossingen van ESET. Krijg toegang tot proactieve Threat Hunting via ESET MDR en XDR via ESET Inspect.

Advanced Threat Defense, Beveiliging cloudapps, Authentication, Encryption en Vulnerability & Patch Management

UITGEBREIDE BESCHERMING

Extra beveiligingslagen met een cloudgebaseerde verdediging tegen gerichte aanvallen en nieuwe typen bedreigingen, vooral ransomware. Aangepaste bescherming voor cloudkantoorsuites en multi-factorauthenticatie- en versleutelingsoplossingen om toegangsbescherming te versterken. Spoort actief kwetsbaarheden in besturingssystemen en applicaties op en verhelpt deze.