Vertrouw op een wereldwijde technologieleider om uw onderneming te beschermen

‘s Werelds krachtigste cyberbeveiligingstechnologie zal uw onderneming in staat stellen om succesvol te zijn


Voorkomen


Detecteren


Reageren

Volledige, meerlagige en totaal ondoordringbare beveiliging

ESET biedt de meest aansluitende meerlagige en doeltreffende preventietechnologie ter wereld. Gecombineerd met baanbrekende knowhow en diensten op basis van tientallen jaren ervaring biedt ze een volledig pakket van holistische cyberbeveiligingsoplossingen voor ondernemingen.

Haal preventie voor het volledige bereik in huis ESET perfectioneert al meer dan 30 jaar lang cyberbeveiliging van wereldklasse vanuit Europa en helpt de gebruikers van zijn producten de strijd tegen cybermisdaad te winnen. Als u kiest voor het volledige XDR-pakket, biedt de oplossing van ESET u een schat aan diagnosesystemen om schadelijke code te detecteren en tegen te houden, plus beheerde diensten om uw organisatie te helpen bij de ontwikkeling en de implementatie van een antimalwarestrategie die aan uw omgeving is aangepast.

Nooit meer ransomware Het Ransomware Shield van ESET is een gedragsgebaseerde detectietechniek die het gedrag van applicaties en processen monitort die bestanden proberen te wijzigen op manieren die vaak worden toegepast door ransomware/filecoders. De bedrijfsoplossingen van ESET werken met meerdere verdedigingslagen die niet alleen ransomware voorkomen, maar ransomware ook detecteren als die ooit opduikt binnen een organisatie.

Profiteer van de ‘zero trust’-benadering van ESET De beveiligingsoplossingen van ESET hanteren een ‘nooit vertrouwen, altijd verifiëren’-benadering van onbekende code, en stellen uw organisatie in staat hetzelfde te doen door het leveren van: zicht op al uw bronnen en toegangspunten, waardoor u apparaten en bronnen kunt identificeren die moeten worden bewaakt en beschermd; gedetailleerde beleidsregels die u helpen de meest effectieve digitale beveiligingshouding te handhaven; en automatisering van processen om de juiste toepassing van het beleid te verzekeren en een snelle aanpassing mogelijk te maken.

Mis niets met PROTECT, het gemeenschappelijke platform van ESET De afstandsbeheerconsole van ESET omvat Unified Endpoint Management (UEM) en is beschikbaar via cloudgebaseerde of lokale implementatie. Het platform biedt een volledig zicht op de eindpunten, resources en andere bedrijfsmiddelen van uw organisatie vanaf één punt voor situationeel bewustzijn en risicobeheer, en biedt daarnaast ook nog eens gedetailleerd beleidsmanagement en rapporteringsopties.

Informatiefeeds, APT-rapporten

INFORMATIE OVER BEDREIGINGEN

Via feeds en rapporten verstrekte grondige en bruikbare informatie van het wereldberoemde lab van ESET, die uw organisatie zal versterken tegen APT's, botnets en andere soorten aanvallen.

Beveiligingsdiensten, detectie en respons

DETECTIE EN RESPONS

Maximale bescherming, volledig cyberrisicobeheer en gedetailleerde zichtbaarheid in uw IT-omgeving via de meest uitgebreide detectie- en responsoplossingen van ESET. Krijg toegang tot wereldwijd toonaangevende knowhow via ESET MDR en XDR via ESET Inspect.

Geavanceerde verdediging tegen bedreigingen, bescherming van cloudapps, authenticatie, versleuteling

UITGEBREIDE BESCHERMING

Bijkomende beveiligingslagen bestaande uit cloudgebaseerde verdediging tegen bedreigingen zoals doelgerichte aanvallen en nieuwe soorten bedreigingen - en dan meer bepaald ransomware - plus specifieke bescherming voor cloudkantoorsuites en multifactorauthenticatie en versleutelingsoplossingen om toegangsbescherming te versterken.