ESET Partnerprogramma

Gericht op een samenwerking op lange termijn met onze resellers en betrouwbare bescherming van hun klanten.

ESET kreeg van AV-TEST de Top Product award als een van de beste antivirussoftwareoplossingen voor Windows.

ESET heeft voor het vierde jaar op rij de status van Champion bereikt in de laatste Cybersecurity Leadership Matrix 2022 van Canalys.

ESET behaalde een AAA-score in de SE Labs Enterprise Endpoint Security-test.

ESET werd door AV-Comparatives bekroond met een Business Security APPROVED award.

Waarom reseller voor ESET worden?

Langdurige samenwerking

SET haalt een van de hoogste vernieuwingspercentages in de sector - tot 90% op sommige markten. Geniet van langdurige relaties met sterke lokale ondersteuning in elke fase van het proces. Gebruik specifieke verkoop- en technische ondersteuningsresources om uw bedrijf te laten bloeien.

Gemak van zakendoen

Vermijd conflicten in het kanaal over zowel nieuwe als vernieuwingsprojecten met ons dealregistratieprogramma. Ontvang zelfbedieningsoplossingen en hoogwaardige leads van ESET. Wij leggen mee de basis van uw campagnes om leads te genereren. Maak gebruik van de uitgebreide marketingondersteuning met onder meer gebruiksklare campagnes en het nodige materiaal.

Beproefde technologie

Als u de concurrentie wilt voorblijven, moet u op een sterk onderzoeksteam kunnen rekenen. Met meer dan 600 vakmensen en 13 centra verspreid over vier continenten bezorgt ESET R&D u toekomstbestendige technologie die u helpt om uw reputatie te beschermen. Houd uw klanten tevreden en trouw op lange termijn.

Meer over een partnerschap met ESET als reseller

ESET is een wereldwijd actieve marktleider op het gebied van digitale beveiliging die allesomvattende oplossingen aanbiedt rond het ESET PROTECT Platform. Bekijk hoe we ons succes met u kunnen delen.

Gefinetuned partnerprogramma

Het is onze bedoeling om werken met ESET en de verwezenlijking van uw bedrijfsdoelstellingen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het ESET Partnerprogramma werd bedacht om u te helpen om uw bedrijf uit te bouwen met behulp van onze bekroonde producten, om ongeëvenaarde rendabiliteit in de sector te realiseren en om plannen samen te stellen die met uw kerncompetenties overeenkomen.

We verbinden ons ertoe om partners op alle niveaus te ondersteunen, en om u te helpen om uw cijfers nog te verbeteren. Ons brede aanbod voordelen en resources omvat marketingbegeleiding door experts, marketingontwikkelingsfondsen, kortingen voor grote volumes als incentive, registratie van deals, verkooptools en fantastische incentiveprogramma's.

Sla de handen in elkaar met ESET als gewaardeerde partner

Wegens de grote belangstelling in het ESET Partnerprogramma en ons engagement om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze partners en de eindgebruikers, kunnen we niet elke aanvraag aanvaarden.

Help ons daarom om u de best mogelijke samenwerkingsvorm aan te bieden door het  formulier hieronder in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem nu deel aan het ESET MSP programma

Word een vertrouwde adviseur van uw klanten en geniet van de vele voordelen die voortvloeien uit de samenwerking met ESET. Wij vragen u het formulier in te vullen en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren:  

Partners stories

"Het geeft ons gemoedsrust om te weten dat we een baanbrekend product als ESET gebruiken."

Peter Barnfield, Director of Apex Computing, UK

Lees volledige review

Partners stories

"We hebben voor ESET gekozen op basis van het serviceniveau dat we van onze Account Manager hebben ontvangen en de kwaliteit van het product."

Phil Herrington, Holistic Technologies, UK

Lees volledige review

Partners stories

"Alle medewerkers van ESET waar we mee werken zijn de beste in de industrie. De mensen bij ESET zijn wat ESET geweldig maakt, maar de software is ook geweldig."

Nathan Ware, CEO/CTO, Rain Networks, USA