Profiteer van het ESET Partnerprogramma

Geringe impact op de systeemprestaties, uitmuntende detectiescore en eenvoudige installatie zorgen voor tevreden klanten en meer winst.

ESET synoniem voor kwaliteit

ESET ontving de AV-Test Top Product award voor beste Windows antivirus software met perfecte scores voor Bescherming, Prestaties en Bruikbaarheid in de test van april 2021.

ESET bevestigt 'Champion' status in Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix van 2021.

ESET heeft een AAA-award ontvangen van SE Labs voor Enterprise Endpoint Protection in de testperiode van januari tot maart 2021.

ESET heeft de Business Security APPROVED-award ontvangen van AV-Comparatives in de Business Security Test in juli 2021.

Voordelen als ESET partner

Gezonde marges

Onze partners profiteren van een win-winrelatie: we bieden volumekortingen waarmee je een hogere omzet en rendement kunt genereren.

Bescherm je sales opportunities

Het Dealregistratie programma van ESET geeft je de exclusieve claim op een deal, met eenvoudige online registratie en snelle goedkeuring.

Focus op het partnerkanaal

We gaan geen concurrentiestrijd aan met onze partners. We respecteren de expertise die je zelf in huis hebt.

Tools voor sales en marketing

Productgerichte documentatie, online materiaal, webinars en expertise van onze salesmedewerkers geven je meteen een voorsprong bij de verkoop. Er zijn uitgebreide co-marketingbudgetten en marketingplannen op maat beschikbaar.

Sectorspecifieke oplossingen

Speel in op regelgeving, compliance en andere zaken waar jouw klanten tegenaan lopen met materiaal dat laat zien hoe je hen kunt helpen met kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke oplossingen.

Uitmuntende trainingsfaciliteiten

Of je nu zelf behoefte hebt aan ESET-expertise of deze wilt doorspelen aan jouw klanten, je maakt je de basis snel eigen en kunt je zoveel verdiepen als nodig is.

"Het geeft ons gemoedsrust om te weten dat we een baanbrekend product als ESET gebruiken."

Peter Barnfield, Director of Apex Computing, UK

Lees volledige review

Partners stories

"We hebben voor ESET gekozen op basis van het serviceniveau dat we van onze Account Manager hebben ontvangen en de kwaliteit van het product."

Phil Herrington, Holistic Technologies, UK

Lees volledige review

"De implementatie van ESET is eenvoudig en gemakkelijk. Doordat de meeste ondersteuningszaken bij de eerste oproep zijn opgelost, kan Sagiss met voldoende vertrouwen het hoofd bieden aan veel klanten."

Stephen, NOC Manager of Sagiss, US

Lees volledige review

"Vanuit het perspectief van een partner is ESET ideaal, de prijsstelling is zeer concurrerend en zij hebben ons geholpen, van de opleiding van ons personeel tot het verlenen van technische bijstand wanneer dat nodig is."

Peter Smith, Commercial Director, BIST Group

Meer over een partnerschap met ESET

ESET is meer dan alleen antivirusbescherming: we hebben een uitgebreid portfolio van IT-security producten en oplossingen. Bekijk hoe we samen succes kunnen boeken.

Partnerprogramma op maat

Ons hoofddoel is het werken met ESET en het behalen van jouw bedrijfsdoelen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het ESET Partnerprogramma is bedoeld om jouw bedrijf te laten groeien met onze bekroonde producten. Het biedt een overzicht van de mogelijkheden en partnerplannen die aansluiten op jouw kerncompetenties.

We ondersteunen partners op alle niveaus en helpen jouw bedrijf groeien. Tot de vele voordelen en resources die we bieden, behoort onder meer begeleiding van experts op het vlak van marketing, marketingbudgetten, volumekortingen, dealregistratie, salestools en fantastische incentiveprogramma's.

Word ook een gewaardeerd partner van ESET

ESET hecht veel waarde aan het succes van onze partners.

Iedere aanvraag wordt individueel beoordeeld voordat we een samenwerking aangaan. We willen namelijk de beste service en ervaring kunnen bieden aan onze partners en gezamenlijke klanten.

Vul het onderstaande formulier in, zodat we kunnen kijken welke samenwerking er mogelijk is. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Neem nu deel aan het ESET MSP programma

Word een vertrouwde adviseur van uw klanten en geniet van de vele voordelen die voortvloeien uit de samenwerking met ESET. Wij vragen u het formulier in te vullen en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren: