De ultieme bewaker van uw online veiligheid

ESET SMART SECURITY PREMIUM EDITIE 2019

Ontworpen zonder compromissen voor gebruikers die het allemaal willen

ESET SMART SECURITY PREMIUM EDITIE 2019

Ontworpen zonder compromissen voor gebruikers die het allemaal willen

De ultieme bewaker van uw online veiligheid

ESET SMART SECURITY PREMIUM EDITIE 2019

Ontworpen zonder compromissen voor gebruikers die het allemaal willen

ESET SMART SECURITY PREMIUM EDITIE 2019

Ontworpen zonder compromissen voor gebruikers die het allemaal willen

TOPKENMERK
Veilige gegevensversleuteling

Versleutel uw bestanden en verwijderbare media voor een ultraveilige bewaking van uw gegevens en bescherm uzelf wanneer gegevens worden gestolen of een laptop zoekraakt.

Ultieme bewaker

De ultieme cyberbeveiliging

Geavanceerde technologie voor gevorderde gebruikers, gebaseerd op een perfect evenwicht tussen snelheid, detectie en gebruiksgemak.

Alles wat u nodig kunt hebben

Beveilig uw digitale identiteit en betalingen. Bescherm uw laptop tegen diefstal of verlies. Zorg ervoor dat uw kinderen online veilig zijn. En nog ontelbare andere voordelen.

Beveilig uw waardevolle gegevens

Versleutel uw bestanden en verwijderbare media. Bescherm ze tegen diefstal of verlies. Zorg ervoor dat u in alle veiligheid kun samenwerken en gegevens delen.

Meer dan 110 miljoen
veilige gebruikers wereldwijd

Meer dan 100
prestigieuze VB100-prijzen

30
jaar NOD32-technologie

13
R&D-centra wereldwijd

Beveiliging voor Windows

ESET Smart Security Premium

Meest Populair

ESET Internet Security
ESET NOD32 Antivirus

ESET Smart Security Premium

Premium Antivirus

ESET Internet Security

Geavanceerde antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Basis Antivirus

Bekroonde antivirusoplossing
Bescherming tegen oude en nieuwe bedreigingen

Leven zonder ransomware
Uw gegevens, beveiligd tegen kapers

Zorgeloos online bankieren en winkelen
Uw geldverrichtingen in veilige handen

Slimme toestellen thuis beschermd
Uw homerouter regelmatig gecontroleerd

Al uw wachtwoorden op één plaats
Veilig opgeslagen en gegenereerd

Uw privécontent veilig
Versleutelde mappen en USB-sticks

Ultieme beveiliging

ESET Smart Security Premium

 • Bescherm mijn computer
  met bekroonde antivirusoplossingen
 • Bescherm me tegen aanvallers
  die losgeld eisen om mijn gegevens vrij te geven
 • Houd hackers tegen
  die proberen om zich toegang te verschaffen tot mijn computer
 • Laat me zorgeloos online winkelen en bankieren
  door mijn transacties te beveiligen
 • Sla mijn wachtwoorden veilig op en vul ze automatisch in
  zodat ik ze zelf niet hoef te onthouden
 • Versleutel mijn foto's
  zodat niemand ze kan zien

Geavanceerde beveiliging

ESET Internet Security

Populairst
ESET Internet Security

 • Bescherm mijn computer
  met bekroonde antivirusoplossingen
 • Bescherm me tegen aanvallers
  die losgeld eisen om mijn gegevens vrij te geven
 • Houd hackers
  tegen die proberen om zich toegang te verschaffen tot mijn computer
 • Laat me zorgeloos online winkelen en bankieren
  door mijn transacties te beveiligen

Legendarische antivirusoplossing

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

 • Bescherm mijn computer
  met bekroonde antivirusoplossingen
 • Bescherm me tegen aanvallers
  die losgeld eisen om mijn gegevens vrij te geven

Het internet veiliger maken

Bekroonde beveiligingsoplossing

Onafhankelijke beoordelaars klasseerden de oplossing van ESET bij de beste in de sector, wat wordt bevestigd door het recordaantal VB100-prijzen van Virus Bulletin.

Gemaakt in de Europese Unie

De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, vloeien allemaal voort uit onze Europese herkomst en worden gevrijwaard door het feit dat ons bedrijf in privéhanden is.

Geavanceerde technologie

Artificiële intelligentie, machine learning en een cloudgebaseerd reputatiesysteem zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die in onze 13 R&D-centra werden ontwikkeld.

Wereldwijde aanwezigheid

We bieden al 30 jaar lang bescherming op de vijf continenten. Onze 22 kantoren wereldwijd bedienen 110 miljoen gebruikers die op onze ervaring en onze reputatie vertrouwen.

Het internet veiliger maken

30 jaar innovatie

Onze oplossingen worden gebouwd en gebruikt door beveiligingsfanaten; we beschermen momenteel meer dan 110 miljoen gebruikers.

Cloudgebaseerd scannen

ESET LiveGrid® evalueert malwaregerelateerde gegevens van ESET-gebruikers overal ter wereld om u tegen de recentste bedreigingen te beschermen.

AV comparatives - Performance award
AV comparatives - Lowest false positives award

Wat zit er in de doos?

Legendarische antivirustechnologie

Bescherm uzelf tegen ransomware en andere types malware met behulp van de beproefde meerlagige beveiligingstechnologie van ESET, waar wereldwijd meer dan 110 miljoen gebruikers op vertrouwen.

Functies tonen

Antivirus en antispyware
Biedt proactieve bescherming tegen alle types digitale bedreigingen, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware.

Exploit Blocker
Blokkeert aanvallen die specifiek werden ontworpen om antivirusdetectiesystemen te omzeilen en elimineert lockscreens en ransomware. Biedt bescherming tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-lezers en andere applicaties, inclusief op Java gebaseerde software.

Geavanceerde geheugenscanner
Biedt een betere detectie van persistente malware die meerdere versleutelingslagen gebruikt om zijn activiteiten te verbergen

Scannen bij niet-gebruik
Verbetert de prestaties van het systeem door grondige scans uit te voeren op momenten dat uw computer niet wordt gebruikt. Helpt potentiële niet-actieve bedreigingen te detecteren voordat ze schade kunnen aanrichten.

UEFI-scanner
Biedt bescherming tegen bedreigingen die uw computer op een dieper niveau aanvallen, zelfs voordat Windows wordt opgestart - op systemen met de UEFI-systeeminterface.

Scannen tijdens download
Verkort de tijd die nodig is om te scannen door specifieke bestandstypes - zoals archieven - te scannen tijdens het downloaden.

Cloudgebaseerd scannen
Zorgt ervoor dat er sneller kan worden gescand aan de hand van een 'witte lijst' met veilige bestanden op basis van de Live Grid® bestandsreputatiedatabase van ESET. Helpt om onbekende software op een proactieve manier tegen te houden op basis van zijn gedrag en door hem te vergelijken met ons reputatiesysteem in de cloud.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS)
Biedt u de mogelijkheid om het gedrag van het systeem nauwkeuriger aan uw wensen aan te passen. Biedt u de optie om regels voor systeemregistratie, actieve processen en programma's te specificeren en op die manier uw beveiligingssituatie te finetunen.

Op script gebaseerde aanvalsbescherming
Detecteert aanvallen door kwaadaardige scripts die proberen om Windows PowerShell te gebruiken. Detecteert ook kwaadaardige JavaScripts, die via uw browser aanvallen kunnen uitvoeren. Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en Microsoft Edge worden allemaal ondersteund.

Privacybescherming

Vermijd dat hackers uw wachtwoorden misbruiken. Bankier en winkel veilig online. Voorkom dat uw kinderen aan aanstootgevende online content worden blootgesteld.

Functies tonen

Databeveiliging PREMIUM
Biedt u de mogelijkheid om uw bestanden en verwijderbare media (bv. USB-sticks) te versleutelen. Biedt bescherming tegen gegevensdiefstal bij verlies van een USB-stick of een laptop en maakt veilige samenwerking en delen van gegevens mogelijk.

Firewall
Voorkomt ongeoorloofde toegang tot uw computer en misbruik van uw persoonsgegevens.

Anti-Phishing
Beschermt uw privacy en eigendommen tegen pogingen van nepwebsites om gevoelige informatie te verzamelen (bv. gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens).

Webcambeveiliging
Monitort constant alle processen en applicaties die op uw computer draaien, om na te gaan welke daarvan uw webcam willen gebruiken. Deze oplossing waarschuwt u voor al wie onverwacht probeert om zich toegang te verschaffen tot uw webcam en biedt u de mogelijkheid om die indringer buiten te houden.

Bescherming tegen netwerkaanvallen
Biedt naast de firewall een automatische bescherming tegen kwaadaardig netwerkverkeer en blokkeert bedreigingen die door gevaarlijke verkeerspatronen aan het licht komen.

Ransomwarebeveiliging
Houdt malware tegen die probeert om uw persoonsgegevens onbereikbaar te maken en die u vervolgens 'losgeld' vraagt om die gegevens vrij te geven.

Botnetbeveiliging
Extra beveiligingsslaag die bescherming biedt tegen botnetmalware en die op die manier vermijdt dat uw computer wordt misbruikt voor spam en netwerkaanvallen. Geniet van een nieuw type detectie dankzij Network Signatures, waarmee kwaadaardig verkeer nog sneller kan worden tegengehouden.

Antispam
Voorkomt dat ongewenste mailberichten uw mailbox overspoelen.

Wachtwoordmanager PREMIUM
Helpt u wachtwoorden opslaan en ordenen, automatisch formulieren invullen en extra-sterke versleutelingswachtwoorden genereren voor extra veiligheid. U kunt de wachtwoordmanager van ESET niet alleen downloaden en gebruiken op uw pc met Windows, maar ook op Mac, Android en iPhone.

Beveiliging voor bankieren en betalenVERBETERD
Werkt met een speciale beveiligde browser waarmee u op een veilige manier online kunt betalen. Biedt automatisch bescherming bij internetbankieren en bij de toegang tot webgebaseerde cryptoportefeuilles. Versleutelt de communicatie tussen het toetsenbord en de browser, zodat uw transacties nog veiliger verlopen. Beschermt u tegen keyloggers.

Out-of-Home Network
Verwittigt u wanneer u een verbinding tot stand brengt met een onbekend netwerk en vraagt u om over te schakelen naar de Strict Protection-modus. Maakt uw toestel onzichtbaar voor andere computers die met hetzelfde netwerk verbonden zijn.

Toestelcontrole
Biedt u de mogelijkheid om te voorkomen dat uw privégegevens op een ongeoorloofde manier naar een extern toestel worden gekopieerd. Biedt u de mogelijkheid om opslagmedia zoals cd's, dvd's, USB-sticks en harde schijven te blokkeren. Biedt u de mogelijkheid om toestellen te blokkeren die via Bluetooth, FireWire en seriële/parallelle poorten een internetverbinding tot stand brengen.

Monitor geconnecteerde woning
Biedt u de mogelijkheid om uw router thuis op kwetsbaarheden te testen (bv. zwakke wachtwoorden of verouderde firmware) en stelt opties voor om die problemen op te lossen. Bezorgt u een gemakkelijk bereikbare lijst van met de router verbonden toestellen (smartphone, IoT enz.), zodat u ziet wie aangesloten is. Biedt u de mogelijkheid om slimme toestellen op kwetsbaarheden te controleren en formuleert ook voorstellen om mogelijke problemen te herstellen.

Anti-theft icon

Diefstalbeveiliging

Verhoog uw veiligheid door uw computer te traceren en te lokaliseren als hij zoek is geraakt of werd gestolen. Identificeer de dieven via de in uw laptop ingebouwde camera.

Functies tonen

Locatietracering
Biedt u de mogelijkheid om aan te geven dat een toestel verloren of gestolen is via de ESET® Anti-Theft webinterface op my.eset.com, om op die manier automatische monitoring te initiëren. Geeft de positie weer op een kaart wanneer het toestel online komt, op basis van de wifi-netwerken binnen het bereik. Biedt u op my.eset.com toegang tot de informatie die via ESET Anti-Theft werd verzameld.

Bewaking laptopactiviteiten
Biedt u de mogelijkheid om dieven te bespieden via de ingebouwde camera van uw laptop. Verzamelt momentopnamen van het scherm van de verloren of gestolen laptop. Slaat alle recente foto's en momentopnamen op op de webinterface op my.eset.com.

Optimalisatie diefstalbeveiliging
Biedt u de mogelijkheid om de diefstalbeveiliging gemakkelijk in te stellen/te configureren met het oog op een maximale beveiliging van uw toestel. Hiermee kunt u de automatische aanmeldfunctie van Windows en de wachtwoorden voor de account van het besturingssysteem gemakkelijk configureren. Helpt u om het beveiligingsniveau te verhogen door u te vragen om essentiële systeeminstellingen te wijzigen.

Eenrichtingsberichten
Stel op my.eset.com een bericht samen en laat het op het scherm van uw verloren of gestolen toestel verschijnen. Verhoog op die manier de kansen dat u het toestel terugvindt.

Minimaal stroomverbruik

Speel, werk en browse zonder vertragingen. Blijf met de zuinige modus langer online zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken en geniet van het gamen zonder dat u daarbij last krijgt van storende pop-ups.

Functies tonen

Compact systeem
Behoudt hoge prestaties en verlengt de levensduur van de hardware. Past in elk type systeemomgeving. Bespaart internetbandbreedte met uitermate kleine updatepakketten.

Draagbare computerondersteuning
Stelt de weergave uit van alle niet-bewerkbare pop-upvensters, updates en activiteiten die veel capaciteit van het systeem vereisen, om systeemresources te besparen, zodat u langer online kunt blijven voordat u de batterij opnieuw moet opladen.

Gamer Mode
ESET Smart Security Premium schakelt automatisch over naar de stille modus als een programma op het volledige scherm wordt weergegeven. Systeemupdates en meldingen worden uitgesteld, zodat zoveel mogelijk resources beschikbaar zijn voor games, video's, foto's of presentaties.

Installeer en vergeet

Onze beveiligingsoplossingen zijn gemakkelijk te installeren, vernieuwen en upgraden. Ze werden bovendien zo ontworpen dat alle routinetaken gemakkelijk kunnen worden ingesteld. U kunt uw profiel met 150 gedetailleerde instellingen finetunen.

Functies tonen

Oplossing met één klik
Biedt u de mogelijkheid om uw beveiligingsstatus te bekijken en om de vaakst gebruikte tools van alle schermen te bekijken Biedt met één klik allesomvattende oplossingen voor potentiële gevaren.

Instellingen voor gevorderde gebruikers
Biedt diepgaande veiligheidsinstellingen die aan uw behoeften voldoen. Biedt u de mogelijkheid om de maximale scandiepte, scantijd, omvang van de gescande bestanden en archieven en nog veel meer te definiëren.

ESET SysInspector®
Een geavanceerde diagnosetool die kritieke informatie uit het systeem verzamelt om een ruim assortiment veiligheids- en compatibiliteitproblemen aan te pakken.

Vlotte productupgrades
Maak gebruik van nieuwe beveiligingstechnologieën zodra ze beschikbaar worden, zodat uw systeem te allen tijde in hoge mate beveiligd is.

BeveiligingsrapportNIEUW
Biedt u maandelijks inzicht in de manier waarop ESET uw computer beschermt. Dit overzicht bevat onder meer informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's, onderschepte spammail, geblokkeerde webcamtoegang enz.

Licentiemanager
Bekijk, beheer en associeer uw licenties en ESET-installaties rechtstreeks vanaf onze gebruikersvriendelijke my.eset.com-portal

Haal vandaag nog uw ultieme bewaker in huis

ESET SMART SECURITY PREMIUM EDITIE 2019

Systeemvereisten en documentatie

Systeemvereisten

ESET Internet Security draait op elk systeem met Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7 SP1, Vista SP2 en Microsoft Windows Home Server 2011. Internetverbinding vereist.

Zowel door consumenten als bedrijven vertrouwd

Mitsubishi logo
Canon logo
T-com logo

Bestaande klant?

Renew dark grey icon

Vernieuw uw licentie

We stellen uw trouw op prijs! U kunt ESET in enkele klikken vernieuwen.

Download for Home dark grey icon

Downloaden of herinstalleren

Download en gebruik uw bestaande licentiesleutel om uw software te activeren.

Beheer uw toestellen

Toestelbeheer en instelling diefstalbeveiliging en ouderlijk toezicht.
Licentiesleutel vereist.

ESET Premium Support

Hulp nodig?

Maak gebruik van de gratis plaatselijke technische ondersteuning voor uw ESET home- of business producten.

ESET aanbevelen

Help uw vrienden en familie zichzelf te beschermen. Bezorg hen een extra maand ESET-beveiliging met ons aanbevelingsprogramma