Meerlagige beveiliging tegen alle soorten bedreigingen

ESET Smart Security Premium

PREMIUM SECURITY EDITIE 2023

Beveiligt Windows-, macOS- en Android-toestellen.

 

Premium functies voor een allesomvattende beveiliging

ESET LiveGuard

Wachtwoordmanager

Codering van militair niveau

Beschermt u op een actieve manier tegen bedreigingen die zelfs nog nooit eerder werden aangetroffen. Een nieuwe geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen types bedreigingen op te sporen en tegen te houden. Behandelt een hele reeks bestandstypes, inclusief documenten, scripts, installatiebestanden en uitvoerbare bestanden. Verdachte bestanden worden uitgevoerd in een veilige sandboxomgeving binnen de ESET HQ Cloud.

Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden op verschillende toestellen op te slaan en te sharen. Sla wachtwoorden op en organiseer ze, vul automatisch formulieren in en genereer bijzonder sterke gecodeerde wachtwoorden. Onthoud alleen uw ‘masterwachtwoord’. U kunt vanaf elke website uitloggen en uw browsegeschiedenis van op afstand beveiligen.

Extra bescherming voor uw gevoelige gegevens en externe drives. Codeer bestanden en verwijderbare media, zodat ze tegen gegevensdiefstal zijn beschermd wanneer de USB-stick of de laptop zoek zou raken. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen. Decodeer uw bestanden en mappen op elk toestel dat met Windows werkt.

Krachtige bescherming van privacy en betalingen

Bescherming voor bankieren en betalen

Firewall, Network Inspector en nog meer

Ouderlijk toezicht

Beveilig uw onlinetransacties en toegang tot cryptoportefeuilles. Houd uw geld veilig met een speciale beveiligde browsermodus. Beschermt u automatisch wanneer u online bankiert en wanneer u zich toegang verschaft tot webgebaseerde cryptoportefeuilles.

Beveilig de toegang tot uw gegevens, netwerk en webcam. Voorkom ongeoorloofde toegang tot uw computer en misbruik van uw persoonsgegevens. Bescherm uw privégegevens tegen ransomware. Beveilig uw webcam en wifirouter thuis tegen indringers en houd bedreigingen van uw privacy onder controle door uw met de router verbonden slimme toestellen op een actieve manier te testen.

Bescherm uw kinderen online en monitor hun activiteiten. Voorkom dat uw kinderen aan aanstootgevende online content worden blootgesteld. Kies uit meer dan 20 vooraf gedefinieerde leeftijdspecifieke websitecategorieën die u wilt blokkeren of voeg specifieke sites aan uw blokkeerlijst toe. Stel een wachtwoord in om uw gegevens te beschermen tegen een wijziging van de instellingen of ongeoorloofde de-installatie van het product.

Legendarische antivirustechnologie

Bescherming tegen phishing

Geen vertragingen

Proactieve bescherming in meerdere lagen

Beveilig uw gegevens en geld tegen digitale fraude. Bescherm uw privacy en activa tegen pogingen door frauduleuze websites om gevoelige informatie te verzamelen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens of om fake news in schijnbaar betrouwbare nieuwsbronnen in te voeren.

Geniet zonder onderbrekingen van het volle vermogen van uw computer. Speel, werk en browse via het internet zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van uw computer. Blijf met de zuinige modus langer online zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken en geniet van het gamen zonder dat u daarbij last krijgt van storende pop-ups.

Verken de grote onlinewereld, beschermd tegen elke soort malware. Detecteert en neutraliseert alle digitale bedreigingen, inclusief virussen, ransomware, rootkits, wormen en spyware. Biedt ook bescherming tegen technieken die detectie proberen te ontwijken en slaat doelgerichte aanvallen en exploits af.

Erkende kwaliteit door onafhankelijke tests en klanten

95%

Tevredenheidsscore Beoordeeld in klanttevredenheidsonderzoek

8 000+ antwoorden

Betalen via internetbankieren

PSPeter S., Slovakia

"Gevoel van veiligheid bij het betalen via internetbankieren, potentieel onveilige sites worden geblokkeerd."

Intuïtief

WSWilhelm S., Switzerland

"Uitstekende scanner die onopvallend werkt en hulpbronnen bespaart. Intuïtieve gebruikersinterface en bediening."

Betrouwbaar beschermd

RFRenate F., Germany

"Je bent betrouwbaar beschermd zonder dat je merkt dat de virusbescherming actief is."

70M+
beschermde gebruikers wereldwijd
70+
prestigieuze VB100 prijzen
1+
jaren geavanceerde IT-beveiliging
1
R&D-centra wereldwijd
ESET Internet Security
ESET NOD32 Antivirus

Beveilig al uw persoonlijke toestellen

 

PREMIUM SECURITY
ESET Smart Security Premium

ADVANCED SECURITY
ESET Internet Security

 

ESSENTIAL SECURITY
ESET NOD32 Antivirus

Bescherming tegen nooit eerder aangetroffen bedreigingen LiveGuard is een geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen soorten bedreigingen op te sporen en tegen te houden.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Windows, macOS, Android

Windows, macOS, Android

Windows, macOS

Bescherming tegen nooit eerder aangetroffen bedreigingen ESET LiveGuard is een geïndividualiseerde dienst voor u, die werd ontworpen om nooit eerder aangetroffen soorten bedreigingen op te sporen en tegen te houden.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Wachtwoordmanagement Onthoud slechts één wachtwoord om op een veilige manier al uw wachtwoorden over verschillende toestellen op te slaan en te sharen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Codering van gevoelige gegevens Codering op militair niveau van bestanden, mappen en externe drives wanneer USB-stick of laptop zoek raakt. Biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te werken en gegevens te delen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Bescherming van privacy en bankgegevens Blokkeer ongeoorloofde toegang en misbruik van uw gegevens en uw webcam, beveilig onlinebetalingen en bescherm de online-ervaringen van uw kinderen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging van slimme toestellen en netwerk Beveilig uw wifinetwerken tegen indringers en test uw met de router verbonden slimme toestellen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Beveiliging tegen malware, ransomware en phishing Antivirustechnologie in meerdere lagen biedt bescherming tegen alle soorten online bedreigingen.

Functies kunnen verschillen van product tot product.

Zowel door consumenten als bedrijven vertrouwd

Mitsubishi logo
Canon logo
T-com logo

Haal vandaag nog uw ultieme bescherming in huis

ESET Smart Security Premium

PREMIUM SECURITY EDITIE 2023

Ontworpen zonder compromissen voor gebruikers die het allemaal willen, inclusief geavanceerde detectie van bedreigingen, extra diefstalbescherming en gemakkelijk wachtwoordbeheer. Beveiligt Windows, macOS en Android toestellen.

Wat zit in ESET Smart Security Premium?


Beheer en maximaliseer uw digitale beveiliging met ESET HOME

  • Download of vernieuw uw licenties of voeg nieuwe toestellen vanuit één plaats toe. Download de juiste bescherming voor uw bedieningssysteem. Voeg extra seats aan uw licentie toe indien nodig.
  • Controleer vanop afstand uw algemene beschermingsmodus. Monitor de beveiligingsstatus van uw toestellen in real time en ontvang op elk moment belangrijke meldingen. Alleen voor Windows en Android OS.
  • Deel bescherming met familie en vrienden. Deel uw digitale beveiliging met slechts enkele kliks, die nog altijd op een gebruikersvriendelijke manier wordt gefactureerd en vanuit uw account wordt gemonitord.
  • Mobiele Android- en iOS-app. Krijg onmiddellijk toegang tot uw licenties en informatie over de beveiliging van uw Windows- en Android-toestellen, waar u zich ook bevindt.

Systeemvereisten en documentatie

Systeemvereisten

WINDOWS
Microsoft Windows® 11,10, 8.1, 8, 7 met SP1 en de recentste KB-updates geïnstalleerd

Houd er rekening mee dat een aantal functies en functionaliteiten op Microsoft® Windows® op ARM niet worden ondersteund. Lees meer

macOS
macOS 12 (Monterey), macOS 11 (Big Sur), macOS 10.15 (Catalina), macOS 10.14 (Mojave), macOS 10.13 (High Sierra), macOS 10.12.x (Sierra)

ANDROID
Android 5.0 en hoger * (*ESTV AndroidTV 7.0 en hoger)

Beschermt ESET iOS toestellen?
ESET biedt momenteel geen beveiligingsoplossing voor iOS. Meer lezen over de manier waarop u uw iPhone en iPad kunt beschermen.

Vaak gestelde vragen

Hoe download/installeer ik ESET Smart Security Premium na aankoop?

U kunt ESET Smart Security Premium op de volgende manier eenvoudig installeren:

1. De-installeer alle eerder geïnstalleerde antivirussoftware op uw systeem.
2. Download het ESET Smart Security Premium installatiebestand hier.
3. Dubbelklik op het installatiebestand om met de installatie te beginnen en volg de instructies die op het scherm verschijnen.
4. Activeer uw beveiliging door in te loggen op uw ESET HOME Account, door ze aan te maken of door uw unieke licentiesleutel in te voeren.

Meer informatie over de installatie en de activering van het product vindt u hier.

Hoe vernieuw ik mijn licentie?

Zodra uw licentie is vervallen, kunt u ze gemakkelijk vernieuwen.
Op die manier kunt u blijven rekenen op een up-to-date product, blijft uw systeem beschermd en behoudt u gratis toegang tot onze technische support. U kunt uw licentie hier vernieuwen.

Kan ik met deze licentie mobiele telefoontoestellen of meerdere besturingssystemen beschermen?

Ja, ESET Smart Security Premium is een multiplatformoplossing. Dit betekent dat u al uw toestellen die op Windows, MacOS of Android draaien, met deze licentie kunt beveiligen. Het enige wat u hoeft te doen, is selecteren hoeveel toestellen u wilt beschermen en daarna kunt u al meteen van de ESET bescherming genieten.

Kan ik ESET Smart Security Premium proberen voordat ik het aankoop?

Ja, u kunt hier een gratis proefversie van ESET Smart Security Premium downloaden. Deze is 30 dagen geldig.

Meer informatie over de installatie vindt u hier.

Wat stellen gebruikers op prijs van ESET?

Geverifieerde klanten waarderen het dat ESET:

  • Hun systeem niet te zwaar belast
  • Betrouwbaar en doeltreffend is
  • Onopvallend en ononderbroken op de achtergrond draait

"Werkt al jarenlang perfect. Uiterst efficiënt en met slechts een minimale impact op de functionaliteit van de computer waarop het is geïnstalleerd.”

Bekijk de volledige beoordelingen en nog meer op ons Trustpilot profiel.

Vaak gestelde vragen over prijzen en betaling

Can I get a refund if I am not satisfied?

We are committed to our clients’ satisfaction and therefore offer a generous 30-day return policy. If you are not 100% satisfied with your purchase, we will be happy to provide a full refund of the purchase price.

What is automatic renewal?

ESET auto-renew ensures that your ESET licenses and products are always up to date, providing continuous, year-round protection. We handle the billing and renewal for you using auto-renew.

By enabling auto-renew, you agree that at the end of your license period, we will automatically renew your license using the payment details currently on file.

We will inform you about upcoming auto-renewal and renewal prices 30 days before your renewal date (for annual subscriptions), and after your subscription automatically renews we will email you the transaction details.

How do I cancel my subscription?

Auto-renew is continuous, unless you turn it off after your purchase, via your account. Turning off auto-renew will not cancel your license. Your ESET protection will continue until your license expires. We will notify you before license expiration so you can renew manually.

Bestaande klant?

Alles wat u nodig heeft, vindt u op ons klantenportaal

Renew dark grey icon

Vernieuw uw licentie

Wij waarderen uw loyaliteit! Vernieuwen van ESET kost weinig klikken en u bent klaar.

Download for Home dark grey icon

Downloaden of herinstalleren

Download en gebruik uw bestaande licentiesleutel om uw software te activeren.

Beheer uw apparaten

Beheer uw apparaten, Diefstalbeveiliging een Parental Control setup. Licentiesleutel vereist.

ESET Premium Support

Hulp nodig?

Maak gebruik van de gratis plaatselijke technische ondersteuning voor uw ESET home or business producten.

ESET aanbevelen

Help uw vrienden en familie zichzelf te beschermen. Bezorg hen een extra maand ESET-beveiliging met ons aanbevelingsprogramma.

Small of Home office?

Op zoek naar Small Office of Home Office bescherming?


Hier is een eenvoudige maar krachtige bescherming voor al uw apparaten.

Of u nu een paar apparaten moet beschermen of uw groeiende bedrijf, wij hebben de juiste oplossing.