Beschermen van de consument op alle niveaus met een verbeterde bescherming voor Windows

Next story
ESET

Beschermen van de consument op alle niveaus met een verbeterde bescherming voor Windows

Bratislava - 22 Octobre 2020 – ESET, een wereldwijde leider op het gebied van cyberveiligheid, heeft vandaag nieuwe versies van haar Windows beveiligingsproducten voor consumenten gelanceerd. De nieuwe versies upgraden de bescherming van ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security Premium.

Het brede scala aan beveiligingsverbeteringen omvat malwaredetectie, bescherming van online bankieren, wachtwoordbeveiliging en slimme thuisondersteuning - allemaal in overeenstemming met het doel van ESET om een veiligere digitale wereld te creëren waar iedereen van kan genieten. Met een groeiend aantal gerapporteerde cyberaanvallen is het van cruciaal belang dat gebruikers veilig zijn wanneer ze online zijn. Deze productupdates richten zich op belangrijke zaken als online betalingen en bankbedreigingen, identiteitsdiefstal en het lekken van persoonlijke informatie, gestolen wachtwoorden en de veiligheid van aangesloten apparaten.

ESET verbetert voortdurend haar oplossingen om ervoor te zorgen dat gebruikers over de nieuwste cyber security technologie beschikken, met behoud van een kleine systeemvoetafdruk. Deze updates zorgen ervoor dat de Advanced Machine Learning (Host-Based Intrusion Prevention System) nauwkeurig wordt afgesteld en dat de Machine Learning-module aanzienlijk wordt verkleind.

Andere belangrijke updates zijn de nieuwe Windows Management Instrumentation (WMI) en de systeemregisterscanners die kwaadaardige software met behulp van de WMI of het register op een kwaadaardige manier kunnen detecteren. De Connected Home module profiteert van een verbeterde detectie van aangesloten apparaten en het oplossen van beveiligingsproblemen.

Omdat financiële veiligheid een topprioriteit is, bevat de upgrade van de bank- en betalingsbescherming een speciale veilige browsermodus, zodat gebruikers veilig online kunnen betalen. De nieuwe functie stelt gebruikers in staat om elke ondersteunde browser standaard in beveiligde modus uit te voeren. Wanneer de beveiligde modus is ingeschakeld, wordt de communicatie tussen toetsenbord en muis met de browser gecodeerd om te voorkomen dat er toetsaanslagen worden geregistreerd. Daarnaast informeert de bank- en betalingsbescherming gebruikers nu wanneer Remote Desktop Protocol (RDP) is ingeschakeld om hen te waarschuwen voor het gevaar van RDP-misbruik door malware.

ESET Password Manager is ook volledig herontwikkeld met nieuwe functies zoals het op afstand ontkoppelen van websites en het op afstand verwijderen van de browsergeschiedenis. Het is beschikbaar via browserextensies en native mobiele applicaties.

In zijn commentaar op deze updates zei Matej Krištofík, productmanager bij ESET: "Aangezien cyberbedreigingen zich in de loop der tijd steeds verder ontwikkelen, is het van cruciaal belang dat consumenten en hun apparaten op alle niveaus worden beschermd. Technologie staat centraal in ons leven, van online bankieren tot slimme huizen, dus het is belangrijker dan ooit dat onze persoonlijke technologie veilig is. We zijn er trots op dat we onze nieuwste Windows beveiligingsproducten aan de consument kunnen aanbieden. Ze weerspiegelen ons engagement om voortdurend te verbeteren en te innoveren om iedereen een veilige digitale ervaring te bieden. »

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be

louise@keycommunications.be