ESET® FILE SECURITY FOR MICROSOFT WINDOWS SERVER

Meerlaagse serverbeveiliging zonder compromissen

110m+
gebruikers in de hele wereld

400k+
zakelijke klanten

200+
landen & gebieden

13
globale R&D-centra

File Security for Microsoft Windows Server

biedt geavanceerde bescherming voor de gegevens van uw onderneming die door alle algemene servers gaan, netwerkbestandsopslag inclusief OneDrive en multi-purpose servers om op die manier de bedrijfscontinuïteit te verzekeren via:

Checkmark icon

Preventie van ransomware

Checkmark icon

Detectie van zerodaybedreigingen

Checkmark icon

Preventie van gegevensinbreuken

Checkmark icon

Botnetbeveiliging


Meerlaagse bescherming

Eén beschermlaag volstaat niet in de hedendaagse context, waarin bedreigingen voortdurend evolueren. Alle producten van ESET kunnen malware detecteren vóór ze wordt uitgevoerd, maar ook tijdens en na de uitvoering. Er kan een extra laag worden geïmplementeerd in de vorm van een 'cloud sandbox-'analyse met ESET Dynamic Threat Defense. Doordat zijn oplossingen zich niet beperken tot een specifiek deel van de levenscyclus van malware, kan ESET het hoogst mogelijke beschermingsniveau bieden.

Managementserver

ESET File Security-oplossingen worden vanaf één scherm beheerd, dat op Windows of Linux kan worden geïnstalleerd. Naast de installatie kunt u de virtuele appliance van ESET importeren voor een snelle en eenvoudige set-up.

Machine learning

Alle producten van ESET maken al sinds 1997 gebruik van een combinatie van machine learning en al onze andere beschermingslagen. Machine learning wordt specifiek toegepast in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.

Use cases

PROBLEEM

Sommige bedrijven vragen bijkomende garanties om er zeker van te zijn dat ze beschermd zijn tegen ransomware-aanvallen. Bovendien willen ze er zeker van zijn dat hun netwerkdrives beschermd zijn tegen encryptie.

OPLOSSING

  • Network Attack Protection kan voorkomen dat ransomware een systeem infecteert door exploits op het netwerkniveau tegen te houden.
  • Ons meerlaagse verdedigingssysteem werkt onder meer met een geïntegreerde sandbox, die malware detecteert die probeert om met een verhullingstechniek het detectiesysteem te omzeilen.
  • Benut het cloud malware beveiligingssysteem van ESET zodat ze automatisch bescherming biedt tegen nieuwe bedreigingen zonder dat u daarvoor hoeft te wachten op de volgende detectie-update. Bewerkingstijd meestal 20 minuten
  • Alle producten hebben een ransomwareschild dat bedrijven beschermt tegen de kwaadaardige encryptie van bestanden na de uitvoering.
  • Als ESET File Security niet zeker is van een potentiële bedreiging, kan ze het staal uploaden naar de Cloud Sandbox van ESET, Dynamic Threat Defense, die nagaat of iets al dan niet kwaadaardig is.
Mitsubishi logo

beschermd door ESET sinds 2017
meer dan 9,000 endpoints

beschermd door ESET sinds 2016
meer dan 4.000 mailboxes

Canon logo

beschermd door ESET sinds 2016
ruim 14.000 endpoints

T-com logo

ISP-beveiligingspartner sinds 2008
2 miljoen klanten

ESET maakt het verschil

Gedragsdetectie – HIPS

Het Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) van ESET monitort de systeemactiviteit en gebruikt een vooraf gedefinieerde set regels om verdacht systeemgedrag te herkennen en stop te zetten.

Ransomwareschild

Een extra beschermlaag beschermt gebruikers tegen ransomware. Onze technologie controleert en evalueert het gedrag en de reputatie van alle uitgevoerde applicaties. Ze detecteert en blokkeert alle processen die ransomware zouden kunnen zijn.

Network Attack Protection

ESET Network Attack Protection zorgt voor een verbeterde detectie van bekende zwakke punten op netwerkniveau. Het systeem vormt een belangrijke extra beschermlaag die voorkomt dat malware zich verspreidt, dat er aanvallen via het netwerk plaatsvinden en dat er misbruik wordt gemaakt van zwakke punten waarvoor nog geen patch is uitgegeven of toegepast.

Botnetbeveiliging

Botnetbeveiliging van ESET detecteert schadelijke communicatie van botnets en identificeert tegelijkertijd de schadelijke processen. Schadelijke communicatie die wordt onderschept, wordt steeds geblokkeerd en aan de gebruiker gemeld.

Office 365 OneDrive Storage

Na registratie op één enkele server beschikt ESET over de mogelijkheid om OneDrive te scannen om op die manier visibiliteit te bieden en de vertrouwde bron van bedrijfsopslag te monitoren.

Optionele analyse met Cloud Sandbox

ESET Dynamic Threat Defense biedt een bijkomende beschermlaag voor ESET File Security-oplossingen door een cloud-based sandboxing-technologie te gebruiken die nieuwe, niet eerder geziene types bedreigingen detecteert.

AMSI/Protected Service Support

Producten van ESET benutten de voordelen van de Antimalware Scan Interface (AMSI) optimaal en beschermen op die manier gebruikers, gegevens, applicaties en workload nog beter tegen malware. Bovendien gebruikt de oplossing de beschermde service-interface, die een nieuwe beveiligingsmodule is die in Windows is ingebouwd en die alleen vertrouwde en getekende code toelaat om te laden en die beter beschermt tegen code-injectieaanvallen.

Ongeëvenaarde prestaties

Producten van ESET blijven uitmuntend presteren en komen als winnaars uit de bus bij onafhankelijke tests, die aantonen dat onze endpoints bijzonder weinig ruimte op systemen innemen. ESET File Security-oplossingen zijn gebouwd op een 64-bit core en bevatten DLL-modules die ervoor zorgen dat er meer RAM-geheugen wordt bespaard, dat computers sneller kunnen worden opgestart en dat toekomstige Windows-updates worden ondersteund.

ESET FILE SECURITY FOR MICROSOFT WINDOWS SERVER

Dien een aanvraag in

Laat ons uw contactgegevens achter om een aanbieding te ontvangen die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Eerst testen, dan beslissen

Download gratis een testlicentie zonder enige aankoopverplichting.

Systeemvereisten

ESET File Security is ook verkrijgbaar voor

Linux logo
Microsoft Azure logo

U wilt uw volledige netwerk beveiligen?

Gerelateerde enterprise oplossingen

ESET Dynamic Endpoint Protection solution icon

ESET Dynamic Endpoint Protection

  • Security Management Center
  • Endpoint Protection Platform
  • Cloud Sandbox Analysis
ESET Identity & Data Protection solution icon

ESET Identity & Data Protection

  • Tweefactorauthenticatie
  • Endpointencryptie

Gerelateerde producten en diensten

Bent u al klant?

Downloaden en opnieuw installeren

Download uw ESET-software opnieuw. Zorg ervoor dat u uw licentiesleutel bij de hand hebt om de software te activeren.

Business license white icon

Licentie vernieuwen of beheren

Log in of vraag een nieuw wachtwoord aan om uw bestaande licenties te beheren.

Assistentie nodig?

U krijgt gratis technische ondersteuning in uw taal voor alle producten van ESET.