Erkenning door industrie-experts

ESET cybersecurity oplossingen worden erkend in de industrie, en worden regelmatig erkend door toonaangevende analisten, onafhankelijke testorganisaties en individuele klanten.

Wat industrie-analisten zeggen

Enterprise Detection & Response

ESET uitgeroepen tot 'Top Player' voor het tweede jaar op rij in de Radicati's 2021 APT Protection Market Quadrant report.

 

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • In het verslag is gekeken naar bescherming tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen, een reeks geïntegreerde oplossingen voor de opsporing, preventie en uiteindelijke remediëring van "zero-day"-bedreigingen en aanhoudende kwaadaardige aanvallen.
 • Radicati's Top Players "geven de markt vorm met hun technologie en strategische visie. Verkopers worden niet van de ene op de andere dag topspelers.
 • Het rapport beschrijft de robuuste EDR-mogelijkheden van ESET, zoals realtime gegevensrapportage, inclusief proces- en scriptuitvoering. Ook het gemak waarmee onze producten kunnen worden ingezet, hun gebruiksgemak en onze meertalige ondersteuning worden belicht.
Channel
Canalys Cybersecurity Champion 2020 award

ESET heeft de status van "kampioen" opnieuw bevestigd in Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2020.

 

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • The Leadership Matrix overwoog 17 cybersecurityleveranciers om hun kanaal en marktprestaties in de afgelopen 12 maanden te beoordelen, evenals hun leiderschap en veranderingsmogelijkheden.
 • ESET was een van de slechts zeven verkopers die de Champion-status hebben verworven.
 • ESET behaalde de hoogste geaggregeerde score van alle leveranciers in Candefero benchmark cybersecurity indicatoren, met de hoogst gewaardeerde productbeschikbaarheid en levering, & en het gemak van het doen van zakelijke metrieken.
Endpoint Protection Platform

ESET kreeg de naam a 'Strong Performer' in de Forrester Wave: Endpoint Security Suites Q3 2019 report, het ontvangen van de hoogst mogelijke scores in de bedrijfsvisie en -focus, de ondersteuning van het OS en de criteria voor de betrokkenheid van de veiligheidsgemeenschap.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Gedetailleerd, onbevooroordeeld onderzoek naar 25 criteria, het analyseren en scoren van de 15 belangrijkste leveranciers van eindpuntbeveiligingspakketten voor ondernemingen, met inbegrip van een vergelijkende evaluatie van hun vermogen om eindpuntbedreigingen te voorkomen, op te sporen en te verhelpen.
 • Het rapport belicht het volledige ondernemingsaanbod van ESET, met inbegrip van zijn capaciteiten, zoals EDR, beheerde detectie en respons, inlichtingendiensten voor bedreigingen en kwetsbaarheidsbeheer.
 • Het prijst ook de eenvoudige UI van ESET, het lage percentage fout-positieven en de lage systeemoverhead.
Enterprise Detection And Response

ESET werd opgenomen in de Now Tech: Enterprise Detection And Response, Q1 2020 report - Forrester's overzicht van 29 enterprise Detection and Response-oplossingen.

Lees meer
Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Het verslag geeft een analyse van de EDR-markt op basis van twee factoren: de aanwezigheid op de markt en de functionaliteit.
 • ESET behoorde tot de 29 geselecteerde leveranciers die werden geïdentificeerd als representatieve aanbieders van eindpuntdetectie en -respons (EDR).
 • ESET werd in kaart gebracht binnen het EDR-segment van de bedrijfsarchitectuur met hoge antimalware, jacht, geautomatiseerde respons en scriptbare orkestratiemogelijkheden.
Enterprise Detection And Response

ESET erkend als 'Top Player' in de Radicati’s 2020 Market Quadrant APT Protection Report.  
 


Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • In het verslag werd een reeks geïntegreerde oplossingen onderzocht voor de detectie, preventie en mogelijke sanering van zero-day-dreigingen en aanhoudende kwaadaardige aanvallen.
 • Het rapport onderzocht 12 toonaangevende beveiligingsleveranciers, met ESET als een van de slechts 4 leveranciers om de 'Top Player' status te bereiken.
 • Het rapport prees de oplossingen van ESET voor hun sterke EDR-capaciteiten en realtime gegevensrapportage, beheerconsole en on premise oplossingen, en meertalige ondersteuningssystemen.
Endpoint Protection Platform

ESET beoordeelde een 'Top Player' voor het tweede achtereenvolgende jaar in Radicati’s 2019 Endpoint Security Market Quadrant report beoordeling van 16 toonaangevende leveranciers van eindpuntbeveiliging op de markt.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • 'Top Player' wordt gedefinieerd als een erkende marktleider met een brede en diepe functionaliteit en een solide visie op de toekomst.
 • ESET werd voor het tweede jaar op rij in de topcategorie geplaatst, waardoor de score voor 2018 op beide belangrijke punten verbeterde.
 • ESET werd vooral geprezen voor de hoge prestaties, de hoge detectiepercentages en de lage footprint, met een laag gebruik van de systeembronnen en het eenvoudige gebruik van de Endpoint Security oplossingen.
Endpoint Protection Platform
Enterprise Detection And Response

ESET geprezen voor de universele dekking van EPDR in KuppingerCole Market Compass 2020, het bereiken van het op twee na hoogste aantal sterke positieven.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • The KuppingerCole Market Compass geeft een overzicht van een marktsegment en de leveranciers in de Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR) markt.
 • Met topscores in 6 van de 9 belangrijkste criteria die in de spinnengrafiek zijn opgenomen, behaalt ESET het op twee na hoogste aantal sterk positieve punten van 17 geëvalueerde leveranciers.
 • Volgens KuppingerCole bevatten onze producten de "de nieuwste benaderingen voor het ontdekken en voorkomen van het uitvoeren van malware, met inbegrip van geavanceerde ML-detectiemodellen, het benutten van preventie, geheugenanalyse en anti-gezondheidstechnologieën die moeilijk te ontdekken UEFI- en MFT-routekits kunnen elimineren."
Enterprise Detection And Response

ESET Enterprise Inspector wordt erkend door KuppingerCole Analysts in the 2020 Executive View report voor een uitstekend gebruik van geavanceerde ML-algoritmen voor het volgen van kwaadaardige gedragspatronen.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • ESET Enterprise Inspector werd in de Executive View voorgesteld als een EDR-oplossing die in staat is om "goed gebruik te maken van meerdere geavanceerde ML-algoritmen om bewijs van kwaadaardig gedrag in alle knooppunten van een onderneming te ontdekken".
 • Het rapport evalueert positief het scoresysteem van EEI voor gedragsregels & gedetailleerde audit-functionaliteit voor admins.
 • Het wijst ook op de ondersteuning van UEFI en MFT scanning als een competitieve differentiator in de markt.
Endpoint Protection Platform
IDC logo

IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2018–2019 Vendor Assessment report noemt ESET een belangrijke speler op het gebied van mobiel bedreigingsmanagement.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • ESET is een sterk bedreigings-onderzoek en R&organisatie, en behoort tot de eerste beveiligingsbedrijven die de opkomst van op Android gebaseerde ransomware ontdekken.
 • Threat Intelligence Cloud Service en data feeds zijn toegankelijk voor alle ESET producten, inclusief de mobiele oplossing.
 • Sterke ondersteuning voor Android vanuit een MTM- en managementstandpunt.

Welke onafhankelijke testresultaten verklaren

 

AV Comparatives Real World Protection JUN 2020

Uitstekende resultaten van ESET Endpoint Security oplossing in de recente Real-World Protection Test

VB100 JUN 2020

In juni 2020 ontving ESET de VB100-certificering, de 110e VB100-onderscheiding op rij.

ESET erkend voor topkwaliteit in de categorie van bruikbaarheid in de AV-test jaarlijkse testresultaten

ESET behaalde de hoogste eindscore in de laatste VBSpam-test

ESET is een toegewijde bijdrager aan MITRE ATT&CK

ESET's bijdragen aan de MITRE ATT&CK database omvatten verschillende nieuwe erkende producten, gaande van volledig nieuwe technieken, software en groepen tot updates van bestaande producten. U kunt De volledige lijst van ESET-bijdragen hier (type ESET in de zoekknop in de linkerbovenhoek). Door een van de meest gerefereerde leveranciers en actieve bijdragers te zijn, bevestigt ESET haar engagement om de gemeenschap en onze klanten de beste bescherming te bieden.

Wat klanten van onze oplossingen vinden

G2 Crowd Leader Award

ESET wordt door G2 Crowd, een community van meer dan 500.000 geauthenticeerde gebruikers, continu beoordeeld als leider binnen de categorie van eindpuntbeschermingssuites. ESET scoort bijzonder hoog in gebruiksgemak en kwaliteit van de ondersteuning.

ESET is one of the 2019 Customers’ Choices on Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”

Gartner Peer Insights Keuze van de klant

In 2019 werd ESET uitgeroepen tot een Gartner Peer Insights Customer's Choice voor Endpoint Protection Platforms. 178 enterprise-grade gebruikers geven beoordelingen die ertoe hebben geleid dat ESET Endpoint Security per 31 oktober 2019 een algemene beoordeling van 4,6 op 5 heeft gekregen, rekening houdend met de implementatie van de integratie, service en ondersteuning, evaluatie en contractering, en productcapaciteiten.

Rating 5/5: ★★★★★

"ESET Endpoint Security is really an excellent threat protection tool, it has features that allow the work of protection to be more solid and reliable, among its most notable features is its fast file scanning speed, its excellent use of resources By using less memory and CPU, allowing the workstation to work much better and faster, it has a fairly accurate proactive protection against known and unknown threats."

Front-End development Analyst, Services - Full review

"ESET Endpoint Security is a security software like no other. It is a product which can be deployed on as many end devices as you want but still can be managed and administered easily. It does not slow down the deployed device due to its nature of low resource consumption. Its management center is the best feature and provides real value to it. The product is best in the market considering same type of products that provide solutions for the same requirements."

Network Administrator, Services - Full review

"ESET Enterprise Inspector incorporates incredible functions that allow a better security control, its effectiveness in the early detection of threats is formidable, in addition to having enormous potential in its customization, since it is possible to adjust configurations or rules of behavior, which subsequently Perform complete analysis, allow to show and identify new alerts or threats that have been activated by the new adjustments made, additionally, it has an excellent function of generating quite explicit and functional threat reports. "

Network and IT Security Administrator, Services - Full review

"What I like most about ESET Enterprise Inspector can work peacefully knowing that my computers and information are safe from malicious software and malware that can be extracted and contacted with an application that provides real-time support and perform real-time scanning to help protection, I can review the reports about all security incidents and know the cause of the cause."

Analyst, Communications - Full review

De Gartner Peer Insights Keuzebadge is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. De keuze van de klanten van Gartner Peer Insights vormt de subjectieve mening van individuele beoordelingen, beoordelingen en gegevens van eindgebruikers die worden toegepast op basis van een gedocumenteerde methode; ze vertegenwoordigen niet de mening van of vormen geen goedkeuring door Gartner of zijn filialen.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die verkopers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.