Erkenning door industrie-experts

ESET cybersecurity oplossingen worden erkend in de industrie, en worden regelmatig erkend door toonaangevende analisten, onafhankelijke testorganisaties en individuele klanten.

Wat industrie-analisten zeggen

Endpoint Protection Platform
Enterprise Detection And Response

ESET wordt erkend als een Overall Leadern het LEADERSHIP COMPASS 2022 report

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • ESET is niet alleen Overall Leader, maar behaalde ook de hoogste beoordeling in elk rapportcriterium en werd door KuppingerCole genoemd als een Product Leader, Market Leader, Market Champion en Technology Leader.
 • Wij zijn eveneens één van de ‘Big Ones’ – het KuppingerCole-rapport bevat een innovatie-/marktmatrix die laat zien hoe innovatieleiderschap en marktleiderschap met elkaar verband houden.
 • Voor Endpoint Protection, en Detection & Response mogelijkheden, beoordeelde KuppingerCole de beveiliging, functionaliteit, implementatie en interoperabiliteit van ESET als 'positief' of 'sterk positief'.
Endpoint Protection Platform

ESET is benoemd tot 'Major Player' inIDC MarketScape Worldwide Modern Endpoint Security for Enterprises 2021 Vendor Assessment

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Volgens IDC MarketScape, "heeft ESET een solide positie ten opzichte van andere verkopers om een brede en native geïntegreerde crossplatform-oplossing aan te bieden”.
 • "ESET is een winstgevend privébedrijf en herinvesteert haar winst in de disciplines die direct bijdragen aan de vooruitgang van haar producten, namelijk software-ontwikkeling, kernonderzoek naar bedreigingen en threat hunting."
 • IDC MarketScape merkte ook de lokale support op: “Lokale ondersteuning , hetzij rechtstreeks, hetzij via partners, is van toepassing op de regio's waar ESET aanwezig is, namelijk Noord-Amerika, Japan, Europa en Latijns-Amerika.” ESET Nederland levert vanuit Sliedrecht Nederlandstalige ondersteuning voor zowel consumenten- als zakelijke klanten.
Partner ecosystemen
Endpoint Protection Platform

ESET kreeg de naam a 'Strong Performer' in de Forrester Wave: Endpoint Security Suites Q3 2019 report, het ontvangen van de hoogst mogelijke scores in de bedrijfsvisie en -focus, de ondersteuning van het OS en de criteria voor de betrokkenheid van de veiligheidsgemeenschap.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Gedetailleerd, onbevooroordeeld onderzoek naar 25 criteria, het analyseren en scoren van de 15 belangrijkste leveranciers van eindpuntbeveiligingspakketten voor ondernemingen, met inbegrip van een vergelijkende evaluatie van hun vermogen om eindpuntbedreigingen te voorkomen, op te sporen en te verhelpen.
 • Het rapport belicht het volledige ondernemingsaanbod van ESET, met inbegrip van zijn capaciteiten, zoals EDR, beheerde detectie en respons, inlichtingendiensten voor bedreigingen en kwetsbaarheidsbeheer.
 • Het prijst ook de eenvoudige UI van ESET, het lage percentage fout-positieven en de lage systeemoverhead.
Enterprise Detection And Response

ESET werd opgenomen in de Now Tech: Enterprise Detection And Response, Q1 2020 report - Forrester's overzicht van 29 enterprise Detection and Response-oplossingen.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Het verslag geeft een analyse van de EDR-markt op basis van twee factoren: de aanwezigheid op de markt en de functionaliteit.
 • ESET behoorde tot de 29 geselecteerde leveranciers die werden geïdentificeerd als representatieve aanbieders van eindpuntdetectie en -respons (EDR).
 • ESET werd in kaart gebracht binnen het EDR-segment van de bedrijfsarchitectuur met hoge antimalware, jacht, geautomatiseerde respons en scriptbare orkestratiemogelijkheden.
Enterprise Detection And Response

ESET is voor de derde keer ‘Top Player' in Radicati's APT Protection MQ 2022.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • The report surveyed Advanced Persistent Threat Protection, a set of integrated solutions for the detection, prevention and possible remediation of zero-day threats and persistent malicious attacks.
 • Radicati Top Players “shape the market with their technology and strategic vision. Vendors don’t become Top Players overnight”.
 • The report details ESET‘s strong EDR capabilities such as real time data reporting including process and script execution. It also highlights our products’ ease of deployment, ease of use, and our multi-language support.
Endpoint Protection Platform

ESET wordt voor het vierde jaar op rij erkend als 'Topspeler' in Radicati’s 2021 Endpoint Security Market Quadrant..

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • Door ESET te erkennen als een 'Topspeler', rekent Radicati het tot "de huidige marktleiders, met producten die zowel brede als diepte van functionaliteit bieden en een solide visie voor de toekomst hebben."
 • Radicati plaatste ESET in de topcategorie met slechts vier andere leveranciers van eindpuntbeveiliging na beoordeling van het aanbod van 18 grote leveranciers van oplossingen. Het is het vierde jaar op rij van ESET in de hoogste categorie.
 • Radicati merkt op dat "ESET Endpoint Security-oplossingen erom bekend staan hoge prestaties en hoge detectiepercentages te bieden", prijst hun "lage systeembelasting met laag gebruik van systeembronnen", en zegt dat ze "zijn ontworpen voor eenvoudige implementatie en gebruik".
Endpoint Protection Platform
Enterprise Detection And Response

ESET geprezen voor de universele dekking van EPDR in KuppingerCole Market Compass 2020, het bereiken van het op twee na hoogste aantal sterke positieven.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • The KuppingerCole Market Compass geeft een overzicht van een marktsegment en de leveranciers in de Endpoint Protection, Detection & Response (EPDR) markt.
 • Met topscores in 6 van de 9 belangrijkste criteria die in de spinnengrafiek zijn opgenomen, behaalt ESET het op twee na hoogste aantal sterk positieve punten van 17 geëvalueerde leveranciers.
 • Volgens KuppingerCole bevatten onze producten de "de nieuwste benaderingen voor het ontdekken en voorkomen van het uitvoeren van malware, met inbegrip van geavanceerde ML-detectiemodellen, het benutten van preventie, geheugenanalyse en anti-gezondheidstechnologieën die moeilijk te ontdekken UEFI- en MFT-routekits kunnen elimineren."
Enterprise Detection And Response

ESET Enterprise Inspector wordt erkend door KuppingerCole Analysts in the 2020 Executive View report voor een uitstekend gebruik van geavanceerde ML-algoritmen voor het volgen van kwaadaardige gedragspatronen.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • ESET Enterprise Inspector werd in de Executive View voorgesteld als een EDR-oplossing die in staat is om "goed gebruik te maken van meerdere geavanceerde ML-algoritmen om bewijs van kwaadaardig gedrag in alle knooppunten van een onderneming te ontdekken".
 • Het rapport evalueert positief het scoresysteem van EEI voor gedragsregels & gedetailleerde audit-functionaliteit voor admins.
 • Het wijst ook op de ondersteuning van UEFI en MFT scanning als een competitieve differentiator in de markt.
Endpoint Protection Platform

IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2018–2019 Vendor Assessment report noemt ESET een belangrijke speler op het gebied van mobiel bedreigingsmanagement.

Afhaalmaaltijden uit het verslag
 • ESET is een sterk bedreigings-onderzoek en R&organisatie, en behoort tot de eerste beveiligingsbedrijven die de opkomst van op Android gebaseerde ransomware ontdekken.
 • Threat Intelligence Cloud Service en data feeds zijn toegankelijk voor alle ESET producten, inclusief de mobiele oplossing.
 • Sterke ondersteuning voor Android vanuit een MTM- en managementstandpunt.

Welke onafhankelijke testresultaten verklaren

 

ESET werd door de AV-Test erkend als “Best Windows antivirus software for business users” en bereikte top scores in alle 3 categorieën.

ESET ontving de Business Security APPROVED award van AV-Comparatives in de Business Security Test in Juli 2022

ESET verdiende de AAA award voor haar ESET Endpoint Security 9.0 oplossing in de Enterprise Endpoint Protection Awards van SE Labs.

ESET is benoemd tot 'Major Player' in IDC MarketScape Worldwide Modern Endpoint Security for Enterprises 2021 Vendor Assessment

ESET is een toegewijde bijdrager aan MITRE ATT&CK

ESET's bijdragen aan de MITRE ATT&CK database omvatten verschillende nieuwe erkende producten, gaande van volledig nieuwe technieken, software en groepen tot updates van bestaande producten. U kunt De volledige lijst van ESET-bijdragen hier (type ESET in de zoekknop in de linkerbovenhoek). Door een van de meest gerefereerde leveranciers en actieve bijdragers te zijn, bevestigt ESET haar engagement om de gemeenschap en onze klanten de beste bescherming te bieden.

Wat zeggen IT-professionals?

"Werkt beter dan ELKE andere AV die ik OOIT heb gebruikt, blokkeert de problemen voordat de gebruiker de dubieuze bestanden kan gebruiken."

Bekijk de volledige review

"Ik geniet van de continue bescherming, automatische updates en de kleine omvang van dit programma in vergelijking met andere opties."

Bekijk de volledige review

"Wat ik het fijnste vind aan hun producten, is hoe weinig ze de systemen van mijn klanten belasten en hoe gemakkelijk ze te beheren en te configureren zijn."

Bekijk de volledige review

Gebaseerd op klantbeoordelingen, verzameld via G2 Crowd surveys waarin zakelijke klanten van ESET werd gevraagd om hun ervaringen met ESET Endpoint Security te beoordelen.

Rating 5/5: ★★★★★

"ESET Endpoint Security is really an excellent threat protection tool, it has features that allow the work of protection to be more solid and reliable, among its most notable features is its fast file scanning speed, its excellent use of resources By using less memory and CPU, allowing the workstation to work much better and faster, it has a fairly accurate proactive protection against known and unknown threats."

Front-End development Analyst, Services - Full review

Rating 5/5: ★★★★★

"ESET Endpoint Security is a security software like no other. It is a product which can be deployed on as many end devices as you want but still can be managed and administered easily. It does not slow down the deployed device due to its nature of low resource consumption. Its management center is the best feature and provides real value to it. The product is best in the market considering same type of products that provide solutions for the same requirements."

Network Administrator, Services - Full review

Rating 5/5: ★★★★★

"ESET Enterprise Inspector incorporates incredible functions that allow a better security control, its effectiveness in the early detection of threats is formidable, in addition to having enormous potential in its customization, since it is possible to adjust configurations or rules of behavior, which subsequently Perform complete analysis, allow to show and identify new alerts or threats that have been activated by the new adjustments made, additionally, it has an excellent function of generating quite explicit and functional threat reports. "

Network and IT Security Administrator, Services - Full review

Rating 5/5: ★★★★★

"What I like most about ESET Enterprise Inspector can work peacefully knowing that my computers and information are safe from malicious software and malware that can be extracted and contacted with an application that provides real-time support and perform real-time scanning to help protection, I can review the reports about all security incidents and know the cause of the cause."

Analyst, Communications - Full review

De Gartner Peer Insights Keuzebadge is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. De keuze van de klanten van Gartner Peer Insights vormt de subjectieve mening van individuele beoordelingen, beoordelingen en gegevens van eindgebruikers die worden toegepast op basis van een gedocumenteerde methode; ze vertegenwoordigen niet de mening van of vormen geen goedkeuring door Gartner of zijn filialen.

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner onderschrijft geen enkele verkoper, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die verkopers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.