Hulp nodig met uw computerbeveiliging? We zijn doordeweeks te bereiken
van 09:00 - 21:00 uur en in het weekend van 12:00 - 17:00 uur.
Chat direct telefoon

Nooit meer een lekke PC dankzij de Online Beveiligingsdiensten van ESET!

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat twee op de drie PC's met Windows door verouderde software en onveilige instellingen slecht beschermd zijn tegen malware. Hoe staat het ervoor met uw PC?

Met de Online Beveiligingsdiensten van ESET bent u zeker van een optimaal beveiligde PC en kunt u genieten van een veilige en zorgeloze computerervaring. Onze experts nemen u alle zorg uit handen en staan 7 dagen per week klaar voor uw digitale bescherming.
Betaalbaar en binnen 24 uur!

Play video
balk
Vcheck
Veiligheidscheck
pakket

Maakt u zich zorgen om de beveiliging van uw PC? Onze experts voeren een beveiligingsscan uit en geven u inzicht in de gezondheid van uw PC en advies over de stappen die u kunt nemen om deze veilig te houden.

icon1 Uitvoeren veiligheidscheck
icon2
Uitvoeren van beveiligingsupdates
icon3 Advies over de gezondheid van uw PC

Lees meer bestel nu
Vcheck
Installatieservice
pakket

Hulp nodig bij uw ESET installatie?
Wij verwijderen uw oude antivirusproduct en installeren en configureren uw ESET beveiliging op maat.

icon4 Verwijderen van oud antivirusproduct
icon5
ESET installatie & configuratie op maat

Lees meer bestel nu
Vcheck
Malware Removal Service
pakket incl. Veiligheidscheck t.w.v. €10,-

Is uw PC besmet met malware?
Wij voeren een veiligheidscheck uit en maken uw PC grondig schoon door het verwijderen van alle schadelijke software.

icon6 Veiligheidscheck t.w.v. €10,-
icon8 Opschonen van uw systeem
icon7
Uitvoeren van beveiligingsupdates
icon9 Verwijderen van malware

Lees meer bestel nu
Stappen
Maak kennis met onze beveiligingsexperts
eset specialist Riccardo,
ESET Security Specialist

“We vinden altijd een oplossing voor uw
probleem.”
eset specialist   Danny,
ESET Security Consultant

“U kunt voor al uw beveiligingsvragen bij mij terecht."
contactmogelijkheden