DO MORE with endpoint
security management

ESET Remote Administrator VM for Microsoft Azure

Contact verkoop

Vraag uw
persoonlijke aanbieding

ESET Remote Administrator VM voor Microsoft Azure:
DE BESTE KEUZE VOOR U

  • Bespaar op kosten door de VM naar behoefte aan te passen
  • Hardwareconfiguratie en implementatie op locatie is overbodig
  • Bespaart IT-beheerders tijd en middelen
  • Inclusief Microsoft Server Client Access Licentie
  • Te activeren met elke zakelijke ESET licentie
Icon: MS Azure certified

ESET biedt u

Kosten-
en tijdsbesparing

Gebruiksgemak
 

Aanpassen tot
in de details

Uitrol opties
Kies voor een alles-in-één oplossing met Microsof SQL Server Express geïnstalleerd op dezelfde machine, of voor de ESET Remote Administrator server & web-console only, met de optie om een VM met Microsoft SQL Server aan te sluiten.

Geen uitrol op locatie
Doordat uitrol op locatie geen vereiste meer is en de gebruikersrisico’s tijdens implementatie zijn weggenomen, is het uitrollen van de ESET IT-beveiligingsoplossingen gemakkelijker en sneller.

Geen extra Client Access Licenses (CALs) nodig
De benodigde licenties om componenten van ESET Remote Administor te draaien (Windows Server) zijn inbegrepen in de prijs van de Virtual Machine.

Uitgebreid beheer
Het uitrollen, updaten en beheren van alle ESET IT-beveiligingsoplossingen kan vanuit één centraal punt met de voorgeconfigureerde Microsoft Azure Virtual Machine.

Multi-platform support
Bescherm en beheer Windows, OS X, Linux, Android en iOS endpoints in zowel fysieke als virtuele omgevingen vanuit één centraal punt.

Rogue detection sensor
ESET Remote Administrator helpt om alle onbeschermde en onbeheerde machines in het netwerk te detecteren.

ESET License Administrator
Alle licenties worden via een webbrowser, transparant vanaf één locatie, in realtime verwerkt, samengevoegd, gedelegeerd en beheerd.

Role-based management
Maakt meerdere gebruikersaccounts aan, elk met individuele en op maat ingestelde privileges. Gebruik op meerdere locaties en definieer bedrijfsprotocollen voor lokale beheerders.

Verbinding niet noodzakelijk
De onafhankelijke agent voert alle taken, protocollen en gebeurtenissen direct vanaf de endpoint uit, ook wanneer deze niet verbonden is met de Remote Administrator.

Beveiligde communicatie met collega's
Verzekerd door de Transport Layer Security (TLS) 1.0 standard, en zelf uitgegeven en gedistribueerde certificaten. Collega’s zijn beveiligd door middel van een digitale handtekening en encryptie.

2FA-beschermde Login
Bescherm de toegang tot de ESET Remote Administrator met 2-factor authenticatie gratis voor maximaal 10 accounts - met eigen registratie direct vanuit het web-console.

Geïntegreerde ESET SysInspector®
Met behulp van de web-console kunnen beheerders veiligheidsincidenten en systeemveranderingen chronologisch bijhouden voor elke endpoint op basis van de ESET SysInspector snapshots.

Dynamische en statische groepen
Wijs clients toe aan statische of dynamische groepen en bepaal de inclusiecriteria voor elke dynamische groep; toegewezen clients gaan automatisch over.

Protocollen
Stel protocollen rechtstreeks op de agent in en pas specifieke dynamische groepsprotocollen toe, zelfs zonder verbinding met de ESET Remote Administrator server.

Triggers
Bepaal zelf of en wanneer een specifieke taak wordt uitgevoerd. Koppel triggers aan dynamische groepen en taken die worden uitgevoerd wanneer een client aan de groep wordt toegevoegd, en plan triggers in.

Rapporten
ESET Remote Administrator verzamelt alleen gegevens die nodig zijn voor de rapporten en slaat de logs op de client op, wat leidt tot betere prestaties van de database.

Meldingen
Configureer opties voor meldingen via een stappenplan. Gebruik profielen voor specifiek dynamisch groepslidmaatschap van clients of stel triggers in.

Taken
Taken, inclusief de voorgeconfigureerde taken, verschijnen stapsgewijs in een wizard en worden in een duidelijke volgorde gepresenteerd voor de IT-beveiligingsproducten van ESET.

Download

Probeer gratis de volledige trial
versie zonder verplichting

Contact verkoop

Vraag uw
persoonlijke aanbieding

Product Gallery

ESET Remote Administrator

Product Gallery

ESET Remote Administrator

Product Gallery

ESET Remote Administrator

Product Gallery

ESET Remote Administrator

Product Gallery

ESET Remote Administrator

Gerelateerde informatie

Contact opnemen

Laat gerust uw contactgegevens achter, zodat we u een gratis proeflicentie en
offerte op maat kunnen sturen. Natuurlijk gelden er geen verplichtingen.

Kies voor de oplossingen van ESET


Gemakkelijk licentieproces

Gebruik onze oplossingen op uiteenlopende platforms (Windows, Mac, Linux) en apparaten (computers, smartphones, tablets en servers).


Aanwezig zonder aanwezig te zijn

Al onze producten worden zo ontwikkeld dat ongemerkt hun werk doen. Onze kleine updates doen bovendien geen aanslag op uw systeembronnen.


Gebruiksvriendelijk

Implementeer, configureer en beheer uw beveiligingssoftware via één externe console.