Gratis centraal endpointbeheer via de cloud

ESET Remote Administrator VM voor Microsoft Azure

Beheer virtuele, fysieke & en hybride omgevingen vanaf Microsoft Azure

  • Kostenefficiënte oplossing: schaal de VM naar behoefte
  • Geen configuratie en implementatie van hardware nodig op locatie
  • Bespaart uw IT-personeel tijd en resources
  • Microsoft Server Client Access-licenties inbegrepen
  • Bring Your Own License: elke ESET-licentie voor bedrijven is geschikt voor de activering

De voordelen van ESET Remote Administrator running in Azure

Gebruiksgemak

ESET License Administrator

Verwerk via een webbrowser alle licenties op transparante wijze. U kunt ze vanaf één plek in real time samenvoegen, overdragen en beheren.

Rolgebaseerd beheer

Maak verscheidene gebruikersaccounts, elk met afzonderlijke, aanpasbare machtigingen. Gebruik op meerdere locaties en definieer bedrijfsbeleid voor lokale beheerders.

Onafhankelijke agent werkt zelfs zonder verbinding

Een onafhankelijke agent voert alle taken, beleidsregels en gebeurtenissen rechtstreeks bij het endpoint uit, zelfs zonder verbinding met Remote Administrator.

Veilige peercommunicatie

Dankzij Transport Layer Security (TLS) 1.0-certificaten, zowel de standaardcertificaten als certificaten die door ESET zijn uitgegeven en gedistribueerd. Peers zijn beveiligd met digitale handtekeningen en encryptie.

Inloggen met twee-factor authenticatie

Beveilig de toegang tot ESET Remote Administrator met twee-factor authenticatie. Voor maximaal 10 accounts is dat gratis. De zelfinschrijving geschiedt rechtstreeks vanuit de webconsole.

Geïntegreerde ESET SysInspector®

Met de webconsole kunnen beheerders beveiligingsincidenten en systeemwijzigingen voor elk endpoint chronologisch herleiden op basis van ESET SysInspector-snapshots.

Besparing van kosten en tijd

Implementatieopties

Kies voor een alles-in-een-instantie, waarbij Microsoft SQL Server Express is geïnstalleerd op dezelfde machine, of voor enkel de ESET Remote Administrator-server en -webconsole, waarbij u de mogelijkheid heeft verbinding te maken met andere VM's met Microsoft SQL Server.

Geen extra Client Access-licenties (CAL's) nodig

Licenties die nodig zijn voor het uitvoeren van de ESET Remote Administrator-componenten (Windows Server), zijn inbegrepen in de prijs van de virtuele machine.

Support voor meerdere platformen

Beveilig en beheer Windows-, macOS-, Linux-, Android- en iOS-endpoints in fysieke of virtuele omgevingen vanaf één centraal punt.

Geen implementatie op locatie

Er is geen implementatie op locatie vereist, waardoor u ESET-security oplossingen makkelijker en sneller kunt implementeren.

Uitgebreid beheer

Implementeer, update en beheer alle ESET-beveiligingsoplossingen via één tool met een voorgeconfigureerde Microsoft Azure Virtual Machine.

Rogue detection sensor

ESET Remote Administrator maakt het de beheerder eenvoudiger om alle onbeveiligde en onbeheerde machines in het netwerk te detecteren.

Diepgaande persoonlijke aanpassingen

Dynamische en statische groepen

Wijs klanten toe aan de statische of dynamische groepen, stel integratie criteria vast voor elke dynamische groep;aangewezen clients worden automatisch verplaatst

Beleid

Pas beleid rechtstreeks toe op de agent. U kunt specifiek beleid voor dynamische groepen toepassen, zelfs zonder verbinding met de ESET Remote Administrator-server.

Triggers

Definieer of en zo ja wanneer een specifieke taak moet worden uitgevoerd. Koppel triggers aan dynamische groepen en taken die worden uitgevoerd op een client zodra deze aan de groep wordt toegevoegd, en plan triggers in.

Rapporten

ESET Remote Administrator verzamelt alleen data die nodig is om rapporten te kunnen maken. De resterende logbestanden worden op de client opgeslagen. Dit resulteert in betere databaseprestaties.

Meldingen

Configureer meldingsopties via wizard-achtige stappen. Stuur templates naar de specifieke van de dynamische clientgroepen, of stel triggers in. </ P&

Taken

Taken, waaronder voorgeconfigureerde taken, worden weergegeven als de stappen van een wizard. Ze zijn duidelijk geordend per ESET-beveiligingsproduct.

De voordelen voor Managed Service Providers (MSPs)

Eén enkele console voor verschillende sites zonder zorgen

The multi-tenancy functies staan u toe om verschillende klanten te beheren vanuit een enkele server, terwijl u ervoor zorgt dat de klanten elkaars gegevens niet kunnen zien.

Alle installatieprogramma's op één plek

Bekijk alle productinstallers voor verschillende klanten, gebruikersgroepen, licenties, etc., op één scherm, wat het filteren en uitzoeken gemakkelijk maakt.

Aanpasbaar voor MSP's

U kunt uw logo toevoegen aan de ESET Remote Administrator omgeving en gepersonaliseerde rapportages genereren.

Gerelateerde informatie

  • Lees meer over ESET Remote Administrator op locatie
  • ESET Remote Administrator in Azure Marketplace
  • Meer informatieover de compatibiliteit van ESET Remote Administrator 6