Overstappen naar Windows 10: wees zeker dat u de nieuwste versie van ESET heeft

Next story

ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, laat vandaag weten dat zijn producten voor Windows, zowel voor consumenten als bedrijven compatibel zijn met de nieuwste versie van het Microsoft besturingssysteem. Gebruikers die echter nog steeds oudere versies van ESET beveiligingsproducten hebben, worden aangeraden deze te upgraden naar nieuwere versies vooraleer naar Windows 10 over te stappen.


ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus zijn beide, vanaf versie 7, compatibel met Windows 10. ESET raadt zijn gebruikers aan hun ESET beveiligingssoftware zeker te upgraden voor ze naar Windows 10 gaan. 

“Bij ESET zijn alle upgrade gratis, men moet zich dus geen zorgen maken over bijkomende betalingen,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusieve distributeur van ESET voor België en Luxemburg.

 


Bedrijven die besloten hebben hun terminals te upgraden naar Windows 10 worden aangeraden zich ervan te vergewissen dat ESET Endpoint Security en ESET Endpoint Antivirus wel degelijk een upgrade naar de meest recente versies, 5 of 6, hebben gehad. Oudere versies zijn niet compatibel met Windows 10.

“Alle parameters en licentie-informatie blijven werken na de upgrade naar een meer recente versie,” voegt Marc Mutelet hieraan toe.

 


Om de consumenten en de bedrijven te ondersteunen, heeft ESET een webpagina gemaakt die vragen beantwoordt in verband met de migratie naar Windows 10: http://www.eset.com/be-du/windows10-compatibility-free-update/


 

About ESET

Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om een op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwichtig tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedInFacebook en Twitter.