ESET biedt compatibele update aan voor macOS Sierra ®

Next story

ESET®, al meer dan twee decennia wereldwijd pionier in proactieve bescherming, brengt een update voor zijn producten voor thuisgebruikers ESET Cyber Security en ESET Cyber Security Pro die compatibel is met Apple’s nieuwe macOS Sierra. Simultaan brengt ESET ook een update voor zijn bedrijfsproducten ESET Endpoint Security for macOS en ESET Endpoint Antivirus for macOS.

Met deze updates, zal de indrukwekkende combinatie van de ESET NOD32 technologie en macOS Sierra de Mac gebruikers blijven voorzien van supplementaire beveiligingslagen, proactieve bescherming en detectiefuncties die de bescherming van hun Mac tegen Internet gegenereerde bedreigingen garandeert.

Om meer te vernemen over de ESET macOS  producten voor thuisgebruikers, bezoek :https://www.eset.com/be-du/home/for-mac/

Om meer te vernemen over de ESET macOS producten voor bedrijven, bezoek :https://www.eset.com/be-du/business/endpoint-security/os-x/


 

Over ESET

Sinds 1987, ESET® ontwikkelt bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwicht tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.

Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedIn, Facebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Voor het contacteren van een antivirus specialist van ESET of voor het testen van een product kunt u terecht bij:

Catherine d'Adesky / Louise Biron
Key Communications 
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be 
louise@keycommunications.be

Marc Mutelet
MGK Technologies
www.eset.com/be-du