ESET lanceert ESET Remote Administration for Microsoft Azure met QRadar en multi-tenancy en bezorgt toegevoegde waarde aan Managed Service Providers

Next story

Deze versie ondersteunt het opvolgen van events op IBM QRadar alsook multi-tenancy en laat IT-beheerders toe diepgaande analyses van de beveiligingssystemen doorlopend uit te voeren om snel risico’s uit de weg te ruimen.

Voor Managed Service Prociders (MSPs), die vaak zelfstandige ondernemingen of VARs zijn, is de hoge beschikbaarheid van ESET Remote Administrator voor Azure, in combinatie met de multi-tenacy optie een belangrijke kernfunctie. Het feit dat de beveiligingssoftware van ESET op een enkele server kan draaien en zo meerdere locaties kan bedienen, zal voor de MSPs het beheren van de beveiliging stroomlijnen en snelle oplossingen mogelijk maken in het klantennetwerk.

“We blijven het portfolio van ESET voor Managed Service Providers verder ontwikkelen en we zijn zeer blij met dit nieuwe product,” aldus Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusief distributeur van ESET voor België en Luxemburg. “ESET heeft als doel de taak van de MSPs te vereenvoudigen en te verbeteren bij het uitrollen van hun endpoint beveiligingsoplossingen zodat ze hun data kunnen beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen die zich zouden voordoen.”

Zoals bij de vorige versies van ESET Remote Administrator for Microsoft Azure, biedt dit programma een uitbreiding van de opties voor bedrijven die hun ESET beveiligingsoplossingen in de cloud willen beheren. Zo kunnen fysieke en virtuele PCs en servers gemakkelijk bestuurd worden ongeacht of het om Windows, macOS of Linux OS gaat. Dit is ook van toepassing voor Android of iOS-toestellen.

Met ESET Remote Administrator hoeven bedrijven geen bijkomende hardware aan te schaffen. Het biedt complete zicht en controle  24/7, zelfs in geval van downtime of server crash. Hierdoor worden de risico’s beperkt, de compliance verhoogt en de tijd voor tussenkomsten verkort. Door ESET Remote Administration for Azure op een vooraf geconfigureerd toestel te installeren, is ERA beschikbaar voor nagenoeg iedereen die toegang heeft tot internet.

Voor KMO’s, is dit product een kostenefficiënte keuze in vergelijking met het on-site uitrollen van ERA. De gebruikers kunnen bovendien hun exemplaar van ESET Remote Administrator met een eigen logo personaliseren zodat rapporten met een eigen hoofding kunnen geproduceerd worden.

“Met ESET Remote Administrator for Microsoft Azure genieten de klanten van ESET eveneens multi-tenancy en uitgebreide ondersteuning, “ zegt Ryan McGee, director, Security Product Marketing, Microsoft Corp. “MSPs kunnen nu genieten van de voordelen van Azure, met zijn globale dimensie en betrouwbaarheid, terwijl ze hun beveiliging vanuit één centraal punt kunnen beheren.”

 

ESET Remote Administrator for Azure is bij de ESET endpoint licenties inbegrepen zodat er geen bijkomende kosten zijn om het product te gebruiken. Voor meer informatie over ESET en de beschikbaarheid van ERA Virtual Machine for Azure, bezoek https://www.eset.com/int/business/remote-management/remote-administrator-azure/ 


 

Over ESET

Sinds 1987, ESET® ontwikkelt bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwicht tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedInFacebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Voor het contacteren van een antivirus specialist van ESET of voor het testen van een product kunt u terecht bij:

Catherine d'Adesky / Louise Biron
Key Communications
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be
louise@keycommunications.be

Maxime Mutelet
MGK Technologies
www.eset.lu