ESET behaalt hoogste score bij testen voor bescherming tegen malware

Next story

ESET Smart Security 9 is de enige oplossing die de consument 100% bescherming biedt. Dit blijkt uit testen die uitgevoerd werden door SE Labs the first Home Anti-Malware Protection test by SE Labs.


Bij hun eerste testen van producten die de consument beschermen tegen malware, SE Labs heeft SE Labs de acht belangrijkste oplossingen getest voor het beveiligen van de gebruiker volgens drie criteria: nauwkeurigheid van de bescherming, legitieme nauwkeurigheid en totale nauwkeurigheid. In alle categorieën behaalde ESET Smart Security 9 de hoogste score – 100%.

“Bij ESET hebben we als doel producten te maken die wereldwijd miljoenen gebruikers beschermen. Bijgevolg is het een waar genoegen vast te stellen dat onze werkwijze met meerdere lagen, ontwikkeld tijdens de laatste twintig jaar, door testen worden bevestigd,” zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, exclusief distributeur van ESET voor België en Luxemburg.

 

Volgens het rapport is ESET Smart Security 9 het enige product dat erin slaagde alle bedreigingen tegen te houden.

“ESET Smart Security beschermde op perfecte wijze de doelgerichte aanvallen en de bedreigingen afkomstig uit de publieke netwerken, wat deze buitengewoon goede resultaten opleverde. Bij testen in een reële omgeving is het zeer zelden dat een compromisloos product een volledige bescherming biedt voor legitieme applicaties en websites en dit zonder een enkele fout te maken, aldus Simon Edwards," oprichter en directeur van SE Labs.

 

Meer informatie over de test en de gedetailleerde methodologie is te vinden op test report.


 

Over ESET

Sinds 1987, ESET® ontwikkelt bekroonde beveiligingssoftware die nu meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om op een veilige manier van technologie te genieten. Zijn uitgebreide productengamma wordt op alle populaire platformen gebruikt en biedt zowel bedrijven als consumenten een perfect evenwicht tussen prestaties en proactieve bescherming. Het bedrijf beschikt over een globaal verkoopnetwerk, aanwezig in 180 landen, en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com of op LinkedInFacebook en Twitter.


PERSINFORMATIE

Voor het contacteren van een antivirus specialist van ESET of voor het testen van een product kunt u terecht bij:

Catherine d'Adesky / Louise Biron
Key Communications
+32 2 230 40 72
catherine@keycommunications.be
louise@keycommunications.be

Marc Mutelet
MGK Technologies
www.eset.lu