ESET als ‘Champion’ gepositioneerd in de Canalys global Cybersecurity Leadership Matrix 2019

Next story
ESET

ESET als ‘Champion’ gepositioneerd  in de Canalys global Cybersecurity Leadership Matrix 2019

BRATISLAVA, 13 juni 2019 - ESET, wereldleider in cybersecurity,  verkreeg voor het eerst de status van Champion in de Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019.

Canalys is een vooraanstaand, globaal bedrijf in technologische marktanalyse met een duidelijke focus op het kanaal. Het heeft als doel de klanten te begeleiden naar de toekomst van de technologie-Industrie en verder te denken dan de bedrijfsmodellen uit het verleden.

Zijn Cybersecurity Leadership Matrix onderzocht 15 vendors in cybersecurity op het vlak van hun wereldwijde kanaalprestaties over de afgelopen 12 maanden. De matrix combineert feedback van de partners uit de Vendor Benchmark-tool van Canalys met een onafhankelijke analyse van het momentum van elke leverancier in het kanaal op basis van hun investeringen, strategieën, marktprestaties en uitvoering.

ESET was een van de vijf vendors die de status van Champion verkreeg, samen met Cisco, Sophos, Palo Alto Networks en Fortinet. Deze Champions behalen de hoogste score in de Canalys Vendor Benchmark en vertonen gemeenschappelijke kenmerken met inbegrip van het aanbrengen van verbeteringen, het vereenvoudigen van de processen van het kanaal alsook een aantoonbare betrokkenheid om de inkomsten, door de partners gegenereerd, te doen groeien. Champions moeten ook bewijzen dat ze duurzaam investeren  in de toekomst van hun kanaalmodellen met programma’s en initiatieven.

Ketaki Borade, Research Analyst bij Canalys, legt uit: “ESET werd gepositioneerd als Champion omdat het een sterk partnergevoel liet zien wegens voortdurende investeringen in internationale markten waar het zich concentreerde op meer lokale middelen om zijn gespecialiseerde partners te ondersteunen. Het bedrijf bleef zijn partnerprogramma’s verder ontwikkelen door het verbeteren van processen voor bedrijfsdeals, het invoeren van een dashboard voor technische ondersteuning en het aanbieden van meer programma’s voor training en certificering.”

Meer vernemen over het aanbod van ESET? Breng een bezoek aan www.eset.com/be-nl/

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET®wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.

ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Persinformatie

Voor meer informatie of voor het testen met ESET kan u contact opnemen met:

MGK Technologies

+352  26 18 51

www.eset.be

Key Communications
Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be

louise@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van ESET ontvangen,  laat het dan weten aan louise@keycommunications.be

louise@keycommunications.be